Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

- me je malce strah jutrišnjega začetka nove službe (pripravništvo)
-upam, da bo vsaj pol tako dobro, kot so bile prejšnje lsužbe
- se v bistvu zelo veselim, ker mi je beno tičati doma
-ne vem, če bi se priključila v plesno šolo
-ampak bi bilo zanimivo :P
-grem danes s fantom na večerjo in sem tako vznemirjena, kot bi šla an prvi zmenek
-bi si morala lase oprat pa nimam prav nobene volje
-sem dobila novo obleko :love:
-sem vsaj do avgusta tako zaposlena, da nevem, če bo sploh kaj časa za dopust na morju. opravki doma pa igranje varuške, služba, (mogoče) folklora, fuzbal....
-sem takoooo srečna, ker sem pooooolno zaposlena. ves ljubi čas
-bi rada naslove nekih dobrih serij, pa nimam pojma, kje naj sploh najdem kakšno. in katera je res dobra.
-hočem nov dela vampirksih dnevnikov!
-sem pogledala film dnevnik bridget jones
-in je eden najboljših filmov! še vedno. pa sme ga gledala že najmanj... petkrat :?:
-si grem sedaj (končno) lase oprat...:flehan: aleluja! sama sebe presenečam.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

* da sem danes dobila najbolj kjutiš nečakinjo :love: :flower:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Shimmie_ napisal/-a:* da sem danes dobila najbolj kjutiš nečakinjo :love: :flower:

čestitam :)
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Binko »

Shimmie_ napisal/-a:* da sem danes dobila najbolj kjutiš nečakinjo :love: :flower:

čestitam :)

- da sem ZELO vesela, da imam moja "fanta" in da se tako dobro razumemo...s tipi delat je res fajn...babe smo žleht in med sabo si samo nagajamo...na žalost...je pa res, da enih PREPROSTO ne maram....in se z njimi zato ne razumem...

- da ga imam zelo zelo rada, čeprav ne bi smela :mad:

- mi sodelavec išče fanta - ve kaj hočem...upam, da bo uspešen :D

- vse rajši sem v LJ...iti domov ni več prijetno...

- upam, da zima kmalu mine in bo spet toplo...in bom lahko več zunaj...pogrešam sprehode in tek...
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
~sm čist vesela,ker sm nardila kolokvij :cheer: ...sicer mal slabše od pričakovanega,ampak važn da je narjen :D
~dons je oči zvedu da ma v pondelk operacijo in me je kr mal pr srčku stisnilo :cry:
~^^verjamem,da bo uspešna! :kuss:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*bi poslala en kup sodelavcev na tečaj iz bontona :mad:

*me je blo prov sram k so se eni res tko grdo obnašal

*sm zmatrana dons

*mi tale mraz ni preveč všeč ampak ej zima je, tole je normaln

*bi se rada naučila mal šivat (sj na roke znam, da ne bo pomote ampak tko, da bi lohk kakšne drobnarije nardila sama)

*morm najt nekje ene zavese, mam že dva mesca prot večeru sam rolete na polovico dol, da me glih ne vidjo vsi :D

*grem mal brat

*mam jutr zobarja, česar se glih ne veselim ampak dobr ajde, sj ne bo hujšga
Uporabniški avatar
Primula
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Primula »

- da sem naredila grozno napako! Po 4ih letih sem se iz blondinke prelevila v rjavolasko, ampak po 1. pranju las sem postala oranžno rdeče strašilo :o :o
- da preklinjam tega frizera, ki me je opeharil za veliko vsoto denarja in iz mene naredil to.... mah :cry:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

*QueenBitch* napisal/-a:*morm najt nekje ene zavese, mam že dva mesca prot večeru sam rolete na polovico dol, da me glih ne vidjo vsi :D

- imam jaz enako težavo, sporoči če je kje kaj pametnega :D
- mi gre na živce da vsi mislijo da vedo kaj je zame najboljše.. :?
- ne vem zakaj imam zadnje dni opravka z ljudmi, ki stalno nekaj pametujejo.. predvsem moški, vključno z mojim :evil:
- me ima da bi do konca izpitnega obdobja zato izklopila telefon in čao miško
- me je oče danes presenetil s tem ko me je poklical in se mi zahvalil za pospravljeno stanovanje
- tega ni še nikoli naredil..
- me je ganilo, ker mi take "malenkosti" res veliko pomenijo :)
- me je tale faks čist okol obrnil.. ne vem več kje se me glava drži
- se grem nazaj učit
- sem se za naslednjih 14 dni odstranila dol s facebooka, jeeej :bia:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- moj brat hodi z bivšo svojega bf, njegov bf pa hodi z njegovo bivšo. WTF, torej, če moram iti pogledati novo punco od brata, moram iti k njegovemu frendu ko ima novo punco :!: :?: . Si sploh noče predstavljati kako potekajo njuni sexualni pogovori, :?

