tezak fant

Pomoč iz čustvenih stisk.
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

...
Zadnjič spremenil Dinotti, dne 30. Jan. 2011 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Lupinica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lupinica »

Že že... sam da tukaj gre bolj kot za sam kreg, za to, da tip ne zna priznati svoje krivde in se punci opravičiti! Jaz mislim, da se vsaka zrela oseba zaveda, da se tudi ona kdaj moti in da ne morem imeti v vsemu prav. Takrat bi morala biti sposobna se opavičit in priznat svoje napake... sploh pa, če imaš nekoga rad, ga boš menda potolažil, če vidiš da trpi!
Zato... oprosti, ampak mislim, da ta fant nikakor ne ravna lepo, očitno mu je vseeno kako se ti počutiš, če trpiš ali ne... torej očitno te nima dovolj rad in te ne spoštuje!
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

...
Zadnjič spremenil Dinotti, dne 30. Jan. 2011 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: tezak fant

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs Beauty »

Keliss napisal/-a:Hej!

Vsakic ko se kaj skregava s fantom (ko je ocitno kriv on) mu uspe, da ves kreg in problem preusmeri name, da se jst na koncu pocutim kriva in me razjeda, ceprav vem da nism nic kriva.

Če veš, da imaš prav, potem se že enkrat postavi na svojo stran, ne pa da mu pustiš, da te dotolče. Jaz takšnih fantovih izpadov ne bi dolgo prenašala, res ne.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Ti veš, da nisi kriva, on ve, da ni kriv... Kdo je potem kriv? Vsaka zgodba ima dve plati.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs Beauty »

Ja tudi to je res. Mi tukaj težko ugotovimo za kaj je šlo oz. kaj je bilo jabolko spora, ker se ne moremo it Sherlocka Holmesa. Itak je povsod tako, da vsak trdi svoje. Mogoče pa ti popustiš ravno zato, ker veš, da nimaš prav?
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

Preprosto... skenslej ga!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

^^nebi rekla, da je to kr tko simpl.
Moj je biu na začetku zveze enak, pa sm te njegove prelive krivd name, kratkomalo ignorirala in mu jasno povedala pa r besed, ki so ga znale fejst zadet.Potem se je umiril in tega ne dela več.Kdaj se še vedno zgodi, ampak v zanemarljivih procentih, ne rečem pa da jst tega nikol ne nardim,predn premislm celo situacijo.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

spet dve leti stara tema :D
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

*purple* napisal/-a:^^nebi rekla, da je to kr tko simpl.

če maš živce prenašat takega tipa... pol kul... če jih nimaš, pa se ti zdi brez veze sebe matrat... pol pa...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jah, ne morš pa vedet, da nekdo drug spet ne bo imel take lastnosti.
če samo prenašaš, ne narediš pa nič je valda mučno.skušaš rešit težavo, mu povedat, nevem,če ne uspe, potem pa tud jst ne vem...

ups, sessa ma prou :D
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maffy »

Najbolje je, da vztrajaš, da nisi ti kriva in konec. Ne se sploh razlagat ali kaj dokazovat. Raje ga kar odreži (pri tistem pogovoru mislim). Če vztraja pri tem pogovoru, bodi pa kar tiho pa tudi, če takrat zaradi čustev kar pokaš po šivih. Bi ga moglo malo obrnit, :)
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ful bot previdna...ce ga bos ze zdej na to navadla ne bo uredu...na zacetku bos veliko lazje kaj spremenila kot kasneje...

bodi prevdna ker ga lahko razvadis...
ce nisi kriva pac nisi! ne odstopaj!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Keliss napisal/-a:ma ja vedno obrne tko da izpadem jst kriva za vse. Pol pa mi je bad, ker se nocm kregat, pa rabim sam kako lepo besedo on mi pa pol se kaj naprej vrze. In sm pol totalno zamorjena,mislec da sm vse jst zeznla. In on zdej mirno zaspi, jst se pa celo noc premetavam po pojstli. Tud ko sm pri njemu pa pride do kakega problema se zna zgodit,da jst jokam on pa zaspi zraven mene. In pol se pocutim tok osamljeno in bedno... Zna me izigrat,da se vedno pocutim jst kriva njemu pa odleze in se pocuti boljse.. in ko mu recem da hocm samo lepo besedo,da mi bo lazje ker sm cist v badu,me trga in mi rece : kaj pa on? in pol je se hujse.

ta filing je pa res tok bedn, da sm ga dožvela z mojim enkrat pa ga nočm nikooooool več!! Res prou u tistm trenutku pomislš, kva mu ni jasn, nj me objame, pa počutš se sam na svetu...sam dobr da sam enkrat ker čene biz znorela :D pa drgač ni tak, ker s takim neb zdržala k jz sm zlooo uzkipljiva oseba, ful se postavm zase(frke iz OŠ lol)..in trmarm, se derm če treba,pouzdignm glas, da se noben ne zajebava potem več :)

res POSTAU SE ZASE, KER NOBEN DRUG SE NE BO!

sam nevem zakaj ti to dela, če te ma rad??
To je ena od kriterijv odrslosti, da sprejemaš SVOJE napake, da si odgovorn za njih itditd?
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Sessa napisal/-a:spet dve leti stara tema :D

Sam res,a ma smisel zdaj odgovarjat na to vprašanje,uporabnica je ta problem najbrž že zdavnaj rešila.Ne vem,zakaj se tako stare teme sploh vlečejo z arhiva? :?
Odgovori