Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imate fanta/punco?
Nisem jima direktno povedala, ampak enkrat me je mama samo vprašala kdo je, ker se ji je itak že posvetilo pri čem smo.
Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
Mislim, da je bilo po kakšnem letu. Sicer je to dokaj pozno, pa tudi čudno, saj sem prej imela skoraj vsak dan na dvorišču kakšnega izmed kolegov, tako da so naši poznali že ogromno fantov, ampak seveda ni bil noben več kot le kolega, del družbe, s katero sem preživela ogromno časa. S fantom pa sva vsak pri sebi vedla, da ne bova predstavljala eden drugega doma, dokler ne bova videla, da je vse skupaj resno.
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
On je prej spoznal moje - najprej mamo. Z mamo sva šli na kavo, pa me je klical kje sem in če grem na pijačo, pa sem ga kar zraven povabila.

Fotra je spoznal malo kasneje pri meni doma, jaz sem pa njegove spoznala mimogrede - povabil me je na pijačo, ampak mi ni povedal, da v bistvu v isti gostilni v sosednjem prostoru praznujejo zlato poroko njegovih starih staršev, tako da sem imela čast poleg staršev spoznati še celo rodbino v paketu. Da ne omenjam kako nerodno mi je bilo, ker sem mislila, da bo sam tam.