- se mi niti ne zdi nesramno, ker ne posvečam nobene pozornosti puncam svojega brata, ne da jih ne bi spoštoval...sam itak bo konec čez 2 meseca in potem bom moral jaz odgovarjati v trgovini kaj počne. Hočem sam burek mater :mad:

- se imam zadnje čase odlično, všeč mi je kar se dogaja in zdi se mi da je vredno vsakega trenutka, kilometra in truda. Ta gospodična je pač še kar cool :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Primula napisal/-a:- da sem naredila grozno napako! Po 4ih letih sem se iz blondinke prelevila v rjavolasko, ampak po 1. pranju las sem postala oranžno rdeče strašilo :o :o
- da preklinjam tega frizera, ki me je opeharil za veliko vsoto denarja in iz mene naredil to.... mah :cry:

Jaz sem pred leti tudi šla iz blond (in to celo platinaste :D) na rjavo, pa niti po 5. pranju nisem bila nič šekasta, čeprav frizerka ni opravila predpigmentacije, ker načeloma mora, če barva iz blond na temno. Očitno je izbral neprimeren odtenek, ker imajo tudi rjave med sabo različne podtone in ti je očitno dal takšno, ki ima rdeč pridih, pa je udarilo ven. Ker če bi ti že kaj "lahko", bi to bila kakšna zelenkasta. Pojdi nazaj in zahtevaj, da ti popravi katastrofo za ceno, ki si jo plačala. Meni so kakšne lapsuse popravljali zastonj, če ti že v salonu ni všeč, če pa šele doma pride do težav, pa pojdi pač na popravek. :)

- sem zmatrana od enournega miganja

- se grem dalje učit, kasneje pa na kavo ali dve, da si zbistrim misli in preluftam prenatrpano glavo

- bi ga želela videti po dolgem času, saj se mi je danes zjutraj zdelo, da sem ga videla pred šihtom
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

^^ Jz tud en mesec nazaj iz blond na temno rjavo, pa je čist ok. Sam men je dala sam preliv, tko da ko se spera, sm čedalje bolj spet blond. :D
- sm bla 2 dni nazaj na TRXu in prsežem, da sm dons komi s školke ustala, pa stopnice tud niso moje prjatlce;
- sm spet tko zglumila še en ustni izpit, ma če se men to kdaj trojne ne vrne nazaj, pol pa tud u redu ... :scherzkeks:;
- sva zbrala ploščice, jeeeeeeeeeeeeej;
- sm prou uživala v današnji vožnji domov z vlakom, z Mladino in kofi to go v rokah.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem malo :krank:
> da verjetno res ni bla najboljša ideja v sred noči pri minusu nevemkoliko :cold: ven v kratki majici. sicer ne za dolgo... ne priporočam tega početja.
:morons:
> da mi gre za zdaj fax presenetljivo :top:
> da je en prof res kul :respekt:
> :musik:
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* Da že 1 leto skor usak dan ustanem 8ih in grem na fitnes. Če bi mi 2 let nazaj kdo reku, da bom tok zgodi sposobna stat na nogah bi mu zmerla vročino - skor ceu faks sm drgač spala do najmanj do 12ih, kdaj tut do 1ih :)
* Da čakam novico, če sm dobila službo, pa zamujajo z objavo. In sm že usa tečna zard tega :mad: :D
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

* Mi gredo na jetra teme v katerih se nekoga pravocira. In če se slučajno postavim na stran pravociranega, sem avtomatično obsojena, da z njim držim. Jaz pa samo hočem povedati tisto kar se mi zdi prav.

* Da se mi izteka porodniška, oziroma dopust.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

..mi tale "prisilni" počitek res ne ustreza najbolj...
..komaj čakam, da se spet spravim do fitnesa..pa da bo pomlad..da bom lahko spet polno aktivna zunaj na prostem :top:
Zaklenjeno