Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

~NIA~ napisal/-a:
evva napisal/-a:Men osebno je bla med tistimi, ki so tekmovale za Miss Športa najlepša, kar pa dejansko sploh ni blo težko, ker so ble vse ostale za moj okus milo rečeno podpovprečne, kar se videza tiče.

sploh si raje ne predstauljam ostalih, če naj bi bila aneta najlepša.

Men je pa ona prov simpatična punca http://www.pozareport.si/images/news/30 ... 8e0799.jpg . Ni ravno neka svetovna lepotica, ampak niti pod razno ni grda, no vsaj za moj okus ne :roll: .
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^ :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

ta aneta je od mojga kolega susolka in je reku da je tko glupa da tut...nevem no, ustreza profilu miss pac :lol:
Zivljenje je piskotek!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

evva napisal/-a:
Zakaj naivno?? Če bi res hotla, bi lahko zmagala. Aneta je fizično zelo močna, v moči lahko premaga vse punce, ki so tam notri, če bi hotla, bi se po cele dneve lahko samo pratiko učila in na koncu, ko bi jo znala kot pesmico, bi komot še glavno nagrado pobrala, ker z moškimi itak lahko samo v znanju tekmuje! Ni ona tko naivna kot zgleda, zahrbtna pa tud jaz mislim, da je :roll: .

Verjamem, ampak meni osebno ni logično niti fer, kako lahko dve novi tekmovalki prideta v šov malo pred koncem in pričakujeta, da imata enake možnosti za zmago. Uradno ja, ker drugače ju ne bi poslali noter, ampak zdrava kmečka logika mi pravi, da je edino fer, če zmaga nekdo, ki je na Kmetiji delal od začetka in nekaj tudi naredil ZA kmetijo. :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Na začetku so delali, a so se preveč zagnali in jih je minila volja do dela. Marjan je dosti delal, tudi Artur, ki ga vsi tako napadajo, češ da si ne zasluži zmage (zakaj? a zaradi doktoratov, ki jih ima?) in pa seveda Salome, za Gorana in Majo P. pa ne vem, ker se ne spomnim kdaj sem ju nazadnje videla delati. :? Daniel in Maja M. pa sta itak kasneje prišla, od tega Daniel itak več prepeva, kadi in čilira kot poprime za delo. :wink:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Tamala_mrha napisal/-a:
evva napisal/-a:
Zakaj naivno?? Če bi res hotla, bi lahko zmagala. Aneta je fizično zelo močna, v moči lahko premaga vse punce, ki so tam notri, če bi hotla, bi se po cele dneve lahko samo pratiko učila in na koncu, ko bi jo znala kot pesmico, bi komot še glavno nagrado pobrala, ker z moškimi itak lahko samo v znanju tekmuje! Ni ona tko naivna kot zgleda, zahrbtna pa tud jaz mislim, da je :roll: .

Verjamem, ampak meni osebno ni logično niti fer, kako lahko dve novi tekmovalki prideta v šov malo pred koncem in pričakujeta, da imata enake možnosti za zmago. Uradno ja, ker drugače ju ne bi poslali noter, ampak zdrava kmečka logika mi pravi, da je edino fer, če zmaga nekdo, ki je na Kmetiji delal od začetka in nekaj tudi naredil ZA kmetijo. :wink:

Se strinjam, da je to edino fer, ampak moj post je bil replika na to, da si napisala, da je naivna, ker misli, da bo zmagala, sem mnenja, da ima vse možnosti za zmago, ampak ne bo zmagala, ker bo že prej od gozdnega moža pobrala 10 000 eurov in šla ven :wink: .

NIA --> to da izgleda tipično južna se popolnoma strinjam, čeprav meni osebno so južne veliko lepše punce kot neke zahodnjaške, sevrnjaške in ne vem kake še vse. Tko kot so mi tud Južnoameričanke lepše od Severnoameričank v globalu gledano. Seveda stvar okusa pač :wink: .
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

kdo bo zmagu? aneta ali ines? :D
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a la HauteCouture »

aneta kolkr vem
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

res? :eek:
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

piškotek* napisal/-a:sem slišala da aneta bo glava družine in bo šla h gozdnemu možu z 100 cekini, ta ji ponudi 10.000 eur in vzame in gre domov

kar pomeni da bo danes zmagala aneta
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

aja...sam res. trenutno ji dobr kaže :)
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

pa je res zmagala :)
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

ampak tole bi ines lahk zmagala, če bi se mal zmigala po tiste podkve, ker začela je dobro
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

a si dela ona nohte pr viki v fužinah? stooposto je to ona, lan sm bla tm in je pršla vsa prerojena od nekega spa salona v mengšu, čist naspidirana pa tko fuld obra mamica..pol grem ap brt kok je nasilna,že govori tko da bi jo kr an gobc :D pa kr ostroka pusti doma in potem govori, da majo drugi domotožje ona pa ne...pa kako se vlač okol pa tepe mtko pa laže da bi dobila pomoč...gnus!!
Odgovori