Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Meni je prav hecno, ko se spomnim kako je blo treba vozit v avtošoli. Najbolj blentavo se mi je zdelo to, da sem morala glavo dobesedno čist zasukat v smer v katero je blo potrebno pogledat. Zdaj pač rahlo obrnem z glavo pa itak vse vidim. Jst sm v avtošoli tko pazla na to kolko glavo obrnem, da pol sploh nism vedla a mi kdo prpele po cesti al ne (ker sem se preprosto tok koncentrirala na to, da bom "dovolj" pogledala, da sploh nism dojela kako je stanje na cesti).

Ista stvar je blo gledanje v vzvratno ogledalo. Nonstop sem pogledvala vanj, nisem pa sploh vedla a kdo vozi za mano al ne. Če bi me tko napamet kdo vprašu, če mam koga zadaj ne bi evdla, ker sem gledala kr tko (ne da bi zares vidla).

Nekatere stvari so ful bedne v avtošoli, take, ki jih kasneje dejansko ne počneš.

*hox*, ne se preveč zasekirat - držimo pesti za naslednjič. :) (Jst sm mela tko čoravo komisijo, da je ne bom u življenju pozabla. Če bi mi kdaj uzel izpit ga ne bi šla več delat. ) :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Josephina napisal/-a:
*hox* napisal/-a:No, pa da še vam sporočim. :) Nisem naredila. Zakaj? Ker sem grdo parkirala. :roll: Mogla sem parkirat vzvratno med 2 avtomobila, pred enim blokom, boksov sploh ni blo in posledično so bili vsi avtomobili kar malo nametani (noben ni bil parkiran naravnost). No, ker sem pač parkirala tako kot me je učil moj inštruktor in ker sem avto res komaj zbasala notr, ni pa bil čist naravnost, me je vrgu. In to na začetku ure. :stupid:

Skoda, bo pa v drugo slo boljs. ;)

Ze kej ves kdaj mas naslednic?

Nimam pojma. Inštruktor je reku, da sama se ne smem it prijavit, on pa nima časa da me gre. :roll: Sej grem jutri na avtošolo, ker tko naprej se pa js ne grem več. Poleg tega je še dans zamudu pou ure, ko sem mela še eno uro pred izpitno..
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

*hox* napisal/-a:Inštruktor je reku, da sama se ne smem it prijavit, on pa nima časa da me gre. :roll: Sej grem jutri na avtošolo, ker tko naprej se pa js ne grem več. Poleg tega je še dans zamudu pou ure, ko sem mela še eno uro pred izpitno..

meni je pa usakic umes, ko sm padla nabil par ur umes. pa reku je pred izpitom 'dans bo pa slo', ko sm pa padla pa 'sm vedu, da ne bo slo'. pa vedno me je tak v nulo daju pa se dru se je ucas. js mam grozne spomine na svojga instruktorja..

renatka_ napisal/-a: (Jst sm mela tko čoravo komisijo, da je ne bom u življenju pozabla. Če bi mi kdaj uzel izpit ga ne bi šla več delat. ) :D

js tud ne. ni šans. tak kot sm se namtrala ta izpit dobit.. rajsi po reglcih pelem, da ga ja še kje ne bi res zgubla..
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

renatka_ napisal/-a:Meni je prav hecno, ko se spomnim kako je blo treba vozit v avtošoli. Najbolj blentavo se mi je zdelo to, da sem morala glavo dobesedno čist zasukat v smer v katero je blo potrebno pogledat. Zdaj pač rahlo obrnem z glavo pa itak vse vidim. Jst sm v avtošoli tko pazla na to kolko glavo obrnem, da pol sploh nism vedla a mi kdo prpele po cesti al ne (ker sem se preprosto tok koncentrirala na to, da bom "dovolj" pogledala, da sploh nism dojela kako je stanje na cesti).

Ista stvar je blo gledanje v vzvratno ogledalo. Nonstop sem pogledvala vanj, nisem pa sploh vedla a kdo vozi za mano al ne. Če bi me tko napamet kdo vprašu, če mam koga zadaj ne bi evdla, ker sem gledala kr tko (ne da bi zares vidla).

Nekatere stvari so ful bedne v avtošoli, take, ki jih kasneje dejansko ne počneš.

