Škodljiva sevanja

Za dušo in telo.

Ste že kdaj opravili radiestezijske meritve geobioloških vplivov?

Da.
12
24%
Ne.
24
48%
Ne, nisem razmišljal o tem.
11
22%
Ne, me ne zanimajo škodljiva sevanja.
3
6%

Skupaj glasov: 50

Clansman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Clansman »

...ker so nam jih enkrat prišli merit pa ugotovili da mam jaz pri spanju glavo na stičišču vseh mogočih tokov, pol so mi pa posteljo selili pa ni nič boljše...

V zvezi z vrstami naravnih sevanj priporočam ogled povezave http://www.radiestezist.com/vrste_sevanj.htm, za njihove vplive na zdravje pa http://www.radiestezist.com/zdravje_naravne_energije.htm. Glede na tako skope podatke je zelo težko objektivno ocenjevati (ne)uspešnost tovrstnih zaščit. Poleg tega je treba vedeti vsaj še dvoje: tudi med ponudniki zaščit pred geopatogenimi sevanji je precej razhajanj v realni učinkovitosti le-teh, poleg tega pa se je potrebno zavedati tudi tega, da so zaščite res povsem neuporabne in neučinkovite, v kolikor težava izhaja iz drugega vzroka, ne iz sevanj. Glede na kompleksnost problematike se raje vzdržim konkretnih komentarjev, saj je brez pomena nekaj trditi neargumentirano in "na pamet".

... če več kak eno uro visim na mobiju me ponavadi kar malo boli glava...

Enostavno ne razumem, kako lahko nekdo glede na škodljiv vpliv, uporablja mobitel več kot za najnujnejše pogovore. Morda je tudi v tem iskati vzrok za tako veilk odstotek migrenskih obolenj med mladimi, saj odločno predolgo držijo na ušesih mobilne naprave. Sevanje, ki ga oddajajo mobilni telefoni je podobno kot je sevanje mikrovalovne pečice, le da je veliko manj efektivno. S pošiljanjem in oddajanjem signala seva telefon z anteno in s "telesom" telefona. Največ sevanja iz "telesa" telefona pride skozi zgornji del telefona, tam kjer je zvočnik. Torej ima sevanje direkten dostop skozi lobanjo do možganov. Tudi uporaba "hand free" kompletov se je pokazala za sicer boljšo, a vendarle ne povsem nenevarno. Ljudje so večinoma premalo seznanjeni s škodljivostjo elektromagnetnega sevanja mobilnih telefonov. Dr Kjell Hansson Mild iz Švedske je preučeval 11 tisoč (!) študentov, ki uporabljajo mobilne telefone in ugotovil, da so simptomi, kot so utrujenost, glavoboli, pekoči občutki na koži, itd, pogostejši pri tistih, ki opravljajo daljše klice.
Zdaj poznamo več dokazov, da mobilni telefoni zelo negativno vplivajo na zdravje človeka in puščajo nepričakovane posledice.

ROBERT ZUPANČIČ
radiestezist in svetovalec
Radiestezija v službi človeka: Vaš sen-Vaša energija.
http://www.radiestezist.com
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

MissBitch napisal/-a:stariva dva sta pa nabavila neko magnetno odejo, ki bi naj preprečevala tote tokove, pa noben ni opazil nobene spremembe... kak ka sem sploh pričakovala ka jo bosta... :cool:

Ja moja dva stara sta tudi kupla praktično celo postelnino novo...Če jima tak paše jaz nimam nič proti, sicer pa pravijo, da se za zdravje splača dati. Meni osebno se tisti vzglavniki zdijo malo pretrdi :D

Drugače pa mam jaz oddejo iz take tople volne noter in je res ful fajn. Sploh nič drugega ne rabim, pa me ne zebe...

Glede pogovorov pa imajo pri blokado, da te po 1 uri prekine. Clansman drugače pa se mi zdi, da malo pretiravaš :lol:
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

moj kolega ma eno tuljavo pritrjeno na postlo, kao ful pomaga :D
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

nism še tega opravla. sm pa že staršem mal povedala kje naj kaj postavta, kje se ni dobr preveč zadrževat...
mami me zdej večkrat vpraša za nasvet, če npr. slabo spi al ji kej ne gre dobr. ugotovila sm tud, da je postavla kristal tako, da se energija odbija direktno v ogledalo in zato tu ni imel pravega učinka.
vsi ki so bli v moji sobi itak pravjo, da je najbolj pozitiven prostor, kar so jih kdaj vidl. zdej ne pustim več, da ljudje sedijo na miji postelji kr takoj zaspijo. sm si nardila zlat kalup okol in je notr fuul lepo in pozitivno in super! :)
z nihalom sm prej velik več delala kot zdej, ker se mi zdi da podzavestno velik vplivam nanj. za merjenje čaker in energij mi je ful v redu, za nasvet se mi pa zdi da mu js kr povem kaj bi rada slišala :) mi pa vsaj pove to kar morm slišat, če kdaj slučajno podzavesti preveč zaprem pot. bioenergetik mi je predlagu 60-urni tečaj radiestezije, tko da morm še mal premislit o tem. sicer me vleče v to smer, ampak trenutno tok energije vlagam v petje da res ne vem kako bo šlo...
pa tud reku mi je da naj pred 28. letom ne bi zdravila ljudi. kr js sm nardila že velik terapij, pomagala ljudem... in sm se nekak vedno uspela spucat. je pa res da sm ene parkrat pretiravala in pol so se pojavili simptomi prehlada.
vem, da mi bioenergetik hoče najbolš in da res ni dobr, da se grem eno zdravljenje, ampak sm še tok mlada da pogosto njegovih nasvetov ne upoštevam. se čist zavedam da bom nardila še velik napak, ampak sej se na lekcijah učimo. če sm tok trmsta da se hočem sama prepričat v nekatere stvari, bo pač tko... čeprov ni zmeri najlažja pot :)
uh kok sm se razpisala. pa pol stvari sploh ne spada pod to temo... ah sej bo... komur bo namenjen, bo že prebrau :D
grem se js še mal ukvarjat z mojo kameno strelo, da me ne bo slučajno obtožla, da jo zapostavljam! papa*
First to Know

