Brez ali s kondomom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Z bivšim in s sedanjim fantom. Drgač pa obvezno kondom. Si ne predstavlam, da bi kr z enim, ko sm bla za eno noč, brez kondoma...bljak...

Mam pa žal tako kolegico, ko je mela ful dolgo fanta, bla na tabletkah, pol sta pa končala, pa še kr tabletje je, čeprav nima več resne veze. Ne zastopim je. Zj se ji je pa itak čist odpelal in se daje dol skor z vsakmu, ko jo mal lepš pogleda - pa brez kondoma. Čez par let bo pa jokala, da otrok ne mora dobit, al pa da ma kako spb :roll:
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

samo z mojim lubijem... :D
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

s tremi, z sedanjim fantom vred.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Do zdej z usemi brez. Razen enga (nism vedla, da bo tko :? ), so ble use resne zveze.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
mičkena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mičkena »

z dvema..sedanji in bivši..z bivšim ker sem vedla da je nedolžen in s sedanjim, ker sem bla že na tabletkah, nekoliko pod alkoholom in se mu nisme mogla upret..pa poznala sem ga na izi od prej..vedla da je mel resno zvezo tri leta.drugače pa brez kondoma več ne bi...sploh pa ne z nekom, za katerega bi vedla da bo stvar trajala točno en seks.
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a natašika »

s 4, vključno s sedanjim fantom..
_n-i-n-a_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _n-i-n-a_ »

s svojim sedanjim stem da prot konci ga dava vsen gor zdej ko bojo tabletke še nekaj časa obojno pol pa braz=)
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala_181 »

samo z enim...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

teologinja napisal/-a:Z bivšim in s sedanjim fantom. Drgač pa obvezno kondom. Si ne predstavlam, da bi kr z enim, ko sm bla za eno noč, brez kondoma...bljak...

Seks brez kondoma s kao resnim fantom po xy mescih je čist isti drek kot seks brez kondoma z nekom magari sam za eno noč - pri obeh imaš šanse, da kaj stakneš, če ni popoln devičnik,
tko da se mi zdi glupo, da po eni strani govorite, da ste brez samo "z resnimi", z enim za eno noč pa ni šans, da bi se to zgodilo.
Vsak je potencialni prenašalec kake bolezni, pa čeprav je imel tud on sam eno partnerko, ampak tista je imela prej še enga, pa tist še eno itd... :?

No, jst sm tud s 4 brez. :eek: Dva od teh sta resna, :roll: dva pa za BTW
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Meni je to tudi idiotsko: a od resnega fanta pa mislite, da se ne boste ničesar nalezle? Kaj pa če je bil prej kurbir, ki se je zdaj pač "zresnil"? Jao ...

Da odgovorim na vprašanje: z nobenim.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

Mimi_M napisal/-a:
teologinja napisal/-a:Z bivšim in s sedanjim fantom. Drgač pa obvezno kondom. Si ne predstavlam, da bi kr z enim, ko sm bla za eno noč, brez kondoma...bljak...

Seks brez kondoma s kao resnim fantom po xy mescih je čist isti drek kot seks brez kondoma z nekom magari sam za eno noč - pri obeh imaš šanse, da kaj stakneš, če ni popoln devičnik,
tko da se mi zdi glupo, da po eni strani govorite, da ste brez samo "z resnimi", z enim za eno noč pa ni šans, da bi se to zgodilo.
Vsak je potencialni prenašalec kake bolezni, pa čeprav je imel tud on sam eno partnerko, ampak tista je imela prej še enga, pa tist še eno itd... :?
No, jst sm tud s 4 brez. :eek: Dva od teh sta resna, :roll: dva pa za BTW

točno tako ... ubistvu je vsak nezaščiten sex pot v neznano ... ali pa izzivanje sreče ... sama sem pač pristaš take vrste sexa ... vem, nisem ravno v ponos, ampak kaj čem, če je pa tako luštno :P
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

bejbika napisal/-a:sama sem pač pristaš take vrste sexa ... vem, nisem ravno v ponos, ampak kaj čem, če je pa tako luštno :P

Še ena taka tuki. Moje število spolnih partnerjev se ujema s številom ljudi, s katreimi sem kdajkoli seksala brez kondoma. Tko pač je.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

jst sploh ne smem s kondomi, ker mam preobčutljivo tamalo :? in dobim reakcijo..tko,da se vzdržim seksa tolk dokler ga ne spoznam tolk,da se mu lahko zaupam in predam..takrat pa pač brez kondoma, ker drgač ne gre.drgač pa z dvema,oba biuša
Free your mind...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ampk sej v bistvu ni dovol, da zaupaš njemu. Lahk je mel on sam eno bivšo, ki je enkrat deset let nazaj pred njim spala z mal sumljivim tipom, ki je bil enkrat v Italiji in tam spal z eno, ki je spala s pol Evrope. In lej ga aids in še vse drugo.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja sj...ampak če tko gledaš pol neb smel nikol u lajfu z nobenmu seksat brez kondoma.

Jst sm pomojem sam z enmu s kondomom, z ostalimi pa brez :oops: Glede tega se pa res ne morm-o pohvalt.
Odgovori