Priznam da..#17
> da mi je ena baba najedala v knjižnici, ki je tako vzdihovala ob učbeniku fizike iz srednje šole in je zgledalo da bo lih doktorirala iz njega, ker tolko zapiskov kot je imela lol. mislim da je imela več zapiskov kot knjige.
in ne, ni bla srednjesolka.
> da se nisem mogla lih presest ker NI BILO PLACA in sem se lepo domov pobrala. (čeprav ok sem imela mp3 player sam sem se počutla utesnjeno med toliko ljudmi)
> da se bom kr doma to rundo učila. imam mir in dve mizi in prostor in orbitek in vse.
> mislim... ne doma doma. doma v lj.
> da mi je mahagonijev post smešen
> da je fajn bit mal sam sabo in premislit stvari

> da se nisem mogla lih presest ker NI BILO PLACA in sem se lepo domov pobrala. (čeprav ok sem imela mp3 player sam sem se počutla utesnjeno med toliko ljudmi)
> da se bom kr doma to rundo učila. imam mir in dve mizi in prostor in orbitek in vse.
> mislim... ne doma doma. doma v lj.
> da mi je mahagonijev post smešen

> da je fajn bit mal sam sabo in premislit stvari
..sem se ornk nakrohotal, ko sem videl, v kakšni jakni je prišel Žerjav na koalicijska pogajanja:
http://www.slovenskenovice.si/novice/sl ... -odlocitev
Pa ne morš no. To paše kakšnemu 20-letnemu smrkavcu.
http://www.slovenskenovice.si/novice/sl ... -odlocitev
Pa ne morš no. To paše kakšnemu 20-letnemu smrkavcu.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
to tud 20 letnemu smrkavcu ne bi pasalo, ampak je ntw
da mi je beseda "nakrohotal" čudna
da se mi zdi, da še kr po konjski maži smrdim
da mam tako lepo kitko

da mi je beseda "nakrohotal" čudna
da se mi zdi, da še kr po konjski maži smrdim

da mam tako lepo kitko

* da grem danes na metelkovo na Bassline nation
* imam hude dvome, da bom zdržala do pete zjutraj na nogah
* sem zadnje čase totalna penzija in hodim spat ob deseti
* se s šefom po novem ful štekava in mava kr neke hecne debate po skajpu, šefica (njegova žena) pa popizdeva
* sem se navadila zjutraj in zvečer ob umivanju zob delat izpadne korake
* kupila nove teniske za lavfat in zraven dobila bon za fitnes
* ga bom pokoristila in si tudi omislila mesečno karto, da končno že enkrat opravim s športno vzgojo na faksu...
* da sploh ne štekam zakaj imamo športno vzgojo na faksu
* me mami stalno podjebava, da se čefursko oblačim, ker ji ni všeč moja trenirka na tri crte
* me takšna depresija daje glede približujočega rojstnega dneva, da sem se šla postrižt in spet zgledam taka frklja, da mi danes ne bojo niti radlerja prodali
* komi čakam da se mu z zaletom vržem v objem in ga čisto prelupčkam

* imam hude dvome, da bom zdržala do pete zjutraj na nogah
* sem zadnje čase totalna penzija in hodim spat ob deseti

* se s šefom po novem ful štekava in mava kr neke hecne debate po skajpu, šefica (njegova žena) pa popizdeva

* sem se navadila zjutraj in zvečer ob umivanju zob delat izpadne korake

* kupila nove teniske za lavfat in zraven dobila bon za fitnes
* ga bom pokoristila in si tudi omislila mesečno karto, da končno že enkrat opravim s športno vzgojo na faksu...
* da sploh ne štekam zakaj imamo športno vzgojo na faksu

* me mami stalno podjebava, da se čefursko oblačim, ker ji ni všeč moja trenirka na tri crte
* me takšna depresija daje glede približujočega rojstnega dneva, da sem se šla postrižt in spet zgledam taka frklja, da mi danes ne bojo niti radlerja prodali

