Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

priznam, da sem ravnokar zapravila 80€ za 4 MAC šminke

pa so dobre? kr js jih tut že neki časa ogledujem, pa me vsakič cena odbije :D tko da trenutno prisegam na golden rose matt šminke - obožujem tisti najtemnejši odtenek, tko res goth chic <3 :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

ampak vsaj berem zanimivo knjigo <3

uuu uuu katero pa??
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

hahah upsi, pa še to

, se mi je to zgodilo že drugič v krajšem času, tako da ta flaška leti proč :mad:

js sn si zdej naročila eno novo od te eque firme, k majo te lepe flaške - kao za smoothie pa vodo :D men so ful kjut :D

Slika
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Russian red je moj najljubsi odtenek :hearts:
Mac sminke so men res hude. Sem si naredila zalogo lani in sedaj se trudim sminko nosit vsakodnevno, ne le ob posebnih priloznostih, tud zato, ker niso poceni in je treba upravicit nakup :D
Firestorm, zivo rdeca sminka pristoji vsakemu, poskusi! :zustimm:

Sarissima, nasa vaditeljica za jogo je narejena iz gume in se ponavadi samo smejimo, ko nas proti koncu poskusa prepricat v kake zahtevnejse zadeve, ki jih sama izvaja tako mimogrede. Sama ravno zaradi tega strahu, da bom priletila na nos, bolj napol poskusam, ampak ce si fajn ogret tud kdaj kaj uspe. Sicer sem potem res priletela na nos, ampak je cel :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Exit, a to je steklena? Ker sem enkrat nosila s sabo stekleno - možno, da je od iste firme, kot ta na sliki, ampak sem šla pol nazaj na plastično, ker mi je steklena pretežka za prenašat okrog. Lahko se komu ne zdi, ma ko si kdaj bolj naložen, je kar poznat, da imaš eno stekleno flaško manj. :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Exit napisal/-a:pa so dobre?

Ja, super so, tekstura in obstojnost. Sploh matte varjante.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Firestorm »

_patchouli_ napisal/-a:Russian red je moj najljubsi odtenek :hearts:
Mac sminke so men res hude. Sem si naredila zalogo lani in sedaj se trudim sminko nosit vsakodnevno, ne le ob posebnih priloznostih, tud zato, ker niso poceni in je treba upravicit nakup :D
Firestorm, zivo rdeca sminka pristoji vsakemu, poskusi! :zustimm:

Jaz tudi pogosto nosim šminko. Če bi se morala odločiti samo za en kos mejkapa, bi se zagotovo za šminko. Ampak se počutim v živih odtenkih kot klovn, medtem ko se mi zdi, da enim ženskam noro dobro paše. Se mi zdi, da so na meni boljši temnejši odtenki.

Exit napisal/-a:
ampak vsaj berem zanimivo knjigo <3

uuu uuu katero pa??

V bistvu dve izmenjujoče berem, sta zelo različni, tako da gre, glede na to, kaj mi tisti dan bolj sede :D Paasilinna (eden mojih ljubših) -Očarljiv skupinski samomor. Sem jo enkrat že brala, ampak tako dolgo nazaj, da se nič več ne spomnim.
Pa Mindhunter, je pa o profiliranju serijskih morilcev. Blazno zanimiva zadeva.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Firestorm napisal/-a:V bistvu dve izmenjujoče berem, sta zelo različni, tako da gre, glede na to, kaj mi tisti dan bolj sede :D Paasilinna (eden mojih ljubših) -Očarljiv skupinski samomor. Sem jo enkrat že brala, ampak tako dolgo nazaj, da se nič več ne spomnim.

Uuu tale je res super knjiga. Priporočaš še kakšno njegovo?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Firestorm »

haley napisal/-a:
Firestorm napisal/-a:V bistvu dve izmenjujoče berem, sta zelo različni, tako da gre, glede na to, kaj mi tisti dan bolj sede :D Paasilinna (eden mojih ljubših) -Očarljiv skupinski samomor. Sem jo enkrat že brala, ampak tako dolgo nazaj, da se nič več ne spomnim.

Uuu tale je res super knjiga. Priporočaš še kakšno njegovo?

Absolutno, Gozd obešenih lisic mi je bila fantastična :D
Tudi Tuleči mlinar je zanimiva. Res ima take odštekane zaplete.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Hjo. meni pa je Paasilinna, tooook boring. pač prebereš dve njegovi, in gre vse po istem kopitu. je pa res, da ma tko dost specifičen humor.
Js atm berem bukowskega... nikoli ne razočara :D

flaškaa je steklena ja, ampak res ni težka...
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

saarijarvi napisal/-a: Trying not to judge... but I do.

Koga? Agencijo, moške ali ženske? Ali vse skupaj? :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

V bistvu razumem vse, ker imajo ocitne razloge (potrebo po blizini vs. potrebo po financni preskrbljenosti), ampak vseeno, bljak :) Agencije sigurno ne judgeam :D
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Meh, mislim, da se obe strani zavedata v kaj in zakaj se spuščata. In na obeh straneh je motiv izključno plitek. Ženske iščejo finančno preskrbljenost (vstop v drugo državo/boljše življenje) in so za to pripravljene marsikaj pogoltnit, moški pa lepo, mlado telo/seks.

Enkrat sem gledala en podoben show, ko je tip vprašal žensko "torej, če ti ne bi kupoval lepih stvari, ne bi bila z mano?" in mu ona odgovori "če bi bila jaz debela in grda, bi bil z mano?" :D V bistvu res, sploh, ker se večinoma izpostavlja samo plehkost takih žensk, ma tipi, ki jih imajo so isti.

Tako, da meni se v tej situaciji noben ne smili...saj se mi, kakšni osamljeni starejši ampak taki bi si lahko poiskali sebi primerno prijateljico staro tam 50-55, ne pa lovili lepih mladenk, ki bi jim bile lahko hčerke/vnukinje in so vizualno 10 lig nad njimi. Če pa kateremu ni jasno zakaj ga taka ženska želi je pa milo rečeno delusional. Čeprav glede na to, da mnogi moški tudi pri 50, 60-ih mislijo, da so božji dar za ženske, me ne bi čudilo.
There's no fool like an old fool. :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Sej to, mogoce so mi se bolj grozni moski, ker vejo, cutijo in vidijo da so tem zenskam totalno neprivlacni pa grejo preko tega, samo, da jo imajo.. ma teh oddaj sem ze vec pogledala in je prav neprijetno gledat, ker ze po telesni govorici vidis, da so bejbe cisto otopele, ko se jih tip poskusi dotakniti ali jih objeti (roko na srce, vecina teh moskih res ni prijetnih na oko, niti to lahko prekrijejo s sarmom ali humorjem).. Tipi pa jim se vedno umikajo lase z obraza, jim laskajo, one pa z unim nakremzenim prisiljenim nasmeskom. Iskreno nimam pojma, kako je to uzitek za enega ali za drugega :) Pol gres pa kot moski ja raje v bordel 2x na mesec, predvidevam, da se tam bolj potrudijo skrit gnus.. pa se ceneje je.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Zato, ker je tem moškim vseeno kaj občutijo te ženske in njihova notranjost - važno, da imajo oni pod svojo roko trofejo. In kasneje občutek moči, ker je ženska finančno odvisna od njih - sploh, če prihaja iz revnejšega okolja. Da bi razumela zakaj so ženske v tem, kljub temu, da se jim ob takih tipih obrača, bi morala bit pa vsaj toliko materialistična kot so one. :wink:
Odgovori