Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

Isis, I totally feel you! ;D Imam tudi jaz s svojo mamo včasih obdobje, ko bi se lahko cele dneve samo kregali, to pa samo zato, ker spet živim doma in sem večinoma doma, ker se učim. Tako se kregava še tistega malo časa, ko sem fraj, kot da ne moreva živeti pod isto streho, vbistvu pa gre samo za malenkosti, ki se jim kasneje smejiva. (podobne kot jih opisuješ sama) Sva obe preveč impulzivni osebnosti, ki le stežka živita v mirnem sožitju.

Priznam, da sem vesela kot majhen otrok, ker smo tudi v naših krajih dobili paket snega, in čeprav je zamujal za cel mesec in nekaj dni, sem vesela, da se je sploh odločil obiskati naše kraje to zimo. :D Mi je sicer malo žal, da nimam dosti prostega časa, ker bi lahko uživala v zimskih radostih, šla kaj smučat, drsat ali na kakšen izlet, a sem zadovoljna že s sprehodom v snežni idili, kjer mi dela družbo moja psička. :)
Uporabniški avatar
LoveHeart
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LoveHeart »

-da sem malo prehlajena;
-da komaj čakam poletje;
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- da sm bla pred tremi tedni po 6 letih ponovno na smučkah...in blo je zakon...

- sm se odločla, da bom bolj intenzivno smučala...

- ^^danes kupla nove smučke in vesela ku majhen otrok

- ne smem hodit z mamo po trgovinah, ker kupim preveč reči...najboljše, da sploh ne grem

- je zame premraz zunej...moja temperatura je 25 stopinj plusa...

- še dobro, da ni kšnega snega, ker to je pa že prehudo...že ta burja je preveč...

- sm bla skorej tri tedne brez računalnika...

Leonessa napisal/-a:Isis, I totally feel you! ;D Imam tudi jaz s svojo mamo včasih obdobje, ko bi se lahko cele dneve samo kregali... Sva obe preveč impulzivni osebnosti, ki le stežka živita v mirnem sožitju.

^^ tudi pr nas je včasih kot na fronti
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

- da si totaln kreten in da res nism (po vsem tem) pricakovala se tega...
- da se ti mogoce zdi to malenkost, ampak trenutno ni prostora vec za te malenkosti
- da obracam list in zacenjam novo poglavje svojga zivljenja
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- da si drugič izberi vsaj kako, ki mi ne bo pretirano podobna prekleti kreten zarukani
- da NE pomeni NE, a je to tako težko razumet?
- da to kar sem bla je moja preteklost in izljučno moja, ne vem zakaj si morate dati vsi tolko opravka s tem. zajebala sem svoj lajf ne vašega ;)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* Kok ironično, da sm zadnjih pet let skos težila, da rabm mau pavze, ker se je vse odvijalo tok hitr, da sm mela skos občutek, da gre življenje mimo mene; zdj k to pavzo imam, se mi pa meša in bi ta čas najraj previla naprej. Če bi vedla, da bo tko, bi mal bolj zavlačvala z diplomo, ker me tole brezdelje (študentsko delo 2x na tedn je glih tok k nč) ubija.
* Ugotavlam, da kofetkanje cele dneve, letanje po trgovinah in buljenje nadaljevank ni zame. Jst res ne vem, kako folk brez slabe vesti meša luft cele dneve, jst se počutm totalno neproduktivno. In pol mi vsi govorijo d nej uživam in izkoristm (?!) ta prosti čas, dokler ne grem v službo. - Najbol neumno stran vržen čas ever :D
* Edina pozitivna posledica trenutnega počutja je vsakodveno visenje na fitnesu (kar mi prov pride, ko iz dolgčasa praznim hladilnik), ker tko se mi zdi, da vsaj za dobro jutro kej pametnga nardim :P Pa stanovanje mam tut skos pospravljeno - ipod v ušesih in brisanje prahu zna met top terapevtski učinek. Svašta.
* Poleg vsega mi gre še ta mrz dviguje pritisk vsakič, ko morm it vn iz stanovanja. Komi čakam naslednji teden, ko bom okol skakala na 25ih stopnjah v japankah in poletnih oblekcah.
* Da zgornje tri alineje zgledajo kot priznanje nekoga k ma vsega polno rit, pa javka kok je bogi. Aaa jbg :D
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

haylee napisal/-a:* Ugotavlam, da kofetkanje cele dneve, letanje po trgovinah in buljenje nadaljevank ni zame. Jst res ne vem, kako folk brez slabe vesti meša luft cele dneve, jst se počutm totalno neproduktivno. In pol mi vsi govorijo d nej uživam in izkoristm (?!) ta prosti čas, dokler ne grem v službo. - Najbol neumno stran vržen čas ever :D
* Edina pozitivna posledica trenutnega počutja je vsakodveno visenje na fitnesu (kar mi prov pride, ko iz dolgčasa praznim hladilnik), ker tko se mi zdi, da vsaj za dobro jutro kej pametnga nardim :P Pa stanovanje mam tut skos pospravljeno - ipod v ušesih in brisanje prahu zna met top terapevtski učinek. Svašta.
* Poleg vsega mi gre še ta mrz dviguje pritisk vsakič, ko morm it vn iz stanovanja. Komi čakam naslednji teden, ko bom okol skakala na 25ih stopnjah v japankah in poletnih oblekcah.