* komi čakam da se mu z zaletom vržem v objem in ga čisto prelupčkam

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
- Cosmopsiho
- da sem se koraj posrala od strahu, ko je danes zatreslo tla. sedim lepo mirno v kuhnji, ko se mi klopca pod ritjo začne majat. sej ne da sem skoraj laufala ven z bajte, dečko pa se mi veselo reži.
- da u izi srebam pivičko in se psihično pripravljam na sesanje stanovanja.
- da je mačka začela intenzivno puščat dlako vsepovsod in so dlake res pofakinvsod.
- da sem kupla krtačko za mačko in mava zdej borbe pod tušem, ker ji skušam izčesat vsaj malo dlake. sej ne da se je vse skupaj končalo tako, da je mačka pristala s kremplji na moji faci, js sm jo poraženo spustila, dlake so pa frčale vsepovsod.
- za kazen, ker hočem mačko prepričat, da je česanje dobra stvar, morem zdej posesat flet.
- da gremo danes po doooooooooolgem času babnce ven (+ ostali ljudje, se ve) in da že zdej vem, da bom pijana vsaj še kšn dan. komaj čakam! jupi!
- da u izi srebam pivičko in se psihično pripravljam na sesanje stanovanja.
- da je mačka začela intenzivno puščat dlako vsepovsod in so dlake res pofakinvsod.
- da sem kupla krtačko za mačko in mava zdej borbe pod tušem, ker ji skušam izčesat vsaj malo dlake. sej ne da se je vse skupaj končalo tako, da je mačka pristala s kremplji na moji faci, js sm jo poraženo spustila, dlake so pa frčale vsepovsod.
- za kazen, ker hočem mačko prepričat, da je česanje dobra stvar, morem zdej posesat flet.
- da gremo danes po doooooooooolgem času babnce ven (+ ostali ljudje, se ve) in da že zdej vem, da bom pijana vsaj še kšn dan. komaj čakam! jupi!

-
- Kofetarica
- Kontakt:
*pijem jutranjo kavo in delam plane za dons
*mam v planu it na pošto, v trgovino pa še po enih opravkih, pol pospravit doma, ker je res razsuto...zvečer pa en žur k se ga ful veselim (upam da ne bom razočarana kt se ponavad zgodi)
*sm razvila tak filozofski pogled na vse skupaj
*sm se odločla, da se po dolgem času s5 začnem mal vase poglabljat, kar nism počela že kr ene 5 let
*ne vem kaj nej nardim s temi golobi k hodjo na balkon in serjejo po mojih lepih lesenih ploščicah...
*mam na avtu tko ene 5 različnih vinjet in bi bil res cajt, da jih vse dol spraskam pa nalimam to za 2012
*sm ugotovila, da ne rabim več moških testirat...jim lohk sam povem kaj mogoče, teoretično, če sploh imam, pa tist k uide že ni ta prav
*kr ne morm verjet, da bom že dobra dva mesca zakorakala v 30ta
pa ne da se sekiram, sam tko wow, 30?! 30 let na tem svetu?
*se vedno bolj zanimam za trajnostni razvoj in podobne zadeve, sam kaj k ne vem kaj točno v tej smeri bi počela
*mam v planu it na pošto, v trgovino pa še po enih opravkih, pol pospravit doma, ker je res razsuto...zvečer pa en žur k se ga ful veselim (upam da ne bom razočarana kt se ponavad zgodi)
*sm razvila tak filozofski pogled na vse skupaj
*sm se odločla, da se po dolgem času s5 začnem mal vase poglabljat, kar nism počela že kr ene 5 let
*ne vem kaj nej nardim s temi golobi k hodjo na balkon in serjejo po mojih lepih lesenih ploščicah...

*mam na avtu tko ene 5 različnih vinjet in bi bil res cajt, da jih vse dol spraskam pa nalimam to za 2012
*sm ugotovila, da ne rabim več moških testirat...jim lohk sam povem kaj mogoče, teoretično, če sploh imam, pa tist k uide že ni ta prav

*kr ne morm verjet, da bom že dobra dva mesca zakorakala v 30ta

*se vedno bolj zanimam za trajnostni razvoj in podobne zadeve, sam kaj k ne vem kaj točno v tej smeri bi počela
-
- Komunikatorka
- Kraj: Povsod po malo
priznam da:
~sm ob čist nepravem času zbolela...sami izpiti+gora literature za predelat,js pa pa bolna
~^^in se zdej filam z vsemi vitamini v vseh možnih oblikah
~mi je že zdej kr slabo k pomislem,da bom mela za en izpit sam 1mesc za naučit...glede na to kok so na tistem faxu prizadeti,bi rabla pol leta
~sm ob čist nepravem času zbolela...sami izpiti+gora literature za predelat,js pa pa bolna