Tres tres chic.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

Mark napisal/-a:
Glede pogovorov pa imajo pri blokado, da te po 1 uri prekine. Clansman drugače pa se mi zdi, da malo pretiravaš :lol:

prekine že prekine sam se pa da vedno nazaj pozvat... lol :lol:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
cebelica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica »

Gospod Robert, rada bi vas prosila za mnenje.

Kolikšno je sevanje pri televiziji z 72 cm premera, ekran FD Tinitron Wega Wide? Oz. kaj to sevanje pomeni za človeka (posledice)?

TV imava v sobi, kjer spiva. Se lahko pojavijo kakšne posledice sevanja?

Hvala za mnenje!
mojster
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mojster »

Glede tega sevajna je tkole: največ seva mobilni telefon in antene mobilnih operaterjev. TV, ko je ugasnjen seva lih tolk kt navadna vtičnca, ko ga gledaš z razdalje 4m npr. pa ene tolk kt mobi.
Dejte ga srt.
Clansman
Sramežljivka
Sramežljivka

Kolikšno je sevanje pri televiziji z 72 cm premera, ekran FD Tinitron Wega Wide? Oz. kaj to sevanje pomeni za človeka (posledice)?

Vrsta katodne cevi televizorja bistveno ne vpliva na elektomagnetno sevanje, velikost ekrana pa nekoliko že. Nekateri zagovarjajo varno odmaknjenost od televizorja diagonalo ekrana, izraženo v centrimetrih, pretvorjeno v metre, kar v danem primeru pomeni 7 metrov stran, kar pa je tudi v še tako veliki stanovanjski hiši zelo težko zagotoviti, kaj šele v stanovanjskem bloku. Osebno sem z merilcem EM sevanja (meri šele od 10 V/m naprej, kar je evropski normativ dopustnosti sevanja za zdravje) prišel do sklepa, da je tudi pri tako velikem TV-ju "varno" gledati že z razdalje ca. 1,5-2 metra.

TV imava v sobi, kjer spiva. Se lahko pojavijo kakšne posledice sevanja?

Posledice sevanja vsekakor so, tudi ko je TV izključen (vendar je še vedno vključen v električno omrežje)!!! Kakšne so posledice tehničnega sevanja si poglejte na povezavi http://www.radiestezist.com/vpliv_zdravje_umetne_energije.htm. Za televizor velja, da povzroča preobčutljivost živčnega sistema, motnje v vidu, glavobol ipd., še toliko huje pa je, če ste temu izpostavljeni tudi ponoči med počitkom. Največkrat se dogaja, da se zjutraj zbudite utrujeni in razdražljivi ter z večjimi ali manjšimi glavoboli, velikokrat pa bolijo tudi oči. Toplo Vam priporočam, ne glede na to, kaj menijo drugi (navsezadnje vas preventiva prav nič ne stane), da ponoči izklapljate električne porabnike iz vtičnice v prostoru kjer spite.

ROBERT ZUPANČIČ
Radiestezija v službi človeka: Vaš sen-Vaša energija.
http://www.radiestezist.com
thaly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a thaly »

Pred časom so moje noge začele trzat tik predn sm zaspala. To me je zlo motlo in sm si z aluminijastmi palicami izmerila vodne silnice. Pokazalo mi je da so te zlo močne tam kjer je moja postelja. Po tem sm si pod jogi naložila aluminijasto folijo. Od takrat mi noge ne trzajo več. Ne razumem čist dobr ka točno se dogaja zdj z onimi vodnimi silami... se odbijajo ali kaj ? je lahko kak stranski učinek tega da imam alu folijo pod postlo? če kdo karkoli ve... hvala !
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misssixty »

Ce ne zelimo bit izpostavljeni sevanju, je najbolje da se vrnemo nazaj v jame. Pa kolk je se takih skodljivih stvari.

A se se komu drugmu dogaja, da ga tovrstno 'resevanje sveta' prav utruja?
Clansman
Sramežljivka
Sramežljivka

Geobiološka sevanja naravnega in umetnega izvora škodljivo vplivajo na zdravje, kar so že spoznali ljudje, ki spijo na takšnih mestih. Zato je nadvse priporočljivo, da si ljudje dajo izmeriti prostor počitka, saj prespimo tretjino življenja, med spanjem pa je telo najbolj izpostavljsno sevanjem, ki so tudi najmičnejša med 1. in 4. uro ponoči. Več informacij o vplivih sevanj na zdravje pa povezavi http://www.geobiologija.net/vplivi_na_zdravje.htm.

ROBERT ZUPANČIČ
http://www.geobiologija.net
Odgovori