Priznam, da sem vesela kot majhen otrok, ker smo tudi v naših krajih dobili paket snega, in čeprav je zamujal za cel mesec in nekaj dni, sem vesela, da se je sploh odločil obiskati naše kraje to zimo.

Leonessa napisal/-a:Isis, I totally feel you!Imam tudi jaz s svojo mamo včasih obdobje, ko bi se lahko cele dneve samo kregali... Sva obe preveč impulzivni osebnosti, ki le stežka živita v mirnem sožitju.
haylee napisal/-a:* Ugotavlam, da kofetkanje cele dneve, letanje po trgovinah in buljenje nadaljevank ni zame. Jst res ne vem, kako folk brez slabe vesti meša luft cele dneve, jst se počutm totalno neproduktivno. In pol mi vsi govorijo d nej uživam in izkoristm (?!) ta prosti čas, dokler ne grem v službo. - Najbol neumno stran vržen čas ever![]()
* Edina pozitivna posledica trenutnega počutja je vsakodveno visenje na fitnesu (kar mi prov pride, ko iz dolgčasa praznim hladilnik), ker tko se mi zdi, da vsaj za dobro jutro kej pametnga nardimPa stanovanje mam tut skos pospravljeno - ipod v ušesih in brisanje prahu zna met top terapevtski učinek. Svašta.
* Poleg vsega mi gre še ta mrz dviguje pritisk vsakič, ko morm it vn iz stanovanja. Komi čakam naslednji teden, ko bom okol skakala na 25ih stopnjah v japankah in poletnih oblekcah.
haylee napisal/-a:* Kok ironično, da sm zadnjih pet let skos težila, da rabm mau pavze, ker se je vse odvijalo tok hitr, da sm mela skos občutek, da gre življenje mimo mene; zdj k to pavzo imam, se mi pa meša in bi ta čas najraj previla naprej. Če bi vedla, da bo tko, bi mal bolj zavlačvala z diplomo, ker me tole brezdelje (študentsko delo 2x na tedn je glih tok k nč) ubija.
* Ugotavlam, da kofetkanje cele dneve, letanje po trgovinah in buljenje nadaljevank ni zame. Jst res ne vem, kako folk brez slabe vesti meša luft cele dneve, jst se počutm totalno neproduktivno. In pol mi vsi govorijo d nej uživam in izkoristm (?!) ta prosti čas, dokler ne grem v službo. - Najbol neumno stran vržen čas ever![]()
* Edina pozitivna posledica trenutnega počutja je vsakodveno visenje na fitnesu (kar mi prov pride, ko iz dolgčasa praznim hladilnik), ker tko se mi zdi, da vsaj za dobro jutro kej pametnga nardimPa stanovanje mam tut skos pospravljeno - ipod v ušesih in brisanje prahu zna met top terapevtski učinek. Svašta.
* Poleg vsega mi gre še ta mrz dviguje pritisk vsakič, ko morm it vn iz stanovanja. Komi čakam naslednji teden, ko bom okol skakala na 25ih stopnjah v japankah in poletnih oblekcah.
* Da zgornje tri alineje zgledajo kot priznanje nekoga k ma vsega polno rit, pa javka kok je bogi. Aaa jbg
Isis napisal/-a:- Da mi gre danes vse na k****!
- Da sem že navsezgodaj imela fajt s tastarim, ker ga je 'užalilo', da sva rekli da greva s sestro s svojim avtom (čeprav smo se dan prej tako zmenili) in ker sva se zadnji čas spravili skidat sneg izpred garaže...
- Da se mi zdi, da bi to moral bit najin problem!
- Včeraj sem bila živčna zaradi nekih rezultatov iz faksa, ker jih cel dan niso objavili in nisem bila doma ravno zgovorna...
- Da ne štekam, da se mami še ni naveličala govorit z mano samo o mojemu bivšemu (te teme res ne maram, ker dobro ve, da mi še vedno ogromno pomeni) in o tem, da imam cele 4 kg več kot pred letom in pol!
- Da pomojem ni normalna da misli, da sem debela, prej sem bila pa po njenem postavna!
- Da ne štekam, zakaj ma folk okoli mene tak užitek ves čas kritizirat in maltretirat...
- Da se sprašujem, kaj je narobe z mano - med vikendi kuham in pospravljam, praktično ne hodim več ven, vedno pomagam, med tednom pridno študiram (po cele dneve na faksu), povprečje imam 9,0, nasploh se z vsemi štekam...
PA ŠE VEDNO NI NIČ KAR NAREDIM OKEJ!
Zakaj...??