gemini napisal/-a:Ok men tud to ni nč smešn![]()
Jst mam jutr mato, tko da bo dns še dolga noč
Ma nič bat no...sej vam bo usem šlo...
Jutr vas bo kr razganjalo od veselja tukej, kok fesjt bo šlo

Držim pestke usem...
gemini napisal/-a:Ok men tud to ni nč smešn![]()
Jst mam jutr mato, tko da bo dns še dolga noč
Smejkica napisal/-a:Blah. gemini sva na istme. Kdaj pa maš ti, kera ura? Jst mam 8.3o.
Men se tolk ne da, cel popoldne sem prebluzila, jao jao. Če mi bo ratal 6 točk nabrat, bo velik.
*ange|* napisal/-a:dash napisal/-a:js sm mela dons mato pa sm mislla da ne znam tok sam sm mela srečo sm dubla deljenje z 2, 3, 5... pa praštevilapa kdaj je zaporedje neskončno! prov nebi mogla dobit lažiga tko da 12 pik valda
![]()
aja pa angel v linearno funkcijo si ustavlla točke![]()
![]()
![]()
naša matarca bi ti dala za to vprašanje 0 100%
Ha-ha? Ful smešno no... nism si lih jebene tabelce naredila... sm pač sproti govorila... in nevem koji k***c je to smešno... da sm vedla, da bo tok komplicirau bi pa na tist način naredila... A mogoč piše na listku na kater način moraš delat? ne... in zarad tega mi nebi smeu odbijat točke, ker sm prou narisala...
Men bi blo tut vse smešno, če bi dobila praštevila, deljenje, zaporedja...
dash napisal/-a:ne sej sori no nism mislla tko grdo kokr je izpadl, al pa te kej užalt, sam vrjem da če bi mela našo matarco se ti bi to zdel smešn, v 5 letih kar uči še noben dijak pr njej ni pisu mn kt 4 maturo (pa še 4 pišejo bl redki), s tem da ns ima 18 od 34-ih pr njej komi 2 zaklučen (ji pa mormo priznt da ns je res dobr naučila oz. da smo se bli prsiljeni dobr naučit)
in dej no pr linearni funkciji pač ne računaš tko da uzamš x=1, x=2 ampak narišš začetno vrednost, se pomakneš eno desno in tok gor al pa dol kokr je pred x-om. pa zdej ne mislm da si ti kej neumna al pa kej sam očitno ti pač noben ni povedu in men se pač zdi smešn.