Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

jaz vem samo to: eden ostane za zmeraj!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Vegetius napisal/-a:Idealno bi bilo seveda imeti obe (just in dream), sam mi je zdajšnja že povedala da me ne namerava "šerat".

Popolnoma logično oziroma samoumevno... Tudi če ti tega ne bi povedala, naj je ne bi delil z nobeno, ne?

Vegetius napisal/-a:Ma konec koncev mi sedaj nič ne manjka in ne vem, zakaj sam silim v težave (hormončki pač).

No, vidiš. Poslušaj se. Sam praviš, da ti nič ne manjka in da bi samo zaradi hormonov... Ej, ne splača se... Še premišljevat o tem ne.
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vegetius »

Vem, ampak precej lažje je razmišljat trezno, ko ni motečih elementov zdraven.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Vegetius...
Jaz nikoli, nikoli, nikoli ne bom pozabila svojega bivšega in to prekleto dobro vem. Bil je moja druga polovica (nikoli nisem verjela, da takšni ljudje dejansko obstajajo), bil je moje vse. Kadar grem na kraj, kjer sva bila skupaj, se spomnim nanj. Kadar slišim komad, ki sva ga poslušala skupaj, se spomnim nanj. Želela sem biti kolegica z njim, pa sem ugotovila, da bi to bilo pretežko zame, zato sem z njim v celoti prekinila stike. Živi v drugem kraju, od mene je oddaljen preko 200 km. Je srečno zaljubljen v drugo žensko, s katero si bo (za njegovo srečo upam) ustvaril prihodnost. Ampak vem, da če bi ga videla, pa četudi samo bežno, bi moje srce in moje misli ponorele. Da bi bil ob meni, ga bi gledala njegove oči, slišala njegov glas, čutila njegov dotik... :evil: Ne preživim :D .
Tudi jaz imam drugega partnerja, ampak to ni to. Enostavno vem, da je (vsaj zame) bila prava samo ena ljubezen. Zame je obstajala samo ena polovica. In ja, tudi ta moj dečko, ki ga imam sedaj, je (vsaj glede nekaterih stvari) velik plus in zagotovo bi si ga želela marsikatera ženska. Je simpatičen, dober po srcu, za žensko bi naredil vse, ko ljubi, ljubi iskreno,... Ampak... Tam nekje pa je tista "pozabljena" oseba, ki je bila prva, iskrena in nora ljubezen.
Jap, razumem te. In niti malo te ne obsojam.
Kaj narediti?
Težko reči. Po eni strani bi jaz takoj pustila vse in se vrnila k njemu, če bi takšne možnosti bile (to je glupost!), po drugi in pametni strani pa vem, da se ne splača pogrevati stvari, ki so šle mimo. Zdaj pa bi bilo čisto odvisno, kdo bi nadvladal v mojem primeru, ko bi srečala bivšega. Ali pameten ali pa zablujen razum.
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

jaz sem ga prebolela. dokončno...
Seveda so prej tekle solze in govrenje o večni ljubezeni.. potem.. pa je prišel Sedanji.. in vse kar je bilo je postalo zgolj zgodovina.. ne da se zbrisat in ne da obnovit.. in meni je sedaj, vseeno
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

ja jaz tudi vem da je bil ta moj sedanji biusi res prva iskrena in globoka ljubezen, ki je ne bom pozabila do konca svojega življenja...bil je moja študentska ljubezen (pravijo, da je takrat najlepše, in res je). Vem tudi, da tako rada ne bom imela nikogar več....bom ljubila, saj se ne more pri 21ih letih vse končati, a tako kot sem svojo "prvo" ljubezen - mislim v smislu prve resne zveze imela rada, enako ne bo nikoli več. Sploh ker je daleč od mene doma, bo vedno ostal sladek okus tistih kotičkov tam. A treba je iti naprej - upati, da se da enkrat spet ljubiti, je težko, vračati nazaj se pa nima smisla. Niti ni vedno interes obeh, svoje pa naredi tudi čas.

