Mastni lasje
Jz mam tudi ful mastne lase, si jih perem potem 2-3x na teden. Sicer če bi se mi dalo, bi si jih bolj pogosto, ampak to sušenje...
Zato imam ponavadi prvi dan spuščene, pol pa čop, pa nekako gre. Ampak tretji dan je že kriza
Po moje mi tudi balzam ful škodi, ampak če si ga ne dam, imam potem lase čisto brez leska, da ne govorim o tem, da si jih ne morem razčesat. Pa imam ravne, ne kodraste
Najbrž je dedno, ker mama ima enak problem

Zato imam ponavadi prvi dan spuščene, pol pa čop, pa nekako gre. Ampak tretji dan je že kriza

Po moje mi tudi balzam ful škodi, ampak če si ga ne dam, imam potem lase čisto brez leska, da ne govorim o tem, da si jih ne morem razčesat. Pa imam ravne, ne kodraste

Najbrž je dedno, ker mama ima enak problem

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
Uff.. men nič ne pomaga. Vsak drugi dan si perem glavo. Sem se že navadla.
Sicer pa vem kaj je moja napaka. Skos si nekej šarim po laseh. Ko se učim, ko gledam tv, ko počnem karkoli... Moje roke (al pa roke koga drugega) so ves čas v mojih laseh. Ker mi pač to paše
in kaj nej zdej?
Si bom pač umivala lase vsak drugi dan. Čeprav priznam, da je sitno to
Sicer pa vem kaj je moja napaka. Skos si nekej šarim po laseh. Ko se učim, ko gledam tv, ko počnem karkoli... Moje roke (al pa roke koga drugega) so ves čas v mojih laseh. Ker mi pač to paše

Si bom pač umivala lase vsak drugi dan. Čeprav priznam, da je sitno to

My dreams are my reality...
- *cosmic girl
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: lj
jst mam tut kr mastne lase... sam mam ful naravno skodrane in ful goste pa če nimam zlikanih brez problema si 1x na tedn perm..sam če pa mam zlikane je pa po 3 dneh še use čudn sploh pa frfru...da bi si pa 2x na tedn prala pa ni šans k rabm 2 ure da si lase umijm, posušim pa zlikam k mam ful dolge..pol pa s spetimi okol strašim 

- rdeče vrtnice
- Kofetarica
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
No, bom še jaz svojo izkušnjo povedal, čeprav se mi zdi da sm jo že nekje.
Jst sm tudi meu, zlo zlo mastne lase (po pregledu s tisto mikrokamero).
Okol korenike, je bla mast in kot je že ena prej omenla, pol lasje niso mogli dobit dovolj hrane (rezultat, slabi lasje, krhki..izpadanje tudi).
Zdaj si umivam glavo 6x na teden...3x bi si jo moru, ampak po posvetovanju s frizerko..je menda bolš da vsak dan (kr treniram 5x na teden in se mi glava fajn spoti..rezultat bi biu da bi se mi spet zamastili). Ne rečem da mam zdej ne vem kok dobre lase, ampak so dost dost bolši..
Prej sm uporabljal par let Head&shoulders..in menda (menda) nisem biu edini s takim problemom. Zdej uporabljam šampone znamke Kadus če mogoče katera pozna, in nimam več problemov.
(glede omenjanja znamk se opravičujem (če s tem kršim katero izmed pravil), sam drugače nism upau napisat).
LP!
Jst sm tudi meu, zlo zlo mastne lase (po pregledu s tisto mikrokamero).
Okol korenike, je bla mast in kot je že ena prej omenla, pol lasje niso mogli dobit dovolj hrane (rezultat, slabi lasje, krhki..izpadanje tudi).
Zdaj si umivam glavo 6x na teden...3x bi si jo moru, ampak po posvetovanju s frizerko..je menda bolš da vsak dan (kr treniram 5x na teden in se mi glava fajn spoti..rezultat bi biu da bi se mi spet zamastili). Ne rečem da mam zdej ne vem kok dobre lase, ampak so dost dost bolši..
Prej sm uporabljal par let Head&shoulders..in menda (menda) nisem biu edini s takim problemom. Zdej uporabljam šampone znamke Kadus če mogoče katera pozna, in nimam več problemov.
(glede omenjanja znamk se opravičujem (če s tem kršim katero izmed pravil), sam drugače nism upau napisat).
LP!