priznam,
- Ananhas, zobna miška!

privošči si kej lepega

- da sem tudi jaz že našel denar med pospravljanjem

ampak odziv je bil bolj "aja tle si bil ves ta čas.."
- da mi je res smešen folk, ki se gre neko zdravo presno prehrano, hkrati pa kadijo ko turki in se nalivajo s piri, pa še kej mogoče..
- da je bil danes super dan

noge sem preprosto uničil z današnjim workoutom.
- da mi je kar grozno ko si predstavljam pod kakšnim pritiskom so mlade ženske danes.. pritisk medijev na družbo, kaj je lepo, kaj ni lepo, na družbo, ki potem to pritiska na posameznice. kritike čez vsak detajl, da je grdo, ker ni "popolno".. in potem drug ekstrem, prikažejo nek celulitast mozoljast škis in pravijo, da je to naravni izgled vsake ženske in kako je to lepo in je treba sprejemat.. in kam vse to vodi? v nizko samozavest, obsedenost z lastnim videzom - kar vodi v motnje prehranjevanja, depresijo in milijon drugih stvari. zelo si želim, da bi punce dojele, da je treba vso to kozmetično in modno industrijo poslat
V K***C in namesto na umetne lepote ideale gledat na
ZDRAVJE, ki je edini način ki daje zdravo, naravno in funkcionalno telo. in triljon drugih koristnih stvari.
vse te prfuknjene modne oblikovalce pa fejst pregarbat.. kako je lahko nek psihopatski pofukelj z nekimi nezemeljskimi idejami na vrhu modne industrije? morali bi jim sodit za vse punce, ki so umrle za anoreksijo ali naredile samomor zaradi težav s samopodobo.
zdaj se je pojavil še trend mladih mamic, ki tekmujejo katera bo čimprej po porodu imela čimbolj isklesan trebuh.. ja, valda..
- da je svoboda govora eno sranje.. vsak tele ima pravico poneumljat ljudi, jih zavajat, zmanipulirat.. NI svobodnega razmišljanja niti svobodnih odločitev, če je človek od malega vzgojen v svetu oglaševanja, prodajanja, prepričevanja, ki so na vsakem koraku. vsi največji dobički pa temeljijo točno na tem. danes uspeh ni biti produktiven, ampak nabrat si čim več denarja. legitimnost in legalnost sta izmanipulirana in dejansko ni več prave meje med pošteno zasluženim denarjem in kriminalom. moje mnenje: raje živim pod diktatorstvom kjer so glavne stvari urejene, čeprav imaš močno omejeno svobodo in se gleda na dobro cele skupnosti, kot pa v tem kapitalizmu, kjer je uspeh ropanje na globalni ravni, pod pretvezo da je to svobodna izbira in pošten uspeh (pri čemer 90% ljudi obuboža in le sanjari o boljšem življenju, ostalo pa si prigrabi 10%)
- da grem zdaj pa spat

nočko