Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Flavij
Debatorica
Debatorica

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a Flavij »

Glede na primere o katerih se je v preteklosti pisalo v medijih država pri Balkancih ni tako stroga. Važno je le, da so plačani davki in prispevki! :naja:
All is vanity, nothing is fair.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Sicer ne vem, o kakih primerih se je v medijih govorilo. Ampal verjetno zato, ker so jim zakoni med nekom iz bivse juge in slovencem/ko bolj verjetni? Pac takih zakonov je dejansko veliko, ni to neka eksotika, da bi bilo sumljivo. Ena slovenka srednjih let pa postaven kenijski mladec je pa ze mal drugac :lach:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Drugace pa hayley, tole sem nasla, glede tega, kateri zakon se krsi:

https://www.dnevnik.si/1042747289
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

:top:
Taki primeri kot pri kolegici se očitno niso pojavljali, saj ni čudno. Saj ne vem, koliko je še aktualna tista zadeva, nisem sledila zadnji čas, najbrž bol ni.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Zanimivo, kako med vsemi debatami na forumu, bolj ali manj (bolj) liberalnimi, pol zmeraj uleti Flavij in pristavi svoj zaplankan klerofašističen piskrček.

Kaj ti placajo al kaj?
Flavij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Flavij »

https://www.24ur.com/novice/crna-kronik ... risti.html

To je en primer, ki pa še zdaleč ni edini. Na to temo je bil pred leti prispevek tudi v Tedniku.

Za kri...liberalko floribundo pa ne vem ali se je prepoznala zgoraj ali pa je samo nestrpna kolesarka. ;)
All is vanity, nothing is fair.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^ Hah, ampak se ne moti :wink:

No pac, vsakemu svoje. Sem ze enkrat napisala, ljudje se porocajo iz razlicnih razlogov, ljubezenje samo eden od njih. Meni to samo na zivec stopi, ker smo potem sumljivi vsi, ki smo z "nepravimi" tujci poroceni :|
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Meni pomaga, da ko me prime bolj slabo/ anksiozno razpoloženje, ga nekako sprejmem in pustim, da gre skozi mene in se miselno ne potopim vanj in ne 'bojujem z njim' . Hkrati pa, če točno veš, kaj te je zamorilo, kaj je povzročilo to počutje, pomeni, da moraš to poslušat in spremenit točno tisto, kar veš, da je 'narobe'.

to je nekaj, kar imajo "normalni" ljudje ponotranjeno. jaz si namislim scenarije (obilica prebranih knjig dala petmač materiala za te scenarije), in se potem včasih (dostkrat) ne morem zaustavit, in padem v ta vrtinec... in pol je konc :D

ampak je fajn slišat druge kak se spopadajo z negativnimi mislimi. hvala
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Je ena najboljših prijateljic pozabila na moj rojstni dan. Vem, da se ji zdaj odpira povsem novo poglavje v življenju in nisem jezna. ampak tko. me je res užalostilo :(
Kako bi vi odreagirali? bi bili tudi žalostni? al js tu spet pretiravam :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Jaz bi bila tudi žalostna! Če si imate navado vedno voščit (ti njej, ona tebi) bi bila tudi jaz žalostna...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ aja tko, nene mene vse kar me skrbi, je vezano na realen lajf, samo da se ostalim kdaj zdi pretirano..

Ja tega si res ne znam predstavljat, mene kaj tazga prime samo ce sem ponoci budna ali se zbudim in v stanovanju/ hisi sama in pol si zacnem kej predstavljat (ma ze tega je ful dolgo), drgac ne.. sej zato ne bi nikoli hotela cisto sama nekje zivet..

V bistvu vse kar sem takrat zgori hotela napisat je, da se potrudim bit bolj flegma in prenehat prevec razmisljat (negativno) in to kdaj naredim tko, da si predstavljam, da sm ena druga oseba in pol razmisljam na tak nacin, ne na svoj.. No konkretno sem si kdaj predstavljala, da razmisljam tko kot je moj fant razmisljal alpa moja mama, ker sta oba taka da znata ful filtrirat, se osredotocit in se ne obremenjujeta z xy stvarmi, alpa si preprosto ponavljam pozitivne stvari, ki sta mi jih rekla in katere si sicer js sama predstavljam ful bolj negativno (o sebi)..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Slabo bi se počutila. Žalostno.
In zagotovo bi ji kaj rekla oz povprašala o tem.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja glede vpršanja za rd: js bi tudi bila žalostna, še posebi, če bi bila taka prijateljica, ki bi jo smatrala za najboljšo prijateljco..
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Pri men je moja sestra pozabila letos na moj r.d. :D se mi je malo nos povesil in ji ni blo čisto jasno naslednji dan, ko sva se vidli in se je pol spomnila, ful zasekirala in se začela jokat (bless her :D ). Pač raztresen teden. Mislim, da mi imamo v glavi vedno ta naš r.d. in tudi vemo, ko se bliža mesec točno na kateri dan bo itd., za ljudi okoli je pa to samo ena cifra na koledarju, sploh, če si zelo zaposlen in včasih sploh ne veš kateri dan je, ker grejo dnevi tako hitro mim. Čeprav za svoje ljudi si jaz vedno zapomnim, se pa zgodi, da voščim šele zvečer kdaj, če so raztreseni dnevi...

A si imela danes/včeraj rojstni dan? Vse najboljše! :wink:
Če je best kolegica sem prepričana, da se ti bo opravičila in se sama od sebe spomnila. Če pa ne bo nič rekla, bi bila pa tudi jaz užaljena.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

hayley napisal/-a:- se mi zdi, da je moja girl crush manija šla mimo, sem res malo pretiravala mogoče. Se pa bom naslednjič, ko bova kej govorile za foro pozanimala, če se s kom dobiva/ je singl in podobno..

Slika
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Odgovori