*hox*, ne se preveč zasekirat - držimo pesti za naslednjič. :) (Jst sm mela tko čoravo komisijo, da je ne bom u življenju pozabla. Če bi mi kdaj uzel izpit ga ne bi šla več delat. ) :D

To je res. Osebno bi naše inštruktorje in pa tiste, ki so odgovorni za to, da je v avtošolah tak program, kot je, peljal malo s seboj na vožnjo v Rim, pa naj vozijo po načelih, ki se jih učijo v naših avtošolah. Mislim, da nihče ne bi odpeljal s celim avtom iz Rima.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Foxy-lady napisal/-a:Za zavarovalnico je 3 leta, ker plačujem jaz zdaj že tretje leto za mladega voznika. Ja, jaz sem delala izpit za avto davnega leta 2004, ko še ni bilo tega novega zakona, tako da...

Tut js sm ga nardila leta 2004 :D Moji starši pa se mi zdi, da niso nič plačevali za mene, ko sm bla še mlad voznik. Sem mela oktobra 3 leta izpit, zaletela sem se pa septembra (sam ne po moji krivdi) in nisem rabla nič plačat zato, ker sm takrat še bla mlad voznik.

Moja sošolka ma pa zle izpitno...ima celih 77 ur in že četrtič dans dela izpit :eek: Enim se ne da dopovedat, da niso za volan :nein:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

sej če nisi kriv, v nobenem primeru ne plačaš.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

gregalina napisal/-a:Moja sošolka ma pa zle izpitno...ima celih 77 ur in že četrtič dans dela izpit :eek: Enim se ne da dopovedat, da niso za volan :nein:

s tem se pa ne strinjam. gre tudi za marsikatere okoliščine. to je pritisk inštruktorja, živčnost pred komisijo. sama sem imela dosti ur in sem večkrat delala izpit. kmalu bodo že tri leta odkar imam vozniški izpit in sem se vozila tako doma kot po tujini brez nesreč (tok, tok :!: ). edino ena pa še za to nisem bila sama kriva, ampak tisti, ki se je vame zaletel.

tako, da ne bi rekla, da je tvoja sošolka primer, ki se mu ne da dopovedati, da ni za volan. temveč je primer pač smole. mogoč je pa tudi pravi antitalent, ampak vseeno..
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ja sam ne morš rečt, da ni za volan :?

Mogoče s epa težko skoncentrira k ji nekdo sedi zadi pa ve da jo ocenjuje. Mogoče je mela le nesrečo pr komisiji, mogoče ni biu njen dan k je mela izpitno..se zgodi..

Drgač pa vrjamem, da kdo ni za za volan. Poznam primere k so mel ful mau ur, pa ful frflasto vozjo, nepozorno..
Torej se mi zdi, da ure ne štejejo tuk zlu velik, kako nekdo voz. Al pa kukat pade.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 19:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

no spet ene tretje zgodbice ;)

Ja čim manj takih, k počnejo neumnosti ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

anoyel napisal/-a:
gregalina napisal/-a:Moja sošolka ma pa zle izpitno...ima celih 77 ur in že četrtič dans dela izpit :eek: Enim se ne da dopovedat, da niso za volan :nein:

s tem se pa ne strinjam. gre tudi za marsikatere okoliščine. to je pritisk inštruktorja, živčnost pred komisijo. tako, da ne bi rekla, da je tvoja sošolka primer, ki se mu ne da dopovedati, da ni za volan. temveč je primer pač smole. mogoč je pa tudi pravi antitalent, ampak vseeno..

Jo poznam in vem, da ni za volan! Če bi jo poznala, bi drgač mislala :wink: Ženska bo stara 30 let in se obnaša totalno otročje, ima čudne izpade, nosi cote za osnovnošolke... To mi je pa najbol čudno...stara bo 30 in je REDNA študentka... :?
No, tole je blo zej mal OT.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

No jst mam pa zdj že kr skor dve leti izpit.Pa inštruktorco sm mela res d-best,svaka ji čast da me pr tolk mal urah spravla do izpita.Drgač pa prvič k sm delala izpit sm ruknla,k je biu res en zahojenc.Drugič k sm pa delala je biu pa en ful faconar pa mi je razlagu da ma morju jadrnico pa da jo popravla pa take :razz: Pa sm u 25ih minutah nardila :razz:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Moj bratec je pa naredu izpit v prvo 4.12.2007 s 33 urami! Ful sm vesela za njega...zdej bo lahk mami vozu na šiht :)
Zaklenjeno