Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

zelo zelo redko...pa še to samo v primeru, če grem potem direkt v nek lokal. V času veselega decembra, da bi zunaj pri štantih s kuhanim vinom stala oblečena v to....ja pa kaj še.
Hlače mi pa itak tudi všeč niso.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Ja sej, to je čist stvar navade.. če si že navajen večinoma nositi krila, te potem tudi ne zebe, če imaš pa skos hlače, se pa bolj opazi razlika :) samo bi se sčasoma verjetno tudi navadila ob daljšem nošenju kril (kot tisti, ki npr. ne jedo zajtrka in se najprej sploh ne morejo pripravit do kakšnega grižljaja zjutraj, po nekem času zajtrkovanja si pa že navajen oz. sploh ne moreš več iz bajte brez zajtrka :D ).

Meni so pa kar všeč, tele čipkaste hlače so bile to sezono kar pogoste v kolekcijah, čeprav sama jih verjetno ne bi nosila, sem bolj za krila.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Ve pa ne kolesarite pozimi, ane? :D Jz bi umrla tkole oblečena (za na kolo imam 2 žabe pod hlačami, ko pade temp. pod +5°C), čeprav verjamem, da kakšna pa tud gre taka..
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Purple, rajš razmisli o kakih tanjših smučarskih hlačah, v hervisu majo ziher kake poceni variante. Pa vzameš eno številko večje, da jih gre komot preko kavbojk zapret. Ker se čudim, da v dvojnih žabah in hlačah še nisi zgorela, kjerkoli se pač čez dan nahajaš :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Slika sej ne, da sem se že večkrat zajebavala, da bom tud ne-na-smučišču v kombinezonu okol hodila pozimi, pa sem uspela pozabit na to :D hvala za obuditev ideje :kuss:
Erm, ja. Ja, prejšno zimo me je mal minil, ko sem nisem uspela stlačit v eno starejšo smučarsko opremo :oops:, verjetno sem zato idejo potlačila.. Bo pa za pogledat za kšno cenejšo opcijo.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

purple_rain napisal/-a:Ve pa ne kolesarite pozimi, ane? :D Jz bi umrla tkole oblečena (za na kolo imam 2 žabe pod hlačami, ko pade temp. pod +5°C), čeprav verjamem, da kakšna pa tud gre taka..

jst mam samo kavbojke. ne prenesem žab. pa plašč, da mam toplo pod ritjo. če je manj kot 0 dvojne rokavice. v bistvu sem se ful navadla na mraz in me precej manj zebe kot me je včasih. se pa neham vozit ko je manj kot -5 oz. -8 (odvisno). očitno se bom letos se celo zimo vozila :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^hehe, jap, tale zima tud men čist sede :)
Aja, uspe ti "preživet" samo z enim slojem (dvema, še nogavice?) na nogah? Kul. Ker mene pa lih u noge najbolj zebe (bolj konkretno v stegna...ki so konkretna :lach:), pa grem tud brez kape (dolgi lasje + kapuca) in rokavic.
(pa ja, sej vmes zašvicam :?, kar je mal zoprno, sam mene zeblo pač ne bo)
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Tamara stylish napisal/-a::D

A kril potem sploh ne nosiš pozimi?

Jaz pa sem ravno na to mahnjena pozimi:) Oblekce, krilca... debele nogavice in škornji :)

Heh, smešno, kot da bi sama sebe brala. Edino nogavic nimam debelih - največ 40 denske, ko je najhujši mraz pri nas na Primorskem, drugače imam vedno tanke.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

purple_rain napisal/-a:^^hehe, jap, tale zima tud men čist sede :)
Aja, uspe ti "preživet" samo z enim slojem (dvema, še nogavice?) na nogah? Kul. Ker mene pa lih u noge najbolj zebe (bolj konkretno v stegna...ki so konkretna :lach:), pa grem tud brez kape (dolgi lasje + kapuca) in rokavic.
(pa ja, sej vmes zašvicam :?, kar je mal zoprno, sam mene zeblo pač ne bo)

navadne nogavice, tako da praktično ena plast- sem že od malega navajena da ne nosim žab. ne morem pa brez kape in rokavic... no sj vsak ma svoje "šibke točke" :D
Uporabniški avatar
ricola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ricola »

rabim idejo, kaj obleči na podelitev diplome v tem času?
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