Prva ljubezen bo vedno v meni splet posebnih občutkov, ki jih bodo zamenjali drugi, a še vseeno bo vedno nekaj posebnega!Zato v teh trenutkih sedaj ne znam povedati kaj bi naredila, sprasujem se samo, zakaj nisi se ze prej priblizal nazaj k njej..zdaj pusti raje vse za sabo in to ljubezn ohrani kot sladek spomin nekje globoko v srčku! Imej svoj zaklad, kjer so shranjeni lepi spomini in občutki, a pojdi naprej!
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vegetius »

Mogoče pa me muči to, da zveze pravzaprav nisva končala zaradi nekega ključnega oziroma temeljnega razloga, ampak le zaradi mladosti in moje neizmerne zabitosti (beri živahnosti). :?:
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

hmm tole se mi zdi znano od mojga..k ga je očitno vlekla neizmerna zivahnost in nič več premišljevanj da sva končala...vem, da mu bo enkrat žal, ampak ženske vedno prej dobro premislimo o vsem.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Zanimivo. Hm... zapletala se jest nebi. Sploh pa, ker je na sporedu otrok. Sej so spomini. Sam, a pa so spomini več vredni kot sedanjost? Mislm, da ne. Torej, po pamet ;)
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

Moj mnenje bo seveda izstopal....točno vem kaj čuti in misli naslovnik te teme....ja, otrok...nova punca....vse lepo in prav...ampak je fer do nje da je z mislimi in željami njen fant čist drugje? dragi fant, ta tvoja prva punca bo ostala u toji glavi...k si povedou kako si reagirou ko si jo vidu/vidu napisan ime...to je una energija,kemija,,,strast. Vem, ker sem doživljala enako.
Če bo punca enako čutila (ta bivša) do tebe, grem stavit telo in dušo da bosta zabluzila....take stvari začutiš. in če jih začutiš še po takem času....poslušaj SRCE. otroka se da živeti tudi če si z drugo, ta sedanja punca bo saj vedela pri čem in bo kmalu tudi ona našla to energijo, ki je tako redka, da se splača tvegati vse na tem svetu. ker način, ki prek te energije nahrani srce in tvoj BIT, je neprecenljiv.

razmisli....če pa te bivša seveda ne bi hotela, pa se le posveti sedanjemu dekletu in malčku.
drugače pa...veš da mam prav.
lp
irisina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: =)

Neprebrana objava Napisal/-a irisina »

ja, imaš prav.. tega enostavno ne moreš odgnat stran, tudi če se še tako trudiš.. ker pač srce premaga razum
pa vem, da bodo nekateri mnenja, da ni fer do sedanje punce..res je, ni..ampak-a je potem fer, da on ne živi življenja, ki bi si ga želel (z bivšo)?
sej ne pridemo na svet zato, da čimprej mine življenje, ampak zato, da ga res živimo čimbolj polno, to pa ni možno, če sami sebe slepimo...

Prtička, js se popolnoma strinjam s tabo...

Pa pri tebi, kako se je potem odvilo do konca? :wink:
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

*Laura* napisal/-a:jaz vem samo to: eden ostane za zmeraj!

To ni čist res! Moja prva ljubezn... huh bla sva 1 leto skup, in sm ga pustila zaradi nekoga, ki se mi je dopadel (na koncu ni nič bilo). Kasnej mi je blo tok žou, sam nism upala ponosa pogoltn. Zmerej ko sm bla z njim sm si mislila, da bova večno skupaj in kak ga mam rada in take. Dan danes se odlično razumeva, glede na to kak je biu 1ve mesece jezen name :) . Ubistvu sm njega 1vega mela zlo rada kot fanta, in sm si mislila, da nikol več nebom mela tok rada... pa sm se zmotla očitno... :D
Zadnjič spremenil *Kitten*, dne 27. Maj. 2007 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Jao ti si se pa zaplezal. Močno.
Ne vem no men je čist vseen če srečam, slišm .... prvo ljubezen. Popolnoma ravnodušno. Tko da pomoje če se ti to dogaja potem je moje mnenje da te še vedno vleče nazaj v preteklost in da sedanje nimaš najbolj rad. Saj ob njej nisi dodobra pozabil prve.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

tega bi se bala da bi se to mojmu dogajal..ne bi prenesla, če bi to vedla.. :cry:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

hmm, tut jaz svoje prve ljubezni ne bom pozabila.. nikoli.
vendar pa zaradi tega ne bi prevarala fanta ali naredila kake druge neumnosti. vsaj zavestno ne.. :razz:
wanna fuck.. now!. *
Odgovori