Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

ma sej tu dobiš hitro...bl je zoprno po mestu ku morš hitro speljevat d ne delš gužve, pa n hitro ustawlt pred prehodi za pešce kr ti kr skočjo gor kmr ni semaforja...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ma teži mi res ful...prou strah me je d se ne bi mogla naučit, k sm malo preveč trda za aute...
in še to...u avtošoli mam disla, k itak nikol ne crkne, ko pa bom probala našga, k je bencinc, pa bol lih obratno...
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka

vem kku ti je...
jst se spomnm ku sm začela z mamo vozt preden sm šla v avto šolo...in je non stop bla ustrahi zdravn in valda mi na začetki ni ratalo speljevat pa mi je crkavu pa ni blo občutka za gas in to...in sm se pole v avtošoli na začetki bala...sam pa mam tku fajn inštrukturja da prow pozabš n strah zdravn...pa ti use pomaga pa obrazloži tku d prow car...
jst mam tudi dizla v avto šoli...mama ma tudi dizla doma...sam jst pa mam benzinca...in učash ku vadm malo doma in mamo klanc mi večkrat crkne ku je razlika...pa sklopka drugače prime...sam bo že...se bomo navadli...
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:08, skupaj popravljeno 1 krat.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma|ick4 »

Od kje vam to,da je dizla lažje vozit oz. da manjkrat crkne??V avto šoli sem vozla dizla,doma pa enak avto(bencinerja) in tisti v avto šoli mi je večkrat crknil(ko sem vozla tistih par mesecev) kot pa naš doma(odkar mam izpit-torej leto dni).
To je od vsakega avta posebej odvisno,kak sklopka prime in od voznika tudi.Če voznik ne ve,kak more delat pri speljevanju,še pol ni avto kriv.Tak da res ne vem no,od kje vam razlike.Meni je celo boljše vozit bencinerja.
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:08, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Mene pa zanima, če je kdo v kratkem pisal cpp na Roški? Kakšne so najnovejše pole? Ali je lahko pri določenih nalogah več pravilnih odgovor ali vedno sam en? Vem, da so včasih bile pole pri katerih je bilo možnih več pravilnih odgovorov potem pa so jih zamenjali, zato me zanima kakšno je stanje sedaj.
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka

jst sm pisala republiške konec septembra in je bil možen en sam odgovor
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

lorelaj ... Če je možnih več odgovorov piše na koncu vprašanja. Js sem delala cpp ene 2 meseca nazaj, pa mislim da sem imela 2 vprašanja, pri katerih je bilo več možnih odgovorov. :)
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

kako smo novo opečeni ali še bodoči drajverji.... :D
meni zdaj teče tretje leto odkar sem naredila izpit in kar furam.... :razz:
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

js pa sem učiraj imela 12 ur :) v torek mam nočno...upam sam da bom naredila vse iz prve :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Dejansko vozite tudi nočne vožnje? Vem, da so na sporedu, ampak meni jih je takrat inštruktor napisal kot opravljene, čeprav ponoči nisem vozila niti enkrat (tu pri nas je to, da se nočne kar izpustijo, baje redna praksa). :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja meni je vse napisal, da so opravljene...
Šla sem samo enkrat voziti nočne vožnje pa še to sva se peljala kar nekam ampak je bla super vožnja saj rada vozim v dežju ter ponoči :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

allessya napisal/-a:Dejansko vozite tudi nočne vožnje?

Js sem imela 2 uri nočne in sem bila kar precej zmedena. :) Sem pa imela tudi možnost, da imam izpitno ob 18ih, ampak ker je takrat pač že tema, sem rekla da rajši ne. :razz: Zdej samo še čakam na izpitno.. Upam, da mi rata v prvo! ;)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

wiiiiiiiiiiiiiiii jaz sem pa danes naredla občinske....wiiiii...sem res vesela...
joooj kako je mučno ono čakanje...ko čakaš...pol pa ko kliče not one...si celi trdi da tebe nebo poklico,ker not pokliče one ko niso naredli...pol pa ko so se vrata zaprla....sem si tako oddahnila...in vsi ostali...heh:P:P...pol je prišo vun..nam razdelil osebne in smo lahko šli....waaaw....
samo to mi je malo čudno..da nea dobiš nobenega potrdila da si nareo..hehe...drugače...sem pa res vesela...zaj še samo vožnja...in booo to tooo :D :D
Zaklenjeno