-* sem napizdil prijatelja, da naj pritisne na sprožilec, in je to storil, tarčo je zadel in ta je padla. Zdaj sta oba srečna, in to je to. Ljudje mi zamerijo, ker jih včasih brcnem v rit, ampak po pravici, to delam zato da mi bodo vrnili uslugo ko jo bom jaz potreboval.
-* sem včeraj naročil pico pri Katri, in me pokliče en voznik, in ga nisem razumel niti ene besede, Kitajca bi prej razumel. Mislim da je bil Albanec s prehladom, jaz sem umiral.
-* sem včeraj spet streljal z lokom, in priznam da pogrešam streljanje. Streljanje je tista ultimativna moška sprostitev, dihanje, koncentracija in tisto ko te preseneti izstrelek, ko se vse v tebi sprosti.
Si moram letos kupiti svoj lok, ker res rabim to v svojemu življenju.
-* sem prebral dve zabavni knjigi o ljubezni, Love factually in Modern romance: An investigation, in sem se res zabaval, ravno toliko da sem nekaj izvedel in začel razmišljati o določenih temah. Ne berem veliko, lahko bi bral več, ampak poslušam pa ogromno podcastom, vsaj 2 uri na dan, lepo grem hoditi ali dvigovati uteži, in samo srkam informacije.
-* so bili letos Oskarji predvidljivi, razen za Slya mi je škoda, čeprav je bil tisti model odličen. Ampak sem hotel da zmaga, in se zadere: YOOOOO AYDRYJHAN WE DID IT!
-* rihtam v naši hiši zbirko maminih mineralov, še iz časov ko je bila študentka geologije, in je brat rekel kaj delam s temi kamni, in sem lahko rekel: They are not rocks, they are minerals. Hvala Jezus, vsaj enkrat v življenju sem želel reči ta citat.
-* mi je bila ena prodajalka iz trgovine zelo znana, in razmišljam iz kje, grem skozi svojo bazo podatkov, potem pa ugotovim da je bila Playboy dekle meseca. Sem bil prav ponosen da sem se spomnil, ker je bila ene 10 let nazaj v Playboyu

.
-* grem marca z kolegi malo na morje, lepo idilična hiša v Slovenski Istri, dobro bom jedel, vrgel se bom v morje, šli bomo na Nanos (prvič brez puške in ruzaka

), in to bo to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.