a to veste, da se da bb gledat v živo zastonj, sicer na majhnem ekrančku, ampak se vidi in sliši. to pa nardiš tko, da greš na http://bigbrother.24ur.com/bb_front.php in greš z miško najprej do Sare, potem do Dade, nato dvakrat zaporedoma spet do Sare in nato do Markota (tako, da se ti samo slikca poveča, nič ne klikate) vam rata?
omg, ja meni je ratalo. ampak to moraš res tako naredit, da vmes ne greš z miško na nobenega drugega, ampak res v tem zaporedju kot je ena zgoraj napisala.
Js ne štekam tega, da greš potem še 2x zaporedoma do Sare - od kod, a od Dade, pač da ponoviš? Al kak? Pa pol ko to nardiš, a morš še kej kliknat al se ti kr prikaže? Ker men se nč ne.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
danes so spet dobri v oddaji. sebastjan je postal pravi zabavljač. sandi in tjaša sta vedno bolj simpatična... kiss je padel. se jima je začelo dogajati.
žanin pa je tak blesava, da ne morem verjeti. je*** tako punco, da dela neke zaključke glede svojega fanta pred celo slo. res je bedna.
Se mi zdi, da tale Saša hoče igrat na karto "seks prodaja". Skoz neki o seksu govori, pa naga se tušira, k se noben drug ne...pa ful ma smotano rit, b.t.w
Gledaste? Jez se režim ku blesava zravn . Kako klofuto je fasal Seba . Je hmal dol pal . Svašta!
Se strinjam glede Jeanine. Mislm ok, če ma zaključke, sam ne rabi tega razlagat pred vsemi. Bogi tip si zasluži mal spoštovanja no!
ravnokar mu razlaga, da ga ne želi zavajti (tjaša sandija)... po moje se je zaljubila, ampak preveč meša razum zraven. po moje ne želi biti prizadeta (čustveno ).
no angel napisal/-a:Js ne štekam tega, da greš potem še 2x zaporedoma do Sare - od kod, a od Dade, pač da ponoviš? Al kak? Pa pol ko to nardiš, a morš še kej kliknat al se ti kr prikaže? Ker men se nč ne.
greš k sari, dadi, od dade greš k sari enkrat, odmakneš miško in nato še enkrat. potem marko. napiše se ti Čestitke in kmalu se prikaže slika.
drgač pa bodo jutri na Trenjih razpravljali o bb, me zanima kaj bodo rekli
Prej se je kamera sama nastavljala, enako kot pri kameri v zivo, tak da ne vem. Pozneje pa kolegica vec ni mogla na taksen nacin gor... mogoce je prevec ljudi?
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...