i feel you :respekt:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

haylee napisal/-a:* Kok ironično, da sm zadnjih pet let skos težila, da rabm mau pavze, ker se je vse odvijalo tok hitr, da sm mela skos občutek, da gre življenje mimo mene; zdj k to pavzo imam, se mi pa meša in bi ta čas najraj previla naprej. Če bi vedla, da bo tko, bi mal bolj zavlačvala z diplomo, ker me tole brezdelje (študentsko delo 2x na tedn je glih tok k nč) ubija.
* Ugotavlam, da kofetkanje cele dneve, letanje po trgovinah in buljenje nadaljevank ni zame. Jst res ne vem, kako folk brez slabe vesti meša luft cele dneve, jst se počutm totalno neproduktivno. In pol mi vsi govorijo d nej uživam in izkoristm (?!) ta prosti čas, dokler ne grem v službo. - Najbol neumno stran vržen čas ever :D
* Da zgornje tri alineje zgledajo kot priznanje nekoga k ma vsega polno rit, pa javka kok je bogi. Aaa jbg :D

Isto velja zame, samo nebi znal tako lepo napisat :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-da nemaram teh nihanj zarad hormonov
-da sem vseeno vesela da bom drug mesec brez M na dopustu :P
-da premlevam in vem da nima smisla
-da imam očitno preveč časa za razmišljanje
-da komi čakam da se postavim na smučke :)
-da kolegic, ki so v zvezi ne premakneš nikamor, se pa samo pritožujejo nekaj, nič pa ne naredijo da bi jim bilo boljše
-da so ene babe res za odpis
-da nisem v kontaktu z njim in mi to dobro dene
-da se mi lušta it savnat
-da ničesar ne obžalujem
-da se prej nisem dovolj posvečala sebi, ampak sem to spremenila
-da sem marsikaj spremenila na boljše
-da tudi majhne spremembe pomenijo veliko
-da zdej že filozofiram :wink:
WronPlaceWrongTime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a WronPlaceWrongTime »

priznam, da:

- si bom podaljšala praznik do petka
- sem danes kot vreme
- razmišljam preveč
WronPlaceWrongTime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a WronPlaceWrongTime »

Isis napisal/-a:- Da mi gre danes vse na k****!
- Da sem že navsezgodaj imela fajt s tastarim, ker ga je 'užalilo', da sva rekli da greva s sestro s svojim avtom (čeprav smo se dan prej tako zmenili) in ker sva se zadnji čas spravili skidat sneg izpred garaže...
- Da se mi zdi, da bi to moral bit najin problem!
- Včeraj sem bila živčna zaradi nekih rezultatov iz faksa, ker jih cel dan niso objavili in nisem bila doma ravno zgovorna...
- Da ne štekam, da se mami še ni naveličala govorit z mano samo o mojemu bivšemu (te teme res ne maram, ker dobro ve, da mi še vedno ogromno pomeni) in o tem, da imam cele 4 kg več kot pred letom in pol!
- Da pomojem ni normalna da misli, da sem debela, prej sem bila pa po njenem postavna!
- Da ne štekam, zakaj ma folk okoli mene tak užitek ves čas kritizirat in maltretirat...
- Da se sprašujem, kaj je narobe z mano - med vikendi kuham in pospravljam, praktično ne hodim več ven, vedno pomagam, med tednom pridno študiram (po cele dneve na faksu), povprečje imam 9,0, nasploh se z vsemi štekam...
PA ŠE VEDNO NI NIČ KAR NAREDIM OKEJ!

Zakaj...?? :cry:

cheer up :) *put a smile on your face*
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem drugič v petnajstih dneh zbolela :mad:
- nevem kako bom šla jutri v službo. Bi najraje ostala doma, ampak sem bla že prvič ko sem zbolela 3 dni off, prejšnji teden tudi 3 dni frej, ker sem se učila pa bi mi blo zdej še vzet si prosto kar malo smotano
- sicer je res, da sem samo študentka, vendar nas šef nonstop prosi, da se vsi maximalno potrudimo, ker, če se bo tako nadaljevalo s posli....not good at all :?
- pozitivno zame pa je, da naj bi začela z drugo službo v kratkem

- mi je pa prej brat bil na obisku in mi prinesel "get well soon" brownije :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*sm mela zdele en mal dopusta

*mi je neki uničl sistem ampak sm se odločla, da se ne mislm sekirat

*je pr nas čist mal snega padl, jaz bi da ga še...nej bo pol vsaj prava zima al nej pa neha bit tok mraz pa nej gre počas prot pomladi že :D

*se že dva dni ful dobr počutim (knok, knok)

*mi kr ni jutr za v službo, ker vem da bo norišnca

*grem verjetno v petek na trubače, juhu :D
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

- LZju želim vso srečo :)
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da se bom jutri rabla učit, ker skoraj samo še bluzim
> da sem se nekoč z veseljem učila in ne vem kaj je zdaj to. saj mi je še vedno kul vse odklopit in se ubadat z nekimi x problemi, samo se spravit to počet...
> da nimamo tople vode :cold:
> da čips s sirom sux. in ga vseeno jem. :O
> da je blo včeraj res fino
Zaklenjeno