Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Sugar_baby napisal/-a:Tuki si lah pogledaš...

amm drgač pa dejte res že nehat, ker tole zdej je res 3/4 časa samo kreganje. Pač ene so na strani Dejana, ene na Tjašini...nikol ne boste na istem, tko da se mi zdi brez veze da se kregate :wink:

amm jao zdej grem mal na net pogledat pa vidm da je pod novicami objavljeni tisto, k Sara poje Sandiju, da ma novo punco...a to se je dopoldne dogajalo..novice pa take....

Ve kdo, kje bi lahko dobil BREZPLAČEN posnetek incidenta Dejan-Tjaša na netu?

http://bigbrother.24ur.com/bb_article.p ... id=3123721

Tamara: "Dejan prvi dvignil roko nad Tjašo in jo udaril, ker ni prenesel, da ga ignorira. Tjašina reakcija je upravičena."

Posnetek sem si sam ogledal in videl, da Dejan ni dvignil roke nad Tjašo, vse kar je napravil, je bilo to, da jo je z roko čisto narahlo prijel za obraz in NAKAZAL klofuto, kar pa so opazovalci od daleč prepoznali kot klofuto. In to je Tjaša izkoristila, ker jo je sram in se ne upa soočiti z Dejanom. Seveda pa ima tudi en pameten (res da neodgovoren do sogovornika, ampak je pa to zaščita nemočnega ega) razlog, saj jo je menda sestra (kdo ve, če je to res) že od mladega terorizirala in je v sebi privzgojila obrambne mehanizme, ki jo obvarujejo človeka, ki je prevzkipljiv. In to Dejan je, takoj ko je nekdo do njega nespoštljiv, kar pa je Tjaša bila, pa čeravno bolj v humorju in kasneje iz strahu ter iracionalnih odzivov. Torej, ne namenoma, bi lahko rekli, saj ni bilo z glavo.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Aha, ona je njemu večkrat rekla, naj gre stran in naj neha, pa ni šel in zato je on kriv. :roll:
Kakor se jaz spomnim, je ona začela, in sicer z mazanjem s peno za britje. Še, ko se je človek stuširal in vse spral, ga je morala še 1x namazat. Dejte no, Tjaša je tko dobro vse odigrala, v tem primeru ji je pomagalo predvsem to, da je ženska. Skupaj s Sandijem sta si zmislila čist preveč napihnjeno zgodbico in verjeli so jima, ker noben drug takrat ni bil zraven, da bi videl, kaj se je zgodilo. Med drugim je Sandi izjavil, da je Dejan Tjašo držal za vrat in jo butal ob ograjo. Ne vem, a ste tuki nekateri slepi in gluhi?? Sandi je zame dejansko en velik primitiven kmet, Tjaša pa vse tisto, kar ji je Dejan zdrdral, ko mu je počil živec! Go Dejan!!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Zvoncica napisal/-a:
Pa glede Sandija...meni se zdi, da je Dejan prav planil vanjo in ja, večkrat jo je klofnil, Sandi si ni čisto zmislil.

Sorry, sam ti pa res nisi vidla posnetka, če to trdiš! Tip se je je enkrat dotaknu, ostalo je blo pa dretje!!! In je ni mlatu in klofal! Kr neki, na živce mi gre, ko nekdo neki trdi, pa še posnetka ni vidu!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Važn da ob 2 zjutri Sandi pa Tjaša opravlata vse po vrsti...Pa da Tjaša nasketa ne mara ... ker on se skos zajebava sam pnoči je resen ko spi (to je on reku vrjetno tud v zajebanciji) in pol je Tjaša začela da boga njegova punca da ga prenaša itd...dej smrdulja bedna spoki se že vn :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

:roll: :roll: :roll:

kaj lahko že nehate z tem njunim prepirom? vsak je videl zadevo po svoje. šov se razvija naprej in kar je bilo je bilo. če vam tjaša ne paše, dajte glas, da bo šla v petek ven in problem bo rešen. ne pa da zdaj tukaj na dolgo in široko razglabljate kdo je kriv in kdo ne in trdite, da nekateri nis(m)o videli posnetka, če si ga po svoje tolmačimo. :roll:

me res zanima kdo bo šel v petek ven...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

ryu10kyu napisal/-a:Jah za prepir sta potrebna dva...torej sta oba kriva...verjamem da je bil verjetno žaljiv do nje...saj drugače ga ne bi udarila iz mira okoli glave. In tudi on se verjetno ne bi drl nanjo če ne bi ona tega izzvala...kdo je zdaj bolj kriv in kdo bolj nezrel mislim da tu ni vprašanje.

