Selinchy, ne

rachka_ napisal/-a:ja če študiraš vzporedno, je nekako logično, da moraš imet nekaj zravn? sicer pa mislim, da na filofaxu lahko izbereš dvopredmetni ali enopredmetni program + program na tistem drugem faxu.
Selinchy, netisto sem hvalabogu takoj naredla.. mene je takrat zajebala Morfologija
natašika napisal/-a:jaz študiram nemščino v Mb, pa do zdaj nisem mela nekih vlkih problemov...hvala bogu... med letom mi treba nekaj ekstra delat, razen kaka seminarska, al pa kaki mali kolokvij... izpiti se edino naberejo večinoma vsi junija, ampak se vse da nardit
hehe
Selinchy napisal/-a:natašika napisal/-a:jaz študiram nemščino v Mb, pa do zdaj nisem mela nekih vlkih problemov...hvala bogu... med letom mi treba nekaj ekstra delat, razen kaka seminarska, al pa kaki mali kolokvij... izpiti se edino naberejo večinoma vsi junija, ampak se vse da nardit
hehe
Ne da kaj žalim mariborsko fakulteto, samo moja sošolka, ki je vpisala isto kot jaz ang/nem, je v MB nardila takoj...jaz pa sm se tu prav zafrkavala pr določenih predmetih (pa mam znanje angle na višjem nivoju, nemščine pa približno enako), tak da .... MB je proti LJ mačji kašelj ...
Selinchy napisal/-a:natašika napisal/-a:jaz študiram nemščino v Mb, pa do zdaj nisem mela nekih vlkih problemov...hvala bogu... med letom mi treba nekaj ekstra delat, razen kaka seminarska, al pa kaki mali kolokvij... izpiti se edino naberejo večinoma vsi junija, ampak se vse da nardit
hehe
Ne da kaj žalim mariborsko fakulteto, samo moja sošolka, ki je vpisala isto kot jaz ang/nem, je v MB nardila takoj...jaz pa sm se tu prav zafrkavala pr določenih predmetih (pa mam znanje angle na višjem nivoju, nemščine pa približno enako), tak da .... MB je proti LJ mačji kašelj ...
Ryu napisal/-a:Selinchy napisal/-a:Heh.....meni se obeta podobna usoda ....
Da ne govoriva o Uvodu v nemško literarno vedo, slučaujno?
si slučajn moja sošolka?ker mamo enake probleme z istim predmetom
(no ja, jest ne več, ker sm lih dans nardila tale izpit
)
btw: Čuden je car