LyLa napisal/-a:Hahaha fredi car no .. jst sm ze vidla spot in dobla ze tud >>part II.
p.s. prijazen fredi ponuja tud midi melodijo za mobilnike >> klik p.s.2 tale avatar je pa za prvo predstavo
Lyla tiso v prvem linku je en fantič, ki je poskušal posnemat fredya. Ter so mu po krivici dodali ime cigan, ker to ni. Gre pa za enega, ki vrti muziko na ra plus ali v kakšnem klubu/diskaču v MB.
Drugače pa že za Fredya več od začetka, prav tako sem spremljal njegov vzpon že Novembra....
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
_ladybird_ napisal/-a:men se pa model kar mal smil, k se sploh ne zaveda da se ves folk sam norca iz njega dela....
S tem je pravzaprav zaslovel in je trenutno No.1 v sloveniji, seveda tisti, ki malo bolj spremljajo to stvar. Prejšnjo sredo je bil v Slov.Konjicah v Mc Patriotu koncert Fredya in tja je prišel folk iz vse slovenije. Saj bi še več povedal samo se mi ne da več pisat
Še nekaj malega...
Zadnjič spremenil Mark, dne 07. Dec. 2004 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne ni treba mene osebno to ne moti...Fanta poznam le tak iz kakšnih partyev . Drugač nima take čupe, zgleda, da je mel bad hair day
Je drugače bolj na rave style, vrti pa največ komercialo... V tem filmččku se je zgleda le malo norca naredil in dokazal, da si tudi on upa kaj takšnega
Mark napisal/-a:Ne ni treba mene osebno to ne moti...Fanta poznam le tak iz kakšnih partyev . Drugač nima take čupe, zgleda, da je mel bad hair day
Je drugače bolj na rave style, vrti pa največ komercialo... V tem filmččku se je zgleda le malo norca naredil in dokazal, da si tudi on upa kaj takšnega
Ja jaz ga tut poznam Pa sploh ni napacn,pa ful svetlo polt ma,pac zezali so se pa posneli nekaj.
Kaj se pa čupe tiče..no ya,glede da je hodo na frizersko solo....