Tamala_mrha napisal/-a:evva napisal/-a:Zakaj naivno?? Če bi res hotla, bi lahko zmagala. Aneta je fizično zelo močna, v moči lahko premaga vse punce, ki so tam notri, če bi hotla, bi se po cele dneve lahko samo pratiko učila in na koncu, ko bi jo znala kot pesmico, bi komot še glavno nagrado pobrala, ker z moškimi itak lahko samo v znanju tekmuje! Ni ona tko naivna kot zgleda, zahrbtna pa tud jaz mislim, da je

.
Verjamem, ampak meni osebno ni logično niti fer, kako lahko dve novi tekmovalki prideta v šov malo pred koncem in pričakujeta, da imata enake možnosti za zmago. Uradno ja, ker drugače ju ne bi poslali noter, ampak zdrava kmečka logika mi pravi, da je edino fer, če zmaga nekdo, ki je na Kmetiji delal od začetka in nekaj tudi naredil ZA kmetijo.

Se strinjam, da je to edino fer, ampak moj post je bil replika na to, da si napisala, da je naivna, ker misli, da bo zmagala, sem mnenja, da ima vse možnosti za zmago, ampak ne bo zmagala, ker bo že prej od gozdnega moža pobrala 10 000 eurov in šla ven

.
NIA --> to da izgleda tipično južna se popolnoma strinjam, čeprav meni osebno so južne veliko lepše punce kot neke zahodnjaške, sevrnjaške in ne vem kake še vse. Tko kot so mi tud Južnoameričanke lepše od Severnoameričank v globalu gledano. Seveda stvar okusa pač

.