Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Velikokrat se žal res zgodi, da par zapostavi svoje prijatelje in družbo, da bi lahko bila več skupaj. Mogoče je na začetku vse skupaj še zelo zanimivo, ker je pač nekaj novega, drugačnega ... Vsekakor pa: kjer je volja, je tudi pot, zato se lahko tisti, ki mu je res do prijateljev in do druženja z njimi, potrudi in si svoje obveznosti in dejavnosti razporedi tako, da kljub fantu oz. punci še najde čas za prijatelje.
Midve z laram imava eno tako negativno izkušnjo s prijateljico, ki je na naju pozabila, ko je dobila fanta. (Kolikor se spomnim, smo o tem že nekje pisali ...) Jaz se trudim, da bi si čas razporedila tako, da bi mi ga ostalo dovolj za vse, žal pa je to včasih nemogoče, zato se takrat nečemu pač odpovem. Ali povem fantu, da ne morem, ali prosim prijateljico, če se lahko dobiva prej/kasneje itd. Tudi v izpitnem obdobju je manj časa, ampak vseeno se najde kakšna urica za pijačko s prijatelji/cami in za druženje s fantom.
Midve z laram imava eno tako negativno izkušnjo s prijateljico, ki je na naju pozabila, ko je dobila fanta. (Kolikor se spomnim, smo o tem že nekje pisali ...) Jaz se trudim, da bi si čas razporedila tako, da bi mi ga ostalo dovolj za vse, žal pa je to včasih nemogoče, zato se takrat nečemu pač odpovem. Ali povem fantu, da ne morem, ali prosim prijateljico, če se lahko dobiva prej/kasneje itd. Tudi v izpitnem obdobju je manj časa, ampak vseeno se najde kakšna urica za pijačko s prijatelji/cami in za druženje s fantom.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Ponavad je začetek bolj problematičn glede tega, ko si še vs zametuljčkan
pa čis preveč nor na partnerja. Pol se pa to poleže...saj pr men je blo tko. Ok, res je, da je on še vedno 1. na moji lestvici in tut js sm njemu, sam si pa še zmer najmn 1x na mesc najdem cajt za pjačo s prjatlco al pa s kolegom, medtem k si on manjkrat kt js. Zadne mesce se pa sploh vedno bolj razumem s to prjatlco in se zard tega tut vi2 večkrat-najbolj neumn se mi zdi, kr ma njen njo na vrvici. K sva uzun, jo kliče 10x kdaj bo k njemu pršla...mislm halo
fora pa je, da ko gre on vn, se pa gon okol-ampak dobr, to je že čist druga tema 

bejbika napisal/-a: ker na koncu ugotoviš, da ti si vsakemu na voljo, potem ko pa njih rabiš, pa ko imajo frendice tipe, si pa ti vedno v rezervnem planu ... qrc pa tako prilagajanje
^
to je res ja...
tud jest ko sva bla z mojim na začetku sm zanemarila prijateljice,ampak zdej jih pa ne več-se dobimo na kavi,gremo ga tud žurat ampak vseeno pa največ časa še vedno preživim s fantom.Sicer se mi to zdi logično,ker na koncu bom itak živela in se mogoče poročila s fantom ne pa s prijateljicami.Ampak vseeno jih pa ne smeš kar pozabit
me smo taka štiriperesna detelca in več ali manj smo vedno poparčkane. Gre se pa zato, da s tipi ne visimo non-stop (hvala bogu da smo si podobne) in se z njimi vidmo 3-4x na teden (kar je več, je zame forsiranje....sej človeka niti pogrešat ne morš začet za božjo voljo) tko da najdemo vedno čas druga za drugo. Sej kdaj kakšna izostane ampak nismo pa nikoli prišle do te faze, da se kr nebi videvale zarad fantov.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Pri nama je tko da že nekaj časa živiva skupaj,pri njemu. Ker ima firmo doma, ogromno dela in če ne bi živela skupaj ne vem kdaj bi se vidla. In ker z delom zaključi šele zvečer, sem takrat rada z njim in mi tut na pamet ne pade da bi šla ven... Grem raje čez dan, ko imam čas in ko on dela
Sej ko pišem tole se res sliši kot da sem popolnoma prilagojena njegovemu urniku, in v veliki meri sem res AMPAK... Dobro vem da ne bi bila, če mi on ne bi vračal z enako mero. Njemu veliko več pomeni da je zvečer v moji družbi, kot pa da bi šel ven...Zgleda je tak tip človeka, ki postavi svojo punco na 1.mesto, in ker sem tudi sama taka, mi to popolnoma ustreza.
Če bi se razšla, se zavedam, da bi od svoje prijateljice morala požret ogromno sranja - kako sem jo zapostavljala, itd. In taki očitki me full motijo, ker sama nisem tak tip človeka, ki bi očital. Sploh je pa ne zapostavljam, samo nimam toliko časa kot prej in imam več časa zanjo čez dan kot pa zvečer.
Se pa strinjam da punce hitreje zapostavijo kolegice, kot fantje kolege.
Čeprav to v najinem primeru ne drži

