Sm jo mela že doma, pa je nism mela čas prebrat. Jo je pa mami, pa je rekla da je ful zanimiva. Glede rezervacije: sm jo prec dubila, k so v knjižnici glih nove dubil pa sm mogla še čakat da so jo zavil.
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...
js sm mogla cakat en mesc d sm jo dobila....pol sm jo pa zacela brat...lahk sam recm kapo dol danu ne...to je najbl zanimiva knjiga vseh casov. dan brown je car drgac mogoc bo to mal neumno, sam mene zanima ce je sploh film ze posnet in ke se ga dobi
Meni je bila nora, pa ne kot roman, pač pa bolj zaradi razlag simbolov, Fibonačijevega števila, zlatega reza itd., ker se s tem tudi ukvarjam. Na lep in zanimiv način razloženo, za tiste, ki jih to zanima
Žaklina napisal/-a:Meni je bila nora, pa ne kot roman, pač pa bolj zaradi razlag simbolov, Fibonačijevega števila, zlatega reza itd., ker se s tem tudi ukvarjam. Na lep in zanimiv način razloženo, za tiste, ki jih to zanima
Žaklina napisal/-a:Meni je bila nora, pa ne kot roman, pač pa bolj zaradi razlag simbolov, Fibonačijevega števila, zlatega reza itd., ker se s tem tudi ukvarjam. Na lep in zanimiv način razloženo, za tiste, ki jih to zanima
a pol je to o zlatem rezu pa stevilu fi res
Žaklina: Jaaa, meni je bila tudi simbolika vsec!! Kako se pa ukvarjas s tem? Zgolj ljubiteljsko, ker te zanima...ali karierno?
Baby Girl: Stevilo fi bo kar drzalo...sem probala najprej na fantu... Sicer bila so odstopanja...mm ali 2 :D
ja no tolko ti povem ka sem merila svoje roke in prste pa je za roke pruišlo 1,62 za prste pa 1.5... tak ka kar drži...
knjiga mi pa niti ni bila tak zelo dobra... začetek ja no, jedro zakon!!!! samo konec mi pa ni všeč... ne vem kaj sem pričakovala samo tega res ne... sem pa zvedla dosti novega....
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
ja no tolko ti povem ka sem merila svoje roke in prste pa je za roke pruišlo 1,62 za prste pa 1.5... tak ka kar drži...
knjiga mi pa niti ni bila tak zelo dobra... začetek ja no, jedro zakon!!!! samo konec mi pa ni všeč... ne vem kaj sem pričakovala samo tega res ne... sem pa zvedla dosti novega....
js sm pr 41.poglavju...full dobra knjiga res sam nc mi ne povedat....pol ne bo vec zanimivo