Strah na letalu je čist odveč, kr po tolkih dneh žuranja je tako, da sam če se vsedeš in je malo miru že spiš

Glede odločitve ali s iti s Collegiumom ali ne..je odgovor vsekakor JA

NORO

tanika* napisal/-a:js mam tud aboslventa letos pa me zanima par stvari, k to nikjer ne piše. koliko te dejansko pride vse skup na konc. js bom vzela ladja-letalo k je okol 370 €, sam je tok doplačil da mi ni jasno kolk je dejanska cena. zanima me za bus lj-benetke, kabina na ladji, večerja*5, letališka pristojbina, itd. če se da kateri napisat.
kako je s prenočiščem če greš s fantom..k jasno da bi rada mela svojo sobo-dvopostelno, vseeno kje. a jo to tud treba doplačat? a je v apartmaju sploh možno vzet dvopostelno oz. dobit??
spermij napisal/-a:Če se ga ne bi folk na absolventih zgolj nalival do onemoglosti ter na vsakem koraku počel pizdarij, bi se absolventa udeležil. Tako pa - ne, hvala. Pa sem družaben.
linkica napisal/-a:spermij napisal/-a:Če se ga ne bi folk na absolventih zgolj nalival do onemoglosti ter na vsakem koraku počel pizdarij, bi se absolventa udeležil. Tako pa - ne, hvala. Pa sem družaben.
podpis pod tole. in tudi maturantski se kaj bolj ne razlikuje... in ne, ni mi zal, da nisem sla... in tudi ne mislim iti.
Kaychee napisal/-a:Mislm moja sošolka (že tko precej nedružabna pa več al manj doma) si je za to rajš kupla lap topa WTF?