Vprašaj me...#45
Čez dan samo kakšne navadne zapestnice, popoldne in zvečer pa si kakšno verižico, ALI uhane ALI prstan ALI še kero lepšo zapestnico zraven, pač če kam grem. Kič v glavnem
Ful so mi pa všeč rutke, pisane elastike, obroči ipd. v laseh- če to lahko štejem pod nakit.
ponavljam

ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
- Tearjerker
- Cosmopsiho
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Hm, najraje bi izbrala hitro, ker mi je dobra, ampak je ne bi v tej neki čudni hipotetični situaciji, ker bi me v pol leta pobralo, tako da bi šla kar na vegi, ki jo od časa do časa za kako časovno obdobje že tako ali tako prakticiram. Veganske pa ne bi zdržala.
Najljubši junk food? (pa brez odgovorov, tega ne jem, prosim, ker ob takem odgovoru ne morem fantazirat, kaj bi jedla zdajle)
Najljubši junk food? (pa brez odgovorov, tega ne jem, prosim, ker ob takem odgovoru ne morem fantazirat, kaj bi jedla zdajle)
Če med junk sodijo peciva, potem peciva. Najrajši z veliko čokolade, ruma, kokosa, ananasa, jagod, skute, karamele, strjenega sladkorja ... ne vse v enem, se razume.
Če pa ne šteje, potem pa pica, po mojem. Kakšna z gorgonzolo, beluši, skuto, tofujem, bučkami, malancani, res dobrimi pelati ... in veliko sira. Pa vsake toliko me res prime, da grem na McChicken, to je pa tudi bolj ali manj to.

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka