Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

gemini napisal/-a:Ok men tud to ni nč smešn :?
Jst mam jutr mato, tko da bo dns še dolga noč :(

Ma nič bat no...sej vam bo usem šlo...
Jutr vas bo kr razganjalo od veselja tukej, kok fesjt bo šlo :D
Držim pestke usem...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Thx, angel. Ah mene bo razganjalo zarad tega, ker bom rešena mature. Pol pa z dobro mto, al pa ne. :lach:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

Smejkica napisal/-a:Blah. gemini sva na istme. Kdaj pa maš ti, kera ura? Jst mam 8.3o.
Men se tolk ne da, cel popoldne sem prebluzila, jao jao. Če mi bo ratal 6 točk nabrat, bo velik. :?

u, js mam tud ob 8.30 jutr matematko...hm, kr zgodnja ura se mi zdi :roll: pa dobr no, bomo vsaj hitr konc :?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Smejkica napisal/-a:Blah. gemini sva na istme. Kdaj pa maš ti, kera ura? Jst mam 8.3o.
Men se tolk ne da, cel popoldne sem prebluzila, jao jao. Če mi bo ratal 6 točk nabrat, bo velik. :?

jst imam ob dvanajstih tko da imam še 13 ur da se vse navadim ( :stupid: ) in še zmer nism pršla skoz celo snov :(
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Jaz sem končno predelala matematiko, zdaj pa grem spat. Heaven ... :wink: Jutri zjutraj ob 7:10 imam ustnega; po izkušnjah mojih sošolk in sošolcev sodeč, bomo že pred 7h začeli, tako, da bom verjetno gotova do 8h, najkasneje do 8:30. Potem pa lahko kar nadaljujem s slovenščino in angleščino.

Vso srečo vsem, ki imate ustne jutri! :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Yuk, jz mam tud matematko jutr, pa sm pršla šele do polinomov :stupid:
Računam na to, da bom vstala ob 6h, na vrsti sm pa itak ob 11.15 tko da mam še neki časa :D
Vso srečo jutr vsem!
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
dash
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dash »

*ange|* napisal/-a:
dash napisal/-a:js sm mela dons mato pa sm mislla da ne znam tok sam sm mela srečo sm dubla deljenje z 2, 3, 5... pa praštevila :lol: pa kdaj je zaporedje neskončno! prov nebi mogla dobit lažiga tko da 12 pik valda :D

aja pa angel v linearno funkcijo si ustavlla točke :rofl: :rofl: :rofl: :loldev: naša matarca bi ti dala za to vprašanje 0 100%

Ha-ha? Ful smešno no... nism si lih jebene tabelce naredila... sm pač sproti govorila... in nevem koji k***c je to smešno... da sm vedla, da bo tok komplicirau bi pa na tist način naredila... A mogoč piše na listku na kater način moraš delat? ne... in zarad tega mi nebi smeu odbijat točke, ker sm prou narisala...
Men bi blo tut vse smešno, če bi dobila praštevila, deljenje, zaporedja... :roll:

ne sej sori no nism mislla tko grdo kokr je izpadl, al pa te kej užalt, sam vrjem da če bi mela našo matarco se ti bi to zdel smešn, v 5 letih kar uči še noben dijak pr njej ni pisu mn kt 4 maturo (pa še 4 pišejo bl redki), s tem da ns ima 18 od 34-ih pr njej komi 2 zaklučen (ji pa mormo priznt da ns je res dobr naučila oz. da smo se bli prsiljeni dobr naučit)

in dej no pr linearni funkciji pač ne računaš tko da uzamš x=1, x=2 ampak narišš začetno vrednost, se pomakneš eno desno in tok gor al pa dol kokr je pred x-om. pa zdej ne mislm da si ti kej neumna al pa kej sam očitno ti pač noben ni povedu in men se pač zdi smešn.
če nehaš vrjeti v pravljice se ti nehajo dogajati
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

sm angleščina pesmi so tudi za nižji nivo....tako tudi piše v katalogu.....morda jih pač na nekaterih šolah dajo drugje ne... :?: (upam, d je jaz ne dobim)
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Em pri nas jih ni bilo, oziroma mi jih tut omenili nismo pri pouku. Je pa res, da smo itak najmanj delali za maturo :?
tko, jst sem iz matematke. Sem mela srečo pri listku, sam sem mal zabluzila. Nisem vedla točnih definicij, in ti potem takoj odšteje točko. Ah bo že, glaven, da sem jst konec ustnih in nasploh konec mature! Yeah Slika
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Sem nazaj z matematike, bilo je super! :freude: Imela sem srečo in sem potegnila listek z naslednjimi vprašanji:

1. Zapisati enačbo premice v eksplicitni, implicitni in odsekovni obliki in povedati, katerih ne moremo zapisati v teh treh oblikah. Potem sta bili dani še dve točki A in B pa sem mogla zapisati enačbo premice, ki gre skozi ti dve točki, v vseh treh oblikah.

2. (Višji nivo) Primerjati funkciji sinus in kosinus (kaj imata skupnega in v čem se razlikujeta).

3. (Višji nivo) Definirati variacije brez ponavljanja in s ponavljanjem, pa rešiti sem morala še eno enostavno nalogo, ki se jo da rešiti tudi s črticami.

Kar ne morem verjeti, da sta 2. in 3. naloga bili za višji nivo, ker se mi res zdita zelo lahki. Lucky me. :wink:

Jutri me čaka še angleščina, v petek pa slovenščina.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

js sm tut nazaj.. mam srečo ker sm povlekla čis lahka vprašanja.

1.)opiši koor. sistem v ravnini :lol: izpelji razdaljo med točkama...

2.) konjugirano kompleksno število in lastnosti :razz:

3.) poli racionalne funkcije..tle sm se mal zaštrikala, ampk dobr no.. :oops:

skupen občutek je zlo dobr, glede na to, da matematka glih ni my thang :cool:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz bi tudi imela lahki listek :!: :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

hmmm...
1)kaj je ulomek?
2)sinusni izrek
3)aritmetično zaporedje

men se je kr smejal :) dokler pri sprašvanju nism ugotovila da sm sinusni izrek narobe napisala :roll: ampak sm drugo znala.
računam na ene 8 pik (vsaj no), važno je pa itak to, DA SMO FREJ! :cool:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

dash napisal/-a:ne sej sori no nism mislla tko grdo kokr je izpadl, al pa te kej užalt, sam vrjem da če bi mela našo matarco se ti bi to zdel smešn, v 5 letih kar uči še noben dijak pr njej ni pisu mn kt 4 maturo (pa še 4 pišejo bl redki), s tem da ns ima 18 od 34-ih pr njej komi 2 zaklučen (ji pa mormo priznt da ns je res dobr naučila oz. da smo se bli prsiljeni dobr naučit)

in dej no pr linearni funkciji pač ne računaš tko da uzamš x=1, x=2 ampak narišš začetno vrednost, se pomakneš eno desno in tok gor al pa dol kokr je pred x-om. pa zdej ne mislm da si ti kej neumna al pa kej sam očitno ti pač noben ni povedu in men se pač zdi smešn.

Jst mam tut zafukanega profesorja in pri nas je lih tko dobro povprečje na maturi. In ja, tko sm računala...in ti ni treba tega komentirat in mi pamet tu solit. In ja, vedla sm za tist način sam tega uporabla. Men se tut marsikaj zdi smešno pa se ne smejem folku v faco... :evil:
Ps: :roll:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

By the way...čestitam punce :D sm vam rekla, da nebo nix težko :cool:
samo še angleščina jutr pa slovenščina v petek .... :?
Zaklenjeno