Klepetalnica
Re: Klepetalnica
Top secret 

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
V nobeno...ker kindle.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Kaj pa je bilo vprasanje?
Jao, ma čemu taki komentarji..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
V nobeno...ker kindle.
kindla tudi uporabljam, ampak sem še vedno ljubiteljica ta pravih knjig

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
_patchouli_ napisal/-a:- Da sem ful ponosna nase, ker mi je uspelo pri jogi nardit eno dost zahtevno pozo in jo drzat vsaj par sekund.
- To je vse
UUUUU kiro kiro??
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne vem kak se rece, na rokah mors stat in drzat celo tezo, kar je zame najtezje, ker sem mislila, da nimam nobene moci v rokah 
Edit: nasla: crow/bakasana

Edit: nasla: crow/bakasana
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
wow :O
Oo pridna! Pri meni je bil za crowa breaking point, ko sem ugotovila točno kam in kako namestit komolce + premagat globoko zakoreninjen strah pred tem da maš rit višje od glave
(zaradi tega se tudi s težavo spravim k različnim stojam, kolesom itd.). Ampak počasi počasi. Je najlepše gledat, kako napreduješ skozi vajo
Ko kar naenkrat ugotoviš da lahko izipizi narediš nekaj kar ti je bilo prej znanstvena fantastika. Tako da thumbs up!

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Bravo!
To se spomnim, da smo mi nekoč pri hip hopu delali, pa kolikor se spomnim je glede moči v rokah fora, da se najlažje naredi, če so roke v komolcih pokrčene čim bolj v kotu 90°.

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Firestorm napisal/-a:Ufff, no ja, vsaj naložba za nekaj časaKatere odtenke si kupila? Jaz se jim moram tudi kar upirati, sploh zj, ko so v cityju trgovino odprli.
Twig, Kinda sexy, Velvet teddy in Russian red.
Rabila sem samo Velvet teddy, ker je to moja vsakodnevna šminka in mi je zmanjkalo, potem pa saj veš kako gre... um, ok... Kinda sexy bo kul zdaj za spomlad, Twig paše na to vreme, Russian red pa rabim za zvečer... Add to basket in voila.
Lepi odtenki. Russian red je čudovita <3 bi takoj nosila, če bi mi pristajala takšna rdeča