KiLLyKa napisal/-a:res škoda da ni blo to z eno bejbo ampak je blo z Dejanom...k bi jo pomoje tok usekala da bi se mela za kej jokat
Res škoda, da Dejan ni težil enmu tipu, da bi mel vsaj za kej jokat svoji mamici. Sam za to pa p**kica nima jajc.
Bi mu težil, če bi bil ker od tipov tok prizadet, da bi ga 3x po faci s peno namazu, kljub temu da bi reku vsakič da NE Sam tok prizadeta je sam Tjaša k se ji neda nč dopovedat...pol se pa cmera k dojenček
Tud Tjaša je zganjala nasilje nad Dejanom... če se že gremo o nasliju
Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 22. Apr. 2008 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Da bi me en delu neki, kar mi nebi sedl in bi jst 2x rekla da NE...in bi še tretjič to naredu...dobi v faco prvo stvar, ki bi bla v bližini, da jo pograbim. Pa nej bo to flaša, pepelnik alpa karkol druzga.
Ne prenesem posiljevanja s stvarmi, ki nekomu ne sedejo. In točno to je ona počela in je sama kriva za to kar je blo.
3x ga je šla mazat, čeprov je vedla da on tega noče in ji je reku naj neha. Tko da ni nobena svetnica..kar je iskala je dobila.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
KiLLyKa napisal/-a:Sam tok prizadeta je sam Tjaša k se ji neda nč dopovedat...pol se pa cmera k dojenček
Vsak mora probat, med drugimi tudi ti. Verjamem, da bi reagirala enako, ali celo huje! Prizadeti glede pene huh če je pa zarad tega prizadetost, pol pa kar ...
KiLLyKa napisal/-a:dobi v faco prvo stvar, ki bi bla v bližini, da jo pograbim. Pa nej bo to flaša, pepelnik alpa karkol druzga.
Nasilje je v hiši BB in izven nje prepovedano , se še spomniš?
Zadnjič spremenil Snow flake, dne 22. Apr. 2008 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Dejan je šel vn, tako da... bi se menli o tem, če bi notr ostal, ampak ni, ker mu je blo bed za to, kar je naredu. Sej pravm, ni opravičila za nobenga od njiju, oba sta se bedno obnašala, ampak jez sm useeno malo bolj na strani Dejana, pa mi je bla tudi Tjaša pred tem dogodkom ok.
Pa ne bi že enkrat spremenili teme? Mislm, da smo dosti o tem nabijali .
Meni so drgač zdej ful lušni kot kavbojci in indijanci. Uni obredni ples ob ognju mi je bil učerej ful ušeč .
KiLLyKa napisal/-a:Da bi me en delu neki, kar mi nebi sedl in bi jst 2x rekla da NE...in bi še tretjič to naredu...dobi v faco prvo stvar, ki bi bla v bližini, da jo pograbim. Pa nej bo to flaša, pepelnik alpa karkol druzga. Ne prenesem posiljevanja s stvarmi, ki nekomu ne sedejo. In točno to je ona počela in je sama kriva za to kar je blo. 3x ga je šla mazat, čeprov je vedla da on tega noče in ji je reku naj neha. Tko da ni nobena svetnica..kar je iskala je dobila.
Ena stvar je provokacija, druga stvar pa kako to nanjo odreagiraš!
KiLLyKa napisal/-a:Sam tok prizadeta je sam Tjaša k se ji neda nč dopovedat...pol se pa cmera k dojenček
Vsak mora probat, med drugimi tudi ti. Verjamem, da bi reagirala enako, ali celo huje! Prizadeti glede pene huh če je pa zarad tega prizadetost, pol pa kar ...
KiLLyKa napisal/-a:dobi v faco prvo stvar, ki bi bla v bližini, da jo pograbim. Pa nej bo to flaša, pepelnik alpa karkol druzga.
Nasilje je v hiši BB in izven nje prepovedano , se še spomniš?
Ja zame si moten, če ne dojameš ko ti nekdo 2x reče NE. In ko tretjič ta oseba znori se pa jokaš in se delaš, da si žrtev. Če ne sliš dobr je pa to njen problem. In ja reagirala bi enako kot Dejan.
Tko kot Tjaša pa nebi reagirala, zato ker nism tok debilna. Če bi mi 1x reku NE bi se ustavla...in do tega vsega skupi sploh neb pršlo. Sam enim se ne da dopovedat, tko kot sm rekla Tko da ne sodi, kaj bi jst storila pa kako bi jst reagirala... nism Tjaša, mkay In razumem ko mi nekdo reče NE...za razliko od nekaterih.
Sej si je zalužla vse njegove besede. Pa kaj zdej zato ker je ženska lahko dela vse kar ji srce poželi, ostali ji bodo pa tiho al kaj?
Ona lahko dela štale, pa jim teži pa nadleguje pa posiljuje s stvarmi, ki jim ne sedejo...pa bodo vsi tiho?
Pajade...to bo to
Ei da men kdo tkole teži,pa še po možnosti med spanjem pa da sm mau mačkasta.Tko bi reagerala k Dejan sigurno.Čeprov bi prej ona mene zlomila,ampak bi ostala notr da bi lahko razložila kaj je nardila in bi ona vn letela ne jst!!!
KiLLyKa, Dejan se je že prej pokazal kot tečna driska in se je Tjaša pač pohecala z njim. Dej no, tko kot je on v oddaji že težil, sem jaz pred tv-jem rekla "dej nehi že jokcat in pametovat, mona scrklana".
Vse je igra, v opitosti drugačna, preizkušaš, kje so meje, si drugačen, marsičesa se niti ne zavedaš in si takrat besede razlagaš drugače. Tako bi si tudi on lahko razložil njeno radoživo trikratno penjenje. Ali pač?? Ma si želim, da se srečate v skupnem življenju s takimi moškimi ...
Tu smo lahko vsi pametni in generali, malo pa vas zna res presodit.
seba je še najboljši, pa Sara na drugi strani......nista nesramna, hinavska in škodoželjna:)
Seba da ni hinavski?! Pa da ni škodoželjen? A si ti pogledala tisti izpad njegov zadnjič? eno minuto naval besa drugo minuto že objemanje, sorry, to je zame: Kretenčina na kubik u glavnem! Una Sara je pa ta prava tipična blondinka - s slamo u glavi!
Anyway - zanimivo u kakšne extreme te spravi 1 mesečna izolacija, prou usi so me razočarali!
Oprosti, meni pa janine trikrat bolj butasta kot Sara deluje!Pa ta Saša, k je prbila včeri, da edina knjiga, ki jo je prebrala je Nimfomanka......mislim, pol zgleda ženska še štirletne šole nima pri svojih letih........pa ne posplošuj po barvi las, in upoštevaj da je Sara 19 let stara, ne 30...