On je pač šel ven....ona zdaj safer fura in se stiska k Sadiju...Big Brother pa služi na račun tega in si veča gledanost....in krog je sklenjen in vsi so veseli :D

No če nis vidu posnetka, ne morš bit neki pametn. Dejstvo je, da se ga je ona prov izogibala, on je ves nabasan lezu za njo, jo žalu na vse možne načine, da je grda, debela, neumna, ona je popizdila in se zadrla, nej jo pusti pr mir in on jo je v tistmu trenutku tko mal klofnu z roko po licu in ji še kao reku, nej sedi tm (koji k*rac pa je on, da ji bo govoru, kva bo ona delala?!). In ona ga je čist nagonsko klofnla nazaj, pa tud ni blo neke sile. Pol jo je pa on kr prjel in sta se neki prerivala, pol je pa Seba pršu. No čez par minut je mel še en psihopatski izpad, da ji je lezu v ksiht in se obnašu k en podivjan psihič (jst sm misnla, a ji bo res kej naredu!), zato, ker mu je rekla "pi*da ti materna". No tko je blo.

Jst bom rekla, da Tjaša tud ni čist nedolžna, ampak Dejanovo obnašanje je pa za moje pojme čist nesprejemljivo. Da bi mene en v prepiru tkole čofnu pol licu, grrrrrr :evil:

Ok, dost o tem iz moje strani.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

No kdo bi si mislu?! :D :D :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Mislim da se bo izselila Tjaša. In pol si bo Sandi našel novo punčko. :D
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

^^ če bo Tjaša šla, bo Sandi začel skakljati za Sašo :)

Mislim pa, da imata oba enake možnosti za izselitev --> Tjaša zaradi prepira, ki se je zgodil, Sandi pa zaradi laži, ki jih je izrekel.
Če bomo gledalci bolj gledali na to, kako je Sandi lagal ostalim sostanovalcem, bomo izselili njega, če pa nam bolj gre v nos Tjašin prepir z Dejanom, pa bomo izselili njo.

Jaz sem malo v dvomih, ker res ne vem, kateri si bolj zasluži izhod.
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

Tale BB bo v petek ogromno zaslužil z glasovanjem. Na eni strani bo gruča gledalcev, ki bodo klicali za Sandija, na drugi strani pa gruča, ki bo klicala za Tjašo. Jst osebno ne bi klicala za nobenega, ker sta oba ista!
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

moi T napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:
Pa glede Sandija...meni se zdi, da je Dejan prav planil vanjo in ja, večkrat jo je klofnil, Sandi si ni čisto zmislil.

Sorry, sam ti pa res nisi vidla posnetka, če to trdiš! Tip se je je enkrat dotaknu, ostalo je blo pa dretje!!! In je ni mlatu in klofal! Kr neki, na živce mi gre, ko nekdo neki trdi, pa še posnetka ni vidu!

Se čisto strinjam...klofnil je sploh ni, dotaknil se je je pa samo ENKRAT. Ne vem kaj eni niste gledali posnetka al kaj :roll:
Houd de wereld tegen
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Ej a kdo ve zakaj so gospodarjem uzel keš?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz sem tudi o tem brala, pa ni pisalo razloga... :nixweiss:
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Saša mi je tako anti. Že zaradi nerazgledanosti - jaz se ne bi ravno hvalila da sem v življenju prebrala samo 1 knjigo in da je edina stvar pri zgodovini to, kera kraljica se je s katerim dol dajala :roll: . Ko govori pa je vsaka druga beseda kletvica.
:roll:
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^Men se tud zdi, kokr sm jo do zdj uspela "spoznat", taka nakladačica...sploh takrat, ko je razlagala, da je brat naredu samomor, kako ga je ona začutla in ne vem, kaj še.
Odgovori