Prostovoljstvo
Kar se tiče otroških letovanj na morju je blo cca 2 leti nazaj tako, (pri ZPM-ju) Plača na letovanje je bila 30 tisočk, s tem, da si moral narest tečaj za vaditelja plavanja, ki je stal tud 30 tispčk in so ti ponudil možnost, da al si plačaš tečaj, pa ti oni plačajo delo, al pa greš prvič delat zastonj in ti tečaj plačajo oni. Pol pa delaš normalno dalje. Jaz sem se zanimala za tako dela a sem si premislila, ker se nisem počutila dovol zrele in odgovorne za tako delo. V varstvu imaš namreč skupino otrok za katere odgovarjaš in za to moraš bit res zrel.
Prostovolci se pa sigurno iščejo povsod, jaz vem za Ljubljano, če želiš pa lahko poizvem tudi za kakšne centre v mariboru kjer rabijo prostovolce.
Ti sam povej.
Prostovolci se pa sigurno iščejo povsod, jaz vem za Ljubljano, če želiš pa lahko poizvem tudi za kakšne centre v mariboru kjer rabijo prostovolce.
Ti sam povej.
pa pa
Drugace pa se za tiste, ki jih zanima tujina ena fajn stran:
http://www.zavod-voluntariat.si/home.html
Je bil moj prijatelj z njimi in je bilo baje super. Tudi jaz premisljujem.
http://www.zavod-voluntariat.si/home.html
Je bil moj prijatelj z njimi in je bilo baje super. Tudi jaz premisljujem.
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
satan28 napisal/-a:pozdrav.jaz pomagam v mb azilu,7leto teče.
predvsem sprehajam pse,nosim hrano,čistim pesjake,
pomagam zbirat sredstva,...
sem tudi članica PET-e,..
hahahahaha

If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
satan28 napisal/-a:draga shtrukeljchek,moj nick je povezan z mojim vzdevkom,
ki mi ga je dal moj dragi,zaradi mojega karakterja,ki je baje
satanski..to pa še ne pomeni,da drugače nisem prijazna..
je pa res,da imam raje živali kot pa ljudi in do njih pa sem
"angelska"
ej sej mi ne bi rabla razložit to je bil sam joke iz moje strani...

pa počni to še naprej....res te občudujem
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Ta tema je drugače že tukaj:
viewtopic.php?t=1242
viewtopic.php?t=1242
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
Js bi imela vprašanja za ta dela. Razmišljala sem na TOM telefonu. Kje se dobijo podatki, da lahko potem delaš. Hvala za pomoč....
Lahko tudi prek maila:
tadeja87@email.si!
LP,
Lahko tudi prek maila:
tadeja87@email.si!
LP,

LoVe is in The Air !!!!
- mala punci
- Komunikatorka
Jst sem tudi dve leti zapovrstjo bila v koloniji z duševno prizadetimi.Bila mi je zelo poučna izkušnja, in marsikar sem se naučila od njih, ter tudi ceniti sem začela stvari, vse tiste, ki so se mi do takrat zdele samoumnevne!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...