Če bi se razšla, se zavedam, da bi od svoje prijateljice morala požret ogromno sranja - kako sem jo zapostavljala, itd. In taki očitki me full motijo, ker sama nisem tak tip človeka, ki bi očital. Sploh je pa ne zapostavljam, samo nimam toliko časa kot prej in imam več časa zanjo čez dan kot pa zvečer.
Se pa strinjam da punce hitreje zapostavijo kolegice, kot fantje kolege.
Čeprav to v najinem primeru ne drži

-
- Cosmopsiho
Re: Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje
Tash napisal/-a:
kot pravijo ... fantje pridejo in gredo, prijatelji ostanejo za vedno.
kaj menite... se vam zdi, da fantje odbrzijo vec prijateljev kot punce?
tudi prijatelji ne ostanejo zmeraj za vedno.
pomojem da ne.jaz sem obdržala čisto vse svoje pijateljice in upam da bo tako tudi v prihodnje.
-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
Re: Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje
floribunda napisal/-a:Tash napisal/-a:
kot pravijo ... fantje pridejo in gredo, prijatelji ostanejo za vedno.
kaj menite... se vam zdi, da fantje odbrzijo vec prijateljev kot punce?
tudi prijatelji ne ostanejo zmeraj za vedno.
pomojem da ne.jaz sem obdržala čisto vse svoje pijateljice in upam da bo tako tudi v prihodnje.
ja res je, ne ostanejo za vedno...
js sm mela najboljšo prijateljico od majhnega, pa je potem me skori čist skenslala ko je dobla resnga tipa.. samo ok, sem razumela, ampak pol ko sem pa jaz tud fanta dobla, pa je ona s svojim nehala, mi je pa skos težila da nimam nič časa zanjo..halooo

ja to je čist res... da se fantje svojim prjatlom odpovedjo (če se jim sploh) v manjši meri k punce...
pomoje je to zarad tega ker punce k mamo prjatlce, jim ful prvošimo da so sreče, da so zalublene in jih kapiramo če nimajo več tolk časa k prej, čeprav so manj z nami...
fanje pa postanejo kao copate in karkoli že med kolegi, če se jim odpovejo al pa če se spremenijo mogoč zarad tega...
hja res je fantje pridejo in grejo, prijatelji ostanejo!!!
pomoje je to zarad tega ker punce k mamo prjatlce, jim ful prvošimo da so sreče, da so zalublene in jih kapiramo če nimajo več tolk časa k prej, čeprav so manj z nami...
fanje pa postanejo kao copate in karkoli že med kolegi, če se jim odpovejo al pa če se spremenijo mogoč zarad tega...
hja res je fantje pridejo in grejo, prijatelji ostanejo!!!

s tem, da prijatelji ostanejo za vedno, se ne bi glih strinjali, tudi nekateri prijatelji pridejo in grejo. se pa strinjam, da se predvsem punce posvečamo fantu morda več, kot prijateljem. verjamem, da se je marikateri že zgodilo, da je ostala sama, ko sta s fantom šla narazen. zato se jaz trudim, da ne zapostavljam prijateljev in ne fanta.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- br0ken heart
- Komunikatorka
Meni je tut frendica skoz tezila (ko sem zacela s fantom) da kak pa zaj ne morem prit do nje, pa kak to da nocem it zvecer ven.. Pa blablabla.. Sma se celo skregale vmes in se nisva videli skoraj 1 leto..
Hja.. Zdaj pa ma tut ona tipa.. In glej ga zlomka.. Ne more na kavo, ker je pubec pri njej, ne more ven, ker bi pubec pri njej spal.. Se koncno zmenima za kofe.. Pride pubec zraven..
Pa ne da sem ji pred 3 leti rekla, da se bo TOCNO TO zgodilo
Pa dobro je, jo razumem.. Jezi me edino to, da pa ona mene takrat ni...
Ena druga kolegica je pa cist kontra.. Razume da mi je fant na 1. mestu.. In se zmenimo za pijaco ko se pac zmenimo.. Ni nobenih zamer z nobene strani. Vrjetno je to zato, ker ma tut ona fanta..
Je pa res da mogoce na zacetku prezivis vec casa s fantom in to.. Ker je vse novo, zanimivo, razburljivo.. In so mi taka otrocja vprasanja kot je: Ja pa kaj moreta res nonstop bit skup?" totalno adijo!
Pac ne ves kak je, dokler sam tega ne dozivis!
Kaj se pa tice mojega in njegovih kolegov.. Ne vidijo se vec tolko koliko so se prej.. Pac vsi so v sluzbah, eni se na faxih.. In vem, da je moj preden sma skupaj prisla pac ta cas, ki ga zdaj prezivi z mano, prezivel s kolegi.. Pa noben je zganja panike zakaj se vec tolko ne vidijo.
Joj kak s(m)o babe cudne
Hja.. Zdaj pa ma tut ona tipa.. In glej ga zlomka.. Ne more na kavo, ker je pubec pri njej, ne more ven, ker bi pubec pri njej spal.. Se koncno zmenima za kofe.. Pride pubec zraven..
Pa ne da sem ji pred 3 leti rekla, da se bo TOCNO TO zgodilo

