hayley napisal/-a:- kaj js pravim? Js nič ne vem, da bi kej pravla, niti ne vem o čem govoriš..
Spraševala si, če AK-Imun pomaga pri koncentraciji, če se recimo moraš učiti za izpit(e)... verjamem, da se ne spomniš, ker čas gre hitro, je sedaj že nekaj časa, ko sem si ga prvič "krizno" prinesel iz lekarne
- me skrbi zdravje staršev - razmišljam celo o povezavah čustev z določenimi organi, in organom s katerim ima oče težave in... o tem, da upam, da se mu niso že začele kakšne take težave, ki potem ne greš več nazaj, ko se ti začnejo v starosti... bilo bi lepo, če bi res veljalo, da se je življenjska doba podaljšala, se bo in bi ljudje živeli zdravi in čisto v redu in opravilno sposobni do ene 85 ali 90, to bi bilo res lepo.
Čustva so povezana s splošnim zdravjem, pa z držo, gibi... najbolje bi bilo čustva pozdravit, ampak ker je zadeva kompleksna, je včasih lažje/hitreje zdravit (medicinski) problem, ki ga vidiš... so pa to kompeksne stvari in povezave
Ljudje živijo dlje, ampak mnogo starejših "vegetira" in je praktično negibljivih, pa tudi razum fajn peša... ampak živijo pa dlje

* Čeprav moja stara starša sta še kar OK vsaj glede razuma

* Še ena "anekdota". Ne vem kaj je tako čudnega, če moški gleda ženske parfume... ampak tko konkretno, da jih voha...
* Sem to počel v Prekmurju, ponavadi takoj ko si pri parfumih kdo pristopi do tebe, ma tam pa prav nobene ni bilo okrog... sem moral pol hayley spraševati, ker sem jo lih videl, da je online

* Sem iskal enega sadnega. Ker tile sadni, kaka jagoda?, mi res ful lepo dišijo na ženskah... sam glede na to, da jih nosijo tudi precej mlade, mi morda fajn diši tudi kak preprost, nedizajnerskih parfum... ne vem
* Sem prav moral prositi eno prodajalko, da je potem poklicala prodajalko, ki je za parfume, da mi je na koncu (malo) svetovala... sem jih prej že probal kakih 10, tak da še sreča, da sem sploh kaj vohal
* No da ne bom samo šimfal "domačih". Mi je pa potem našla moški parfum zame. Nisem si ga še kupil, ne vem zakaj si ne privoščim oz. na kateri moment čakam... a mislim, da je to to... Tako da res, da prodajalke ni nikjer bilo, je pa res dala po mojem najboljše nasvete doslej. Ker kaki so samo naučeni kateri parfum ti hočejo dat, ta je pa slišala kaj jaz hočem in je vsakič ravno pravega pokazala