~^^in se zdej filam z vsemi vitamini v vseh možnih oblikah
~mi je že zdej kr slabo k pomislem,da bom mela za en izpit sam 1mesc za naučit...glede na to kok so na tistem faxu prizadeti,bi rabla pol leta

priznam, da sem ratala odvisna od interneta, da zabijem cele dneve gor in ne naredim nič zase. da sem zaradi vsega tega ratala čist depresivna, ne grem več na popoldanski sprehod, na sonce, ne izkoristim časa za učenje, da zanemarjam druge potrebe in nič ne telovadim. še na kavo s kolegi se mi ne da ker skoz na netu visim. poleg tega mi je ta forum ratal kr neki, vsak neki pametuje, ne prebere kaj drug napiše, vse si razlagajo po svoje, se kregajo in v bistvu se ne pride do nobenih pametnih zaključkov. tako da me ne bo sem gor kar nekaj časa. grem uživat življenje 

-vidim, da je Queen Bitch glih ena taka #stara# babnica kot jaz
-sem zgleda tu gori med starejsimi
-se vsak dan zjutraj basem s kivijem in sem se odpovedala
kruhu,testeninam, picam, rizu in sladkemu.Res pa je,da si enkrat na teden privoscim kaj sladkega, a res malenkost.
-sem shujsala za 4 kg, med drugimi tudi po dobrih nasvetih zgoraj omenjene uporabnice, samo se sploh ne morem spravit, da ji napisem zs v zahvalo
-imam ful zelje, da bi se ucila igrat kitaro in klavir,pa na bungee bi sla, pa na skok s padalom, pa naucila bi se bordat,pa osebnega trenerja bi si najela,pa tetovirala bi se,v glavnem samih norih stvari bi se rada lotila.hm, no money, no funny
sedmica, here i came
-mi je bedno, ker je zunaj soncek, samo se zdaj izogibam sprehodom, ker je mrzel zrak, kar pa na moja astmaticna pljuca ne vpliva dobro, ker sem bila zadnjic zunaj in je bilo premrzlo in moram zdaj skoz zdravila jemat
-se mi aprila obeta poroka in ce shujsam do takrat se ene 13 kg, bo idealno, ceprav bom komaj na polovici.Mi je pa to motivacija in tudi to, da si bom oblekla kaksno lustno oblekco.no, sej bomo videli
-bo poroka v Bohinju in bova z mojim tam prespala in potem se sla kopat v vodni park Bohinj.Ja sej, bomo videli, ker se izogibam vsem tem parkom in bazenom kot hudic kriza, ker s svojimi kilami res nisem za tja
-greva marca na Parov Stelar v Kino Siska in komaj cakam
-ne dobim in ne dobim sluzbe, denarno nadomestilo pa dobim samo se enkrat.pismo no, kje nej dobim kaj za delat,ce pa posljem kup prosenj in ne dobim nobenega pozitivnega odgovora?!
-imam pri skoraj 30/ih, samo 2 leti delovne dobe.Sramota zame res!

-sem zgleda tu gori med starejsimi

-se vsak dan zjutraj basem s kivijem in sem se odpovedala
kruhu,testeninam, picam, rizu in sladkemu.Res pa je,da si enkrat na teden privoscim kaj sladkega, a res malenkost.
-sem shujsala za 4 kg, med drugimi tudi po dobrih nasvetih zgoraj omenjene uporabnice, samo se sploh ne morem spravit, da ji napisem zs v zahvalo

-imam ful zelje, da bi se ucila igrat kitaro in klavir,pa na bungee bi sla, pa na skok s padalom, pa naucila bi se bordat,pa osebnega trenerja bi si najela,pa tetovirala bi se,v glavnem samih norih stvari bi se rada lotila.hm, no money, no funny

-mi je bedno, ker je zunaj soncek, samo se zdaj izogibam sprehodom, ker je mrzel zrak, kar pa na moja astmaticna pljuca ne vpliva dobro, ker sem bila zadnjic zunaj in je bilo premrzlo in moram zdaj skoz zdravila jemat

-se mi aprila obeta poroka in ce shujsam do takrat se ene 13 kg, bo idealno, ceprav bom komaj na polovici.Mi je pa to motivacija in tudi to, da si bom oblekla kaksno lustno oblekco.no, sej bomo videli