Ena druga kolegica je pa cist kontra.. Razume da mi je fant na 1. mestu.. In se zmenimo za pijaco ko se pac zmenimo.. Ni nobenih zamer z nobene strani. Vrjetno je to zato, ker ma tut ona fanta..
Je pa res da mogoce na zacetku prezivis vec casa s fantom in to.. Ker je vse novo, zanimivo, razburljivo.. In so mi taka otrocja vprasanja kot je: Ja pa kaj moreta res nonstop bit skup?" totalno adijo!
Pac ne ves kak je, dokler sam tega ne dozivis!
Kaj se pa tice mojega in njegovih kolegov.. Ne vidijo se vec tolko koliko so se prej.. Pac vsi so v sluzbah, eni se na faxih.. In vem, da je moj preden sma skupaj prisla pac ta cas, ki ga zdaj prezivi z mano, prezivel s kolegi.. Pa noben je zganja panike zakaj se vec tolko ne vidijo.

Joj kak s(m)o babe cudne

Hello, 911. I''m on fire!
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
men je tut hudo zadnje leto zarad moje najboljš prijatlce....nima časa za nobeno več...edino med tednom za svoje cimre.... vikende pa ko pride domov je 24 ur na dan z njim...pa saj me ne moti da sta skupaj...privoščim jima čimdaljšo skupno srečno prihodnost....ampak me pa izredno moti, da niti enkrat ne pokliče, razen kadar kaj rabi oz. če njega ni....
kdo pa je reku da ne more poleg on pridet da gremo vsaj na kavo? al pa pol urce si ne more vzet za neki it spit al pa eno debato ...
ne vem, to mi je čudno ....
saj vem da me za vikende ni blo doma ko sm bla s tipom....sam kadar je bil pr meni on sva šla ven in sm poklicala kolege....
ful mam občutek da jo zgubljam... da to sploh ni več to....
ko pa sem ji rekla da naj se mal več tut zame pobriga...je pa popizdila...
zdaj jo pustim čist na miru, pa jo mam z vsega srca rada.... sm nazadnje ko me je klicala, me je če bo mama rabla kaj za delat čez poletje...o pijački ne duha ne sluha....
ahhh, ne razumem.... punce prosim vas pretepte me, če bom kdaj tak začela zapostavljat svoje prjatle zarad tipa... prooosiiim:)
kdo pa je reku da ne more poleg on pridet da gremo vsaj na kavo? al pa pol urce si ne more vzet za neki it spit al pa eno debato ...
ne vem, to mi je čudno ....
saj vem da me za vikende ni blo doma ko sm bla s tipom....sam kadar je bil pr meni on sva šla ven in sm poklicala kolege....
ful mam občutek da jo zgubljam... da to sploh ni več to....
ko pa sem ji rekla da naj se mal več tut zame pobriga...je pa popizdila...
zdaj jo pustim čist na miru, pa jo mam z vsega srca rada.... sm nazadnje ko me je klicala, me je če bo mama rabla kaj za delat čez poletje...o pijački ne duha ne sluha....
ahhh, ne razumem.... punce prosim vas pretepte me, če bom kdaj tak začela zapostavljat svoje prjatle zarad tipa... prooosiiim:)
se mi zdi, da ko greš enkrat sam čez zadeve ko te tip razočara pa si ga mela ful ful rada, pa ti takrat prjatli stojijo ob strani pa te spodbujajo, tolažijo, kdaj kako kruto rečejo da te streznejo... takrat pol vidiš prvič kdo so tvoji pravi prjatli, drugič pa tut takrat če boš novga fanta dobla, ne boš niti pomisla da si nebi časa vzela za njih...
js recimo zj zapostavlam moje prjatle zgolj in samo zarad izpitov ... postala sm asocialna...dobr d mam še net pa fon
...(ampak normalno to tut moji kolegi zastopijo, sej sami se isto učijo, zato pol ni frke) ...
js recimo zj zapostavlam moje prjatle zgolj in samo zarad izpitov ... postala sm asocialna...dobr d mam še net pa fon