Študij: Pravo
^^ Haha
Da se še jst mal pravnicam v bran postavim - poznam (vsaj) tri res luštne, super punce, skulirane, razgledane, sproščene in nezatežene, s katerimi z veseljem preživljam prosti čas
Pa vse so normalno zdelale faks. Se ne pritožujejo nad profesorji (razen kako izjemo) .. prej nad sošolkami, ki se knjigo za Rim učijo dobesedno na pamet in jim pol ni jasno, kako & zakaj niso zdelale.

Da se še jst mal pravnicam v bran postavim - poznam (vsaj) tri res luštne, super punce, skulirane, razgledane, sproščene in nezatežene, s katerimi z veseljem preživljam prosti čas

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
sicer pa od kdaj ma pa lepota pa pamet neko korelacijo? A sem slučajno kako uro biologije v OŠ zamudu?
Študentka: ne se tolk sekirat, pa ne se preveč v knjige takoj zagnat, to te bo na koncu ubil. Več kot preveč boš naredla, če boš tolk snov prebrala, da boš vedla o čem profesor na predavanjih govori. Belive me... be there ....
Uglavnem, k bom mel priložnost spoznat tako pravnico kot jih zgornje forumašice opisujejo bom pa in forumašici in pravnici plaču kosilo iz principa
Študentka: ne se tolk sekirat, pa ne se preveč v knjige takoj zagnat, to te bo na koncu ubil. Več kot preveč boš naredla, če boš tolk snov prebrala, da boš vedla o čem profesor na predavanjih govori. Belive me... be there ....
Uglavnem, k bom mel priložnost spoznat tako pravnico kot jih zgornje forumašice opisujejo bom pa in forumašici in pravnici plaču kosilo iz principa

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Sramežljivka
- _Klepetulja_
- Sramežljivka
Joj pomojem bolš ne bi mogl opisat našga referata....uradne ure nej bi ble ob 10 ampak Branko vrata odklene ko se mu zljubi (nas je danes ene 20 pred vrati čakal pa je šele ob 15 čez 10 odprl) ko pa že odklene vrata pa nima nobenega koristnega odgovora, mejli pa tud niso lih izčrpni kadar ti odgovorijo, tko da bo res koristneje, če se na kakšn drug način pozanimaš o študiju.
ah referat
ah referat

Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
-
- Sramežljivka
Informacije, ki sem jih jaz dobila od bivše sošolke, ki je letos naredila pogoje za 1. letnik, so take, da moraš do konca septembra v drugem letu imeti narejene vse izpite, kar je torej strožje kot pri rednih, ki jim za vpis v 2. letnik ni treba imeti vseh izpitov.
Je potrebno kar precej delat, da narediš vse izpite in se lahko prepišeš iz izrednega programa v rednega.
Za povprečje pa ne bi vedela.

Za povprečje pa ne bi vedela.
Alta alatis patent.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
ko sem še js hodila na pf se mi je zmeri zdel tok smešn k sm stopila na hodnik oz tisto široko stopnišče in pol vidla 1 fletnga tipa pa 2 normalne punce pol pa 183 blondink v skinny jeans in kratko jaknco, z make up-on, šalom, petkami, nakitom, 10x10x10 cm torbico ki je nisi mogu na ramo obesit in 5 knjigami v rokah...vse so si ble tko smešno podobne da je blo že kr mal grozljivo 

Zivljenje je piskotek!
jah taka je situacija, ko stopiš v predavalnico 1. letnika.
kasneje pa je situacija podobna, kot na drugih faksih. ok, mogoče ljudje ne hodijo lih hipijevsko (vstavi katerokoli subkulturo) oblečeni naokol, kot so verjetno primeri na filofaksu in bolj 'sproščenih' faxih, ampak nekih ekscesov pa tut ni.
ah, stereotipi...
kasneje pa je situacija podobna, kot na drugih faksih. ok, mogoče ljudje ne hodijo lih hipijevsko (vstavi katerokoli subkulturo) oblečeni naokol, kot so verjetno primeri na filofaksu in bolj 'sproščenih' faxih, ampak nekih ekscesov pa tut ni.
ah, stereotipi...