micamaca napisal/-a:Smreka napisal/-a:a lahk mal opišeš, kako je vama to ratal... k samo to, da se par dni ne vidva pr naju ne pomaga

... glih tko se zadnje cajte spičva za vsako malenkost, ker opažam, da mava oba že ful nizek rang tolerance... in je treba samo kakšno malenkost, pa se že dereva en na druzga (no v bistvu se bl derem jst, od njega pa letijo razne kletvice)...
tole kar opisuješ se je dogajal točno tud nama. Za vsako bedarijo sva se spičla, vse je blo narobe, sam iskala sva, da se bova lahko kregala a težila. In tud on je potem začel klet, žalit itd... Ma kaj pa vem, zakaj je do tega prihajalo. Problem je bil seveda v obeh, ker sva se vrtela v začaranem krogu. Jaz sem rešila zadevo tako, da sem se slilila počutit pozitivno (sliši se čudno, ampak včasih se moraš nekaj prislit da ti pride v pozavest), da sem mu nehala težit, da sem mu večkrat povedala kaj lepega. Npr. kar tako, za brezveze sms, da ga imam rada, da mi je fajn z njim, tudi če je on kdaj popizdil sem mu na lep način rekla, da to ni način, nisem se drla nazaj...
Glej, mislim da lahko veliko narediš že s tem, da se začneš obnašat pozitivno, da mogoče kdaj preslišiš kakšno grdo besedo in reagiraš nazaj čisto prijazno. Na tak način bo dojel, da ni lepo, kar dela. Moj se je recimo totalno zamislil, ko je ugotovil, kako brez problema jaz naredim uslugo zanj, on je imel pa probleme. Pa se ni to spremenilo tako, da sem mu težila, zakaj pa je njemu težko usluge delat meni, ampak tako, da sem enostavno, ko sem nekaj rabila, poklicala koga drugega in mu jasno povedala, da njegovih uslug na tak način ne rabim. No in sedaj se sam javlja, če mi lahko pomaga
Skratka če povzamem - bodi pozitivna, naj te ne zavede njegova slaba volja, reagiraj prijazno, boš videla, sčasoma mu bo hudo, če bo nesramen...
Kar se pa tiče zamujanja - eh, to pa predlagam da se sprijaznite in vzamete v zakup

Zelo malo je fantov, ki bi dejansko upoštevali neko uro - meni recimo strokrat reče grem ven ze eno uro, pride pa čez 3. Ampak brezveze...Sploh se mi ne da več obremenjevat s tem...