Likalniki za lase
-
- Komunikatorka
Jst sem pa ravno v soboto dobila svoj likalnik Gama. Naročila sem ga na nemškem ebayu. Danes sem ga sprobala in je res WOW. Me very happy.
Prej sem imela likalnik od Vidal Sassoon in je bil bolj crap. 

Jst mam kodre pa nikoli nisem tega uporabljala....se mi zdi da mi ne pasejo ravni lasje (pri frizerki se je v preteklosti dogajalo, da ko mi je posusila lase, mi jih je se zravnala s krtaco in sem potem mela ene 2 dni cist ravne lase....bljak.
....in vsa ta vrocina ki prihaja iz aparata, ti verjetno itak full izsusi lase.
Drugace pa majo itak vsi lepotni preparati na dolgi rok negativne ucinke pomoje.
....in vsa ta vrocina ki prihaja iz aparata, ti verjetno itak full izsusi lase.
Drugace pa majo itak vsi lepotni preparati na dolgi rok negativne ucinke pomoje.
Js mam remingtonov likalnik že ene 4 al 5 let in še zdej dela kot nov
kar se pa tiče tega..ko je ena omenla da to poškoduje lase.. dobro je, da se uporablja tut kaplice za lase, da jih zaščitiš pred vročino. Js si jih zlikam tisti dan ko si jih perem (2-3x na teden) in se mi ne zdi da mam uničene lase. V Dm-u majo od balee prav šampon,balzam,sprej prav za to.

kar se pa tiče tega..ko je ena omenla da to poškoduje lase.. dobro je, da se uporablja tut kaplice za lase, da jih zaščitiš pred vročino. Js si jih zlikam tisti dan ko si jih perem (2-3x na teden) in se mi ne zdi da mam uničene lase. V Dm-u majo od balee prav šampon,balzam,sprej prav za to.
..worrying is dreaming in the wrong direction..
- Phalaenopsis
- Sramežljivka
- delusional
- Cosmopsiho
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
Moj novi likalnik:
http://micnagospodicna.si/lasna-kozmeti ... alnik.html
Samo zvočnik na podstavku mi je cisto mimo ker ga res ne potrebujem.
http://micnagospodicna.si/lasna-kozmeti ... alnik.html

Samo zvočnik na podstavku mi je cisto mimo ker ga res ne potrebujem.