Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Da nisem povedala in še bolj pokazala kaj čutim. Sem bila mlada.
- - - - -
Ponavljam
- - - - -
Ponavljam
Zares ne obžalujem ničesar, ker pač nisva bila za skupaj in ni prav nič narobe, da sva šla narazen. Bi se pa zdajle z njo družil prijateljsko, dejansko mi je bila prijateljica in "psihoterapevtka" in vse...
Obžalujem glede "šugar", da nisem skapiral, da sem zaljubljen in se nisem bolj potrudil biti dober/prijazen do nje. Vem, da je imela drugačno motivacijo, ampak vem, da si je želela tudi spoštovanja, ki ji ga pa nisem ravno (najbolje) dajal. Vsi prijatelji mi pravijo, da me želi izkoriščati še naprej, pač tistih nekaj, ki ve. Ne vem, jaz se ji pa skušam (čustveno) približat, tisto kar mi v vezi ni uspelo. Saj bom hitro videl. Če ne bo za stvar, bom pač moral pozabit, ne vem pa zakaj rabim še (vsaj) 1x probat. Držite pesti
Kako se ti je vrniti po dopustu v službo? Koliko časa rabiš? Je to bilo nekoč lažje ali je sedaj lažje ?
Obžalujem glede "šugar", da nisem skapiral, da sem zaljubljen in se nisem bolj potrudil biti dober/prijazen do nje. Vem, da je imela drugačno motivacijo, ampak vem, da si je želela tudi spoštovanja, ki ji ga pa nisem ravno (najbolje) dajal. Vsi prijatelji mi pravijo, da me želi izkoriščati še naprej, pač tistih nekaj, ki ve. Ne vem, jaz se ji pa skušam (čustveno) približat, tisto kar mi v vezi ni uspelo. Saj bom hitro videl. Če ne bo za stvar, bom pač moral pozabit, ne vem pa zakaj rabim še (vsaj) 1x probat. Držite pesti
Kako se ti je vrniti po dopustu v službo? Koliko časa rabiš? Je to bilo nekoč lažje ali je sedaj lažje ?
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Vrnitev v sluzbo mi ne predstavlja tezav, ker imam rada svojo sluzbo. Vcasih mi je bilo tezje.
Se ti zdi, da hitro pozabis krivico?
Se ti zdi, da hitro pozabis krivico?
The world is as you are.
Bi rekel, da niti ne. Ponavljam
"Tema je tvoja svetloba.
Ne pozabim krivice.
Ponavljam
Ponavljam
Ne pozabim.
- - - - -
Vodni šport, ki ga želiš probati?
- - - - -
Vodni šport, ki ga želiš probati?
Nobenega, ze ce imam cas brat knjigo na plazi sem vedela ali it na sprehod in poslusat podcast.
Sicer rada imam na morju zjutraj pilates ali/ in jogo, obcasno/ bolj redko tudi jutranji tek pa tudi odbojko bi igrala na mivki z veseljem, ce bi imela s kom.
Ponavljam+ kateri sladoled v tvoji okolici ti je najljubsi in koliko stane kepica v tvoji okolici?
Sicer rada imam na morju zjutraj pilates ali/ in jogo, obcasno/ bolj redko tudi jutranji tek pa tudi odbojko bi igrala na mivki z veseljem, ce bi imela s kom.
Ponavljam+ kateri sladoled v tvoji okolici ti je najljubsi in koliko stane kepica v tvoji okolici?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
3,20€. Okus slani kikiriki.
- - - - - -
Ponavljam o sladoledu
- - - - - -
Ponavljam o sladoledu
Jogurt amarena, 2€.
Ponavljam
Ponavljam
Aja sem mislila katera slascicarna ali sladoledna stojnica..
Meni je ful vsec v Arboretumu sladoled( zraven pise neki ljubljanske mlekarne, ne vem pa, ce je to res misljeno za sladoled)jaz vzamem vedno mesane kepice, so 3e in ena 2,5e.
Pri moji mami v okolici ( kamor gremo a prijateljicami)je pa 2,20e kepica in 2,5 e mesana.
Zadnji nakup?
Meni je ful vsec v Arboretumu sladoled( zraven pise neki ljubljanske mlekarne, ne vem pa, ce je to res misljeno za sladoled)jaz vzamem vedno mesane kepice, so 3e in ena 2,5e.
Pri moji mami v okolici ( kamor gremo a prijateljicami)je pa 2,20e kepica in 2,5 e mesana.
Zadnji nakup?
Je čisto možno, da imajo sladoled od LM. Kjer ga ne delajo sami vedno kupujejo od teh večjih proizvajalcev, tudi v njihovi trgovini v Lj lahko kupiš te velike gostilniške banjice sladoleda.
Zadnji nakupi, večji pica pečka, manjši, naročilo kave preko spleta.
Ponavljam o nakupih.
Zadnji nakupi, večji pica pečka, manjši, naročilo kave preko spleta.
Ponavljam o nakupih.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Velik volnen tepih, od manjšega..paket jajc?
poleg druge špeže.
ponavljam
ponavljam
Večji nakup? Posteljni nadvložek
- - - - - - -
Zadnja položnica, ki si jo plačala?
- - - - - - -
Zadnja položnica, ki si jo plačala?
Za svoj telefon.
Zadnji nakup, ki ni zivilski sem pa vceraj - v knjigarni 5 knjigic, za tamalega tako mehko crno belo za dojencke. Za starejsega za 3. rojstni dan zvocna knjiga Macek muri, Pikijeva velika kukalnica in Prstek sledi labirinti, potem sem pa se zraven eno na temo kahlice- ‘Čas za kahlico’ in v mullerju sprej proti komarjem junior in lip gloss v tubi od Lancome barva mandelj.
Ponavljam
Zadnji nakup, ki ni zivilski sem pa vceraj - v knjigarni 5 knjigic, za tamalega tako mehko crno belo za dojencke. Za starejsega za 3. rojstni dan zvocna knjiga Macek muri, Pikijeva velika kukalnica in Prstek sledi labirinti, potem sem pa se zraven eno na temo kahlice- ‘Čas za kahlico’ in v mullerju sprej proti komarjem junior in lip gloss v tubi od Lancome barva mandelj.
Ponavljam
Položnico za telefon.
Kaj si nazadnje kuhala, kar ni bilo za tebe/tvoje doma?
Kaj si nazadnje kuhala, kar ni bilo za tebe/tvoje doma?
The world is as you are.