-bo poroka v Bohinju in bova z mojim tam prespala in potem se sla kopat v vodni park Bohinj.Ja sej, bomo videli, ker se izogibam vsem tem parkom in bazenom kot hudic kriza, ker s svojimi kilami res nisem za tja
-greva marca na Parov Stelar v Kino Siska in komaj cakam

-ne dobim in ne dobim sluzbe, denarno nadomestilo pa dobim samo se enkrat.pismo no, kje nej dobim kaj za delat,ce pa posljem kup prosenj in ne dobim nobenega pozitivnega odgovora?!
-imam pri skoraj 30/ih, samo 2 leti delovne dobe.Sramota zame res!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
- Tearjerker
- Cosmopsiho
# waaaaaaaaaaaaaa da pridejo TDV v Marburg koncertirat lih na vikend mojega rdja letos, dbest, zakon, pijeeeeeeeem viskiiiiiiiii i kokakola i pir i joint
Zakon zakon zakon, kak komi čakam!
# še prej pa dva svetovna koncerta, Vulturi že drug teden, Deathstars že drug mesec juhej
# po parmesečni suši na naši sceni s koncerti (po mojem okusu seveda) tako paše tale zimsko-spomladanski paket
# da čakam da se mi speče moja vegetativna pica, ker sn lačna za znort
# da sem lepo brez naporov shujšala tiste neke kil zdaj v enem mescu, nabirala sn jih pa 4 mesce in to brez odrekanj in nevemkakih naporov, samo malo spremembe v prehranjevanju pa nekoliko več aktivnosti pa je
# da čakam da me ded pokliče da kdaj se dobima dans, tak ziher še spi ko je bolj loj, js pa že od sedme pokonc

# še prej pa dva svetovna koncerta, Vulturi že drug teden, Deathstars že drug mesec juhej

# po parmesečni suši na naši sceni s koncerti (po mojem okusu seveda) tako paše tale zimsko-spomladanski paket

# da čakam da se mi speče moja vegetativna pica, ker sn lačna za znort
# da sem lepo brez naporov shujšala tiste neke kil zdaj v enem mescu, nabirala sn jih pa 4 mesce in to brez odrekanj in nevemkakih naporov, samo malo spremembe v prehranjevanju pa nekoliko več aktivnosti pa je
# da čakam da me ded pokliče da kdaj se dobima dans, tak ziher še spi ko je bolj loj, js pa že od sedme pokonc
- Ne morm vrjet, da hodm po pijačkah z njim, aaaaaaaaaaaa
Sm se delala sama seb d ni nč kej tazga to, sam učasih me pa prime in čist ponorim od navdušenja
DD
- Ma hudo najlepše učke!!!
- Mi je všeč, ker vzame stvari v svoje roke, je dec!
- Se probam učit ma mi ne gre neki, preveč energije ahh ja!
-Zadne čase se mi dogajajo ful fajne stvari ... Takšne k jih ne bi nikol pričakovala
- Je na radiu Bob Marley in me tko fajn sčilira... Mmm...
- Se mi zdi, da sem ga končno prebolela in to celotno izkušnjo z njim, zdej lahko normalno diham, se imam rada, postala sem bolj trdna oseba ... Like it!!
- Mam pou manjše joške.. verjetno od orbitreka.. ampak samo joške zaenkrat, upam da se bo na riti tut še kej poznal kmal!

- Ma hudo najlepše učke!!!
- Mi je všeč, ker vzame stvari v svoje roke, je dec!
- Se probam učit ma mi ne gre neki, preveč energije ahh ja!
-Zadne čase se mi dogajajo ful fajne stvari ... Takšne k jih ne bi nikol pričakovala

- Je na radiu Bob Marley in me tko fajn sčilira... Mmm...
- Se mi zdi, da sem ga končno prebolela in to celotno izkušnjo z njim, zdej lahko normalno diham, se imam rada, postala sem bolj trdna oseba ... Like it!!
- Mam pou manjše joške.. verjetno od orbitreka.. ampak samo joške zaenkrat, upam da se bo na riti tut še kej poznal kmal!
*da me čaka danes ogromno učenja
*da moram tudi sama še nalepiti vinjeto
*da bi mogla v šoping, ampak ker bom že tako en kup denarja zapravila v tem mesecu, ne vem če bo zneslo
*da me moj nekaj razvaja zadnje čase
*da vsako leto obletnico praznujeva drugače, letos bo sploh super
*da komaj čakam da bo izpitno obdobje mimo, da začnem migat, migat, migat ