Mene resnično boli k***c kje je kdo s svojim zasebnim življenjem in kariero.
Verjamem da ima vsak od nas vlogo v širši sliki, verjamem v ravnovesje in noben nima prav.
Če delaš nekaj s čimer se počutiš zapolnjenega in da imaš občutek pomena in namena, kdo sem jaz da bom nekomu predaval da hej, zdej moraš iti pa ne vem, potovati v daljne dežele.
Vsi smo si zelo podobni v potrebah, a se zelo razlikujemo po načinu in poti kako jih akumuliramo.
Sam zase vem da se moram izpostaviti novim situacijam in extremom, nekaj kar je stacionarnega in zahteva 10-20 let postopnega vlaganja, je extremno škodljiv zame. Biti mojster ničesar je trenutno nekaj kar je zelo dobrega zame, bil sem vojak, pogrebec in še marsikaj, in enkrat mi bo vse prišlo prav.
Glede teh porok in otrok je pa tako, mislim da so čudovite stvari, in jih ne bi smeli manjšati, ker so obveze, in to da ustvariš novo življenje in si tam vsak dan, uro in minuto da ga vzgojiš v osebo ki je sposobno spremeniti tok življenja na planetu in družbi, je čudovita stvar.
Sam sem neizmerno hvaležen da so ljudje ki imajo otroke, in naj jih bo čimveč..ker bo mojo hišo kupil kak mlad par, tako da čimveč tega da grejo cene gor, da imam jaz potem čimveč keša za svoj naslednji projekt

.
Enako je naporen tudi trud ki je vložen v dosego ciljev na kariernemu področju, sledenje svojim norim sanjam, vse ima svojo težo.
Vse odočitve vredne našega časa in življenja pridejo s svojo ceno, če si mlada mamica se ti življenje konkretno spremeni, in če si 40 letnik ki se boji obveze in se skriva za svojim načinom življenja.
Tudi v to da je boljše zaporedje kako bi ti moralo teči življenje sem čedalje bolj skeptičen, ker smo drugačni, zakaj bom jaz nekomu govoril o kulturah, plemenih in naravi ki jo moramo videti, in enako, zakaj bi on meni govoril o nečem kar meni ni?
Saj vem, dialog pa razumevanje in podoben bulšit, samo pač, brigajmo se zase in vsi imejmo dovolj razumevanja in potrpežljivosti da lahko vsi delamo po svoje, če imamo dobre namene, imamo vsi lahko veliko od tega.
Moje življenje trenutno sledi moji viziji, v dvajseta bom porabil zato da sem prijel za vse stvari, da bom uresničil svoje sanje, da bom videl morja, gore, videl kulture in da se bom izpostavil dobremu stresu, ter da si bom vzel čas in rešil stvari in prepričanja ki me zadržujejo do še večje sreče in produktivnosti.
Potem bom prodal svojo hišo, potovanje bo poplačano, kupil manjši kos zemlje, psotavil manjšo brunarico z očetom, in potem bom star 31, 32 in bo čas za družino.
Imam svoje zaporednje, in nič in noben mi ga ne bo sfukal.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.