- Da sem utrujena, pa imam za se vsaj 4 ure dela.. in kaj pocnem jaz? Visim na kozmoforumu. Koza.
- Da bom pogresala frendico, ki gre v svet. Obozujem naso klapco punc.. vsaka je zgodba zase in popoln unikat, hkrati pa se nenormalno dobro razumemo.

- Da nekateri tipi res ne dojamejo nobenega hinta.

Torej - sinoci sem se pocutila spontano in dala za sabo svoje prvo Tinder srecanje - why not. Bil je Avstralec, ki potuje po Evropi in povabila sem ga, da se nam pridruzi na petkovem rajanju, ker je bila to njegova zadnja noc v mestu. Vecer je bil odlicen, super sva se postekala, vzdusje je bilo awesome.. Prijateljica je bila tudi bolj kot ne na prvem dejtu in prej ali slej se je med njima ze iskrilo, midva pa sva se jima samo hihitala.

Cez nekaj casa ga pogledam in malo sramezljivo recem 'So I think i'm gonna get .. some gum from my bag' (tisti vecer sem si privoscila cik ali dva in to s cigumijem je bilo nekako v kontekstu, ker smo se prej nekaj smejali na ta racun). On charmingly odgovori z 'Oh, a gum?

' jaz charmingly pomeziknem nazaj in grem. Pridem nazaj in ne mine minuta, ko tip rece 'Ok guys, i think i'm gonna head to the hostel, i have to check out early tomorrow'..
..in nam vsem
poda roko . In tako sem obstala med golobckoma in napihnila najbolj zalosten cigumi baloncek v zgodovini
- Da sva si zjutraj se nekaj tipkala in sem mu to omenila, pa se je tip 3 dni tolker po glavi, ker kao ni dojel hinta

Pravi, da ni niti poskusal, ker sem ze na zacetku vecera Tinder vrgla v isti kos s Couchsurfingom in omenila, da ga imam le za srecevanje novih ljudi. Sledil je cel mini slavospev, kako sem mu bila kul in funny in da mogoce celo pride nazaj (blabla), tako da ja, dejmo rect da prva Tinder izkusnja le ni bila
tako zelo slaba

Next!
- Mislim, da bom za prve dejte v prihodnje vedno predlagala neko skupinsko druzenje, ker je super. Veliko bolj sprosceno, ponavadi si na nekem zabavnem placu in tudi ce se izkaze, da ni prave kemije za kaj vec, gre vsak k svojemu folku in je to to. Si prisparas tisto awkward pijaco.
- Da grem jutri na ogled fleta, upam, da bo kul!