tezak fant
Že že... sam da tukaj gre bolj kot za sam kreg, za to, da tip ne zna priznati svoje krivde in se punci opravičiti! Jaz mislim, da se vsaka zrela oseba zaveda, da se tudi ona kdaj moti in da ne morem imeti v vsemu prav. Takrat bi morala biti sposobna se opavičit in priznat svoje napake... sploh pa, če imaš nekoga rad, ga boš menda potolažil, če vidiš da trpi!
Zato... oprosti, ampak mislim, da ta fant nikakor ne ravna lepo, očitno mu je vseeno kako se ti počutiš, če trpiš ali ne... torej očitno te nima dovolj rad in te ne spoštuje!
Zato... oprosti, ampak mislim, da ta fant nikakor ne ravna lepo, očitno mu je vseeno kako se ti počutiš, če trpiš ali ne... torej očitno te nima dovolj rad in te ne spoštuje!
-
- Komunikatorka
Re: tezak fant
Keliss napisal/-a:Hej!
Vsakic ko se kaj skregava s fantom (ko je ocitno kriv on) mu uspe, da ves kreg in problem preusmeri name, da se jst na koncu pocutim kriva in me razjeda, ceprav vem da nism nic kriva.
Če veš, da imaš prav, potem se že enkrat postavi na svojo stran, ne pa da mu pustiš, da te dotolče. Jaz takšnih fantovih izpadov ne bi dolgo prenašala, res ne.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Ti veš, da nisi kriva, on ve, da ni kriv... Kdo je potem kriv? Vsaka zgodba ima dve plati.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
- Komunikatorka
Ja tudi to je res. Mi tukaj težko ugotovimo za kaj je šlo oz. kaj je bilo jabolko spora, ker se ne moremo it Sherlocka Holmesa. Itak je povsod tako, da vsak trdi svoje. Mogoče pa ti popustiš ravno zato, ker veš, da nimaš prav?
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
^^nebi rekla, da je to kr tko simpl.
Moj je biu na začetku zveze enak, pa sm te njegove prelive krivd name, kratkomalo ignorirala in mu jasno povedala pa r besed, ki so ga znale fejst zadet.Potem se je umiril in tega ne dela več.Kdaj se še vedno zgodi, ampak v zanemarljivih procentih, ne rečem pa da jst tega nikol ne nardim,predn premislm celo situacijo.
Moj je biu na začetku zveze enak, pa sm te njegove prelive krivd name, kratkomalo ignorirala in mu jasno povedala pa r besed, ki so ga znale fejst zadet.Potem se je umiril in tega ne dela več.Kdaj se še vedno zgodi, ampak v zanemarljivih procentih, ne rečem pa da jst tega nikol ne nardim,predn premislm celo situacijo.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
Keliss napisal/-a:ma ja vedno obrne tko da izpadem jst kriva za vse. Pol pa mi je bad, ker se nocm kregat, pa rabim sam kako lepo besedo on mi pa pol se kaj naprej vrze. In sm pol totalno zamorjena,mislec da sm vse jst zeznla. In on zdej mirno zaspi, jst se pa celo noc premetavam po pojstli. Tud ko sm pri njemu pa pride do kakega problema se zna zgodit,da jst jokam on pa zaspi zraven mene. In pol se pocutim tok osamljeno in bedno... Zna me izigrat,da se vedno pocutim jst kriva njemu pa odleze in se pocuti boljse.. in ko mu recem da hocm samo lepo besedo,da mi bo lazje ker sm cist v badu,me trga in mi rece : kaj pa on? in pol je se hujse.
ta filing je pa res tok bedn, da sm ga dožvela z mojim enkrat pa ga nočm nikooooool več!! Res prou u tistm trenutku pomislš, kva mu ni jasn, nj me objame, pa počutš se sam na svetu...sam dobr da sam enkrat ker čene biz znorela

res POSTAU SE ZASE, KER NOBEN DRUG SE NE BO!
sam nevem zakaj ti to dela, če te ma rad??
To je ena od kriterijv odrslosti, da sprejemaš SVOJE napake, da si odgovorn za njih itditd?