Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Picaboo napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:Pa Tajb ful lepo čoha Matejo :love: kok sta mi srčkana!!

Men je Tajb tud srčkan...sam brez Mateje :D :oops:

:rofl: :rofl: men tud :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Jagoda_ »

wtf?!?! da se tu tolko kregate zarad enga big brotherja :eek:
pa dajte no kak sploh lahko ta primitivn folk zaprt v bajto gledate ??? pol pa se še kregate po forumih :rofl: raje pejte ven na sprehod al pa mami spečite pecivo bo več koristi pa še bolše se boste počutle :)
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Sugar_baby napisal/-a:Ej bejbe dejte si ene 3krat zlo zlo dobr pogledat un posnetek, na katerem nej bi Dejan vdaril Tjašo...ker se prou vidi kokr da jo je hotel pobožat in umirit, ona ga pa kr zašamari!

Priporočam ogled, ampak dobr glejte :wink:

To kar sem jaz vidla, glih ne zgleda, da jo je mislo pobožat. Ne vem kakšen bi bil pravi izraz, vseen ga je pa ona pol dost bolj nazaj.

Sicer pa jaz dostikrat rečem P***a materna al pa p***a ti materna, pa to zame ni nobena žalitev čigavekoli matere, ampak pač navadna kletvica, ki jo največkrat kar bleknem in mi ni jasno zakaj je sploh že od začetka tak burno odreagiral.

Ampak kaki primitivc je bil pa potem, ko se je drl z rokami na hrbtu, pa noter ob ograji, ko ga je Seba stran tiščal.

Mama mia, šta je majka rodila :lol:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

In zdej se je mogla še ˝pametna˝ sestra Tamara javt :roll: . Zdej bi jez njej rekla: Idi spat pikolinca! :D :rofl: :lach:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

kje se je pa javla? ;)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Lastovica napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:Ej bejbe dejte si ene 3krat zlo zlo dobr pogledat un posnetek, na katerem nej bi Dejan vdaril Tjašo...ker se prou vidi kokr da jo je hotel pobožat in umirit, ona ga pa kr zašamari!

Priporočam ogled, ampak dobr glejte :wink:

To kar sem jaz vidla, glih ne zgleda, da jo je mislo pobožat. Ne vem kakšen bi bil pravi izraz, vseen ga je pa ona pol dost bolj nazaj.

Sicer pa jaz dostikrat rečem P***a materna al pa p***a ti materna, pa to zame ni nobena žalitev čigavekoli matere, ampak pač navadna kletvica, ki jo največkrat kar bleknem in mi ni jasno zakaj je sploh že od začetka tak burno odreagiral.

Ampak kaki primitivc je bil pa potem, ko se je drl z rokami na hrbtu, pa noter ob ograji, ko ga je Seba stran tiščal.

Mama mia, šta je majka rodila :lol:

ma sej niti ni pravi izraz "pobožat". Ej nism sploh zihr če sva gledale isti video. Tko prou vidi se da je dou roko k njenemu obrazu, kao dej se pomiri, ona mu je pa sam šamar zalepla še predn je on roko sploh umaknu.
Mah sej ni važn :wink:
dejmo dost o tem k se folk sam še krega..sploh pa sej se ne vrti BB sam okol njiju :wink:
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Nej pride za vikend jokat...ko bo njena uboga pretepena sestrica šla domov ... kokoške bedne zadnji čas da gresta tja od koder sta se vzele... :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Meni pa je Mateja vedno bolj všeč. Včeraj ko sta se Eitybom pogovarjala, je pokazala, da ima glavo na mestu. Po drugi strani pa me pri njem nekaj moti ... ne vem kaj ... Kot da ga zdaj skrbi, kak se ona obnaša, halo!?!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

misliš na tisti njegov nasvet, da naj pazi kaj dela?

ma, po moje ji je hotel dobro in ne v smislu, da je že naredila kaj narobe. meni sta dobra skupaj in prav je, da nista na isti strani, ker bi se po moje preveč eden po drugem "vlačila". zdaj je vse skupaj videti prijetno. pa tudi sama trdita, da jima je tako čist prav. :gut:

tamara je čist v redu povedala. tjaša se je odzvala refleksno. in dvomim, da se je ona sama oglasila, po moje so jo kar s kanala a poklicali in povprašali o njenem mnenju...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ravnokar gledam oddajo... podložniki so res face. prav zabavajo se. pa tudi sebastjan se je precej sprostil. oponašanje j.lo je blo res smešno :rofl: :rofl:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja men je tud Seba taka faca...k je priznou da mu ne gre glih dobr, pa se pol začne iz tega zajebavat pa fore delat...pa prej k se je delu da ga je mal zategnl...sm umrla od smeha!!! :lol:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jooj joooj kok sm pa zdej jezna ratala :willnicht:
k se menta Sandi pa Tjaša in začneta kok je Dejan zajebu k je šou vn, da zdej gre pa vn eden izmed njiju, da drgač bi šou pa verjetno Dejan pa take. :roll: jst sm zihr da če ne bi do tega pršlo, bi Dejan ostal not!!

Edit: hahahhahahah kdo si lah da več čigumijev v usta...tle sm pa krepala od smeha!! :rofl: :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

itak da bi Dejan notr ostov...da ne govorim o tem da so se pogovarjal o dogodku ponoči...pa je Sandi kr sedel pa nl reku...ta tud tok laže da sam seb vrjame..pa še vsm ostalim. Me zanima kaj bo, ko bodo posnetke vidl ko pridejo vn :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

ma lej, dejan ni normalno odreagiral pa naj je bil ulit ali ne. ne morš tko no ...
Odgovori