Toše Proeski
- sugar_Neza
- Komunikatorka
- Kraj: Grosuplje
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- sugar_Neza
- Komunikatorka
- sugar_Neza
- Komunikatorka
fak sam te balkanske fore z vsestranskim reklamiranjem so mi pa prou ogabne. mislm kak videospot .... ok ok, se zavedam, kesa ni blo, pa to je dol precej vsakdanje, sam enostavno grozn mi je to, da mora pet in u roki drzat tm en proizvod in se kazat nanjga.
ista fora je, k gledas na pinku un grand show pa njihovo mb pivo, krneki jao.
pa ne me zdej skritizirat, nima to veze z tosejem, sam sm prou mogla povedat, k mi je videospot res adijo.
ista fora je, k gledas na pinku un grand show pa njihovo mb pivo, krneki jao.
pa ne me zdej skritizirat, nima to veze z tosejem, sam sm prou mogla povedat, k mi je videospot res adijo.

- sugar_Neza
- Komunikatorka
ženske, jst zdej grem
uzivite če se le da...
poslušite Tošeta če le zmorete...
jst težko k začnem tko jokat d niti dihat ne morem...
mejte rade svoje prjatlce & starše
ljubite svoje fante....
če se keri uspe sprjaznt s smrtjo našega angela nej mi pa pove recept d probam še jst to uresničt če mi bo uspel
o video to morm vidt še
dobr..... Toše je seksi..... spot je pa res mau čudn.....
drgač je pa lep zato k je Toše not ane wink
uzivite če se le da...
poslušite Tošeta če le zmorete...
jst težko k začnem tko jokat d niti dihat ne morem...
mejte rade svoje prjatlce & starše
ljubite svoje fante....
če se keri uspe sprjaznt s smrtjo našega angela nej mi pa pove recept d probam še jst to uresničt če mi bo uspel
o video to morm vidt še
dobr..... Toše je seksi..... spot je pa res mau čudn.....
drgač je pa lep zato k je Toše not ane wink
spot je orng cudn, sam dol to tko poteka pac
edin njegov komad, k mi ni vsec je Limenka, no pa une narodne makedonske mi niso zanimive. ostalo pa sama kvaliteta, ni kej :-)
sam un komad,,,, k smo prej vidle videospot, pa ni na nobenmu cdju, ne? mislm, da je kr se kak komad njegov, ki ga ni na cdjih, vsaj kokr sm gledala seznam eno stran nazaj... zdej jih nabiram, pa neb rada ksnga spustila,ceprou pomoje ne bom posnela unih narodnih
ups. ravno, ko sm napisala, d ni unga komada iz videospota med cdji, mi ga je dol z neta vrglo, tko da je na cdjih :-) kr sm sla po seznamu...
edin njegov komad, k mi ni vsec je Limenka, no pa une narodne makedonske mi niso zanimive. ostalo pa sama kvaliteta, ni kej :-)
sam un komad,,,, k smo prej vidle videospot, pa ni na nobenmu cdju, ne? mislm, da je kr se kak komad njegov, ki ga ni na cdjih, vsaj kokr sm gledala seznam eno stran nazaj... zdej jih nabiram, pa neb rada ksnga spustila,ceprou pomoje ne bom posnela unih narodnih
ups. ravno, ko sm napisala, d ni unga komada iz videospota med cdji, mi ga je dol z neta vrglo, tko da je na cdjih :-) kr sm sla po seznamu...
-
- Kofetarica