Nosečnost
O bog, o bog
zdele sem bila pri ginekologinji, ker že 10 dni krvavim, in to takoj 10 dni po prejšni menstri, ki je tudi trajala 14 dni. In me ginekologinja direkt, če je možnost, da sm noseča??? ok tabletk ne jemlem (prov zarad teh krvavitev nenehnih) in sva večinoma s kondomom...sam priznam vmes parkrat ne..sam nikol mu ni vame prišlo, sva zmeraj nehala že veliko prej...dejansko je bilo samega sexa zadnje čase zelooo malo. in mi reče, da nej raje test naredim. in sm takoj kupila clearblue in mal prej naredila test in rezultat je kr neki...prvo okonce je minus--če je plus si noseč...drugo okence bi mogla bit pa navpična črte..in te črte ni. se pravi zelo blag minus (komi se ga vid) pa en prazn okenc? kaj je zdej to? verjetn ni veljavn ane...bom mogla še enkrat
o grozaaaaaaa
zdele sem bila pri ginekologinji, ker že 10 dni krvavim, in to takoj 10 dni po prejšni menstri, ki je tudi trajala 14 dni. In me ginekologinja direkt, če je možnost, da sm noseča??? ok tabletk ne jemlem (prov zarad teh krvavitev nenehnih) in sva večinoma s kondomom...sam priznam vmes parkrat ne..sam nikol mu ni vame prišlo, sva zmeraj nehala že veliko prej...dejansko je bilo samega sexa zadnje čase zelooo malo. in mi reče, da nej raje test naredim. in sm takoj kupila clearblue in mal prej naredila test in rezultat je kr neki...prvo okonce je minus--če je plus si noseč...drugo okence bi mogla bit pa navpična črte..in te črte ni. se pravi zelo blag minus (komi se ga vid) pa en prazn okenc? kaj je zdej to? verjetn ni veljavn ane...bom mogla še enkrat
o grozaaaaaaa
Ja sej vem, da sm bila nezaščitena..sam pač tabletk ne smem jemat, moj s kondomom ne more sexat..no sej skoz menava pa duge probavava, sam pač še nisva najdla enih, da bi blo ok...sva pač pakrat šla na rizik in zdej je kar je..sej če bi js zdej zvedla, da sm bi se nekak sprijaznila in bi začela študirat naprej...sam k morm zdej še čakat da ugotovim me ubija...k nevem kaj nej, živčna sm k ps...sej pač kar je je sam res bi rada vedla
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
1. dejte raje pisat v temo možnost nosečnosti
2. zdravnica reče, če je možnost, da si noseča? ok, to ji ti lahk poveš, kako je z vajino (ne)zaščito pri odnosih, ampak neglede na to bi te mogla ona dat na krvni test, če si ti že ravno bila tam
3. če je test pokazal nejasno, ga ponovi, v primeru dvoma pa nazaj k zdravnici, na krvni test
2. zdravnica reče, če je možnost, da si noseča? ok, to ji ti lahk poveš, kako je z vajino (ne)zaščito pri odnosih, ampak neglede na to bi te mogla ona dat na krvni test, če si ti že ravno bila tam

3. če je test pokazal nejasno, ga ponovi, v primeru dvoma pa nazaj k zdravnici, na krvni test
tanika* napisal/-a:Ja sej vem, da sm bila nezaščitena..sam pač tabletk ne smem jemat, moj s kondomom ne more sexat..no sej skoz menava pa duge probavava, sam pač še nisva najdla enih, da bi blo ok...sva pač pakrat šla na rizik in zdej je kar je..sej če bi js zdej zvedla, da sm bi se nekak sprijaznila in bi začela študirat naprej...sam k morm zdej še čakat da ugotovim me ubija...k nevem kaj nej, živčna sm k ps...sej pač kar je je sam res bi rada vedla
Zakaj ne more s kondomom seksat?
Nared še en test čez dva dni. Ne vem pa, zakaj te ginekologinja ni dala na krvni test, če sumi nosečnost

...aja, vidim, da je že Snow flake enako vprašala.
čunga napisal/-a:Lep pozdrav vsem. Imam en problem in bi rada da napišete svoje mnenje.
Pred 3 tedni me je fant samo s prstkom zadovoljeval(mislim da na njem ni bilo sperme, nisem pa sigurna). Nisem še imela spolnih odnosov, vseeno pa mi je sumljivo ker mi menstruacija že dober teden zaostaja. Pred tremi tedni sem sicer 2 dneva krvavela(1. dan kar močno), potem pa nič več.
Zanima me, če je kakršnakoli možnost da sem noseča, trebuh imam namreč rahlo napihnjen in večji, zadnja 2 tedna pa se čudno počutim, na čase mi je malce slabo, tudi ponoči veliko slabše spim![]()
Prosim pomagajte in komentirajte!!!!!!!!!
Najbrž si noseča. Oz. si 100%.
Jz sm zanosila, ko sva se z Mojim ljubčkala tam doli in danes mam dojenčka poleg mene.

Dej, pejdi raj brat Ciciban in ko boš prešaltala na Smrkljo hodi seksat.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
p!ka napisal/-a:čunga napisal/-a:Lep pozdrav vsem. Imam en problem in bi rada da napišete svoje mnenje.
Pred 3 tedni me je fant samo s prstkom zadovoljeval(mislim da na njem ni bilo sperme, nisem pa sigurna). Nisem še imela spolnih odnosov, vseeno pa mi je sumljivo ker mi menstruacija že dober teden zaostaja. Pred tremi tedni sem sicer 2 dneva krvavela(1. dan kar močno), potem pa nič več.
Zanima me, če je kakršnakoli možnost da sem noseča, trebuh imam namreč rahlo napihnjen in večji, zadnja 2 tedna pa se čudno počutim, na čase mi je malce slabo, tudi ponoči veliko slabše spim![]()
Prosim pomagajte in komentirajte!!!!!!!!!
Najbrž si noseča. Oz. si 100%.
Jz sm zanosila, ko sva se z Mojim ljubčkala tam doli in danes mam dojenčka poleg mene.
![]()
![]()
Dej, pejdi raj brat Ciciban in ko boš prešaltala na Smrkljo hodi seksat.
...k si tako pametna, kolikor sem se pozanimala, če tipo s spermo na prstku zadovoljuje, potem je nosečnost čisto možna, sploh pa če je v času ovulacije!!!!!!

- metuljčica*
- Cosmofrik
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
^ Mojga tudi že en čas drži met mulčka in mi že en čas usaja, da naj neham s KT in da bova pazla, seveda pa kondomov ne mara, ker ga use mine sam da si ga gor da. Sej jez si ga tudi želim, sam vem, da morm prej fax končat, ker ga v primeru otroka ne bi nikoli, ker ko enkrat padeš vn iz jezika, pol je težko nazaj notr prit, še posebej, če je to jezik, ki ga ni slišat lih na usakem koraku. Ma bo že, še kakšni 2 leti bomo počakali menda
.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja midva sva na začetku probavala s kondomom in ko si ga je dal gor, mu je tkoj dol padel (ne kondom, ampak lulič
), zgleda ma on neko blokado v glavi, kaj jez vem... Zato sm pa na tabletkah... Sicer me zdej prepričuje, da bi nehala, sam vem, da se bom pa pol spet sekirala...

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- metuljčica*
- Cosmofrik