^^ preglej to temo malo, smo že govorili o tem, jaz sem spraševala glede fantove podelitve, smo pa pisali tudi kaj obleči za zagovor:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=870

Sicer pa imam novo vprašanje in bi prosila za pomoč:
Začela bom delat, kjer naj bi bila vsaj malo lepše oblečena kot so npr. kavbojke + pulover + škornji. Ne bi pa rada oblekla kar npr. črne hlače + srajca, ker mi je precej dolgočasna in preveč klasična izbira, pa še nisem ravno ljubiteljica srajc. Tko da bi vas lepo prosila za kakšne ideje (predvsem kakšnih slikc bi bila vesela, za malo inspiracije :) ). Nekaj vmes med elegantnim in vsakodnevnim, saj ne vem kako točno bi opisala...
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Zgoraj obleci eno bluzico ali klasično oprijeto majico, mogoče pleteno, spodaj krilo do kolen (glede na to, da nisi ljubiteljica črnih hlač) in potem mogoče čevlje ali škornje.
Krilo je lahko malo bolj športno, ni treba, da je hudo elegantno (če imaš zgornji del eleganten).

Kot npr. tole krilo:
http://www.promod.eu/skirts/casual-skir ... 06093.html

s tole majico, a v kakšni drugi barvi:
http://www.promod.eu/tops/basic-tops/un ... 16093.html

Žal mi kaj drugega ne pride na pamet....
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

^^ No jaz imam tudi tako službo. Ni tisto, da bi morala bit res tipi top zrihtana, ampak malo lepše od kavbojk pa. Še vedno pa želim bit mladostno in moderno oblečena, torej črne hlače in bela srajčka odpade. Kavbojke oblečem tisti dan v tednu ko nimamo strank, pa še takrat se potrudim da jih skombiniram s kakšno srajčko.

Nosim:
- hlače, ki imajo kroj kavbojk, ampak so enobarvne sive, črne, rjave, bež ... skratka niso v barvi kavbojk. Npr. nekaj takega: http://www.tally-weijl.com/typo3temp/pics/PACOTVIDAE_K0_d60b6dbf50.jpg
- krila http://shrani.si/f/3O/Z/45nxxsSp/hmprod.jpg + žabe ponavadi črne, včasih s kakšnim vzorčkom, preveč pisane se mi ne zdijo primerne
- srajčke nosim večinoma samo poleti, ko lahko imam take s kratkimi rokavi, ker z dolgimi mi niso preveč všeč (nekaj lepih sem kupila v NY in Bershki)
- puloverčke http://www.tally-weijl.com/typo3temp/pics/PULYMARTZ_SK_bfae64cd2b.jpg
- čevlje: poleti balerinke, salonarje; pozimi gležnarje z visko peto, škornje z nizko ali visoko peto, letos ko ni tako mrzlo včasih tudi salonarje
Ko bom velika, bom Lara Croft.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

posh_girl napisal/-a:Zgoraj obleci eno bluzico ali klasično oprijeto majico, mogoče pleteno, spodaj krilo do kolen (glede na to, da nisi ljubiteljica črnih hlač) in potem mogoče čevlje ali škornje.
Krilo je lahko malo bolj športno, ni treba, da je hudo elegantno (če imaš zgornji del eleganten).

Kot npr. tole krilo:
http://www.promod.eu/skirts/casual-skir ... 06093.html

s tole majico, a v kakšni drugi barvi:
http://www.promod.eu/tops/basic-tops/un ... 16093.html

Žal mi kaj drugega ne pride na pamet....

meni se to krilo in ta majica ne zdi 'malo lepše oblečena kot kavbojke in majica' krilo mi je tako klošarsko, take majce pa js za doma nosim.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ se moram strinjat.
krilo je sploh nikakvo, majica pa ena obična enobarvna basic, niti malo "lepše".

sicer jaz predlagam lepe vzorčaste srajčke (vseh barv in modelov- ne bela klasika), ki jih maš malo morje v npr. zari. krila ala promod (je ena že nalepla sliko), ...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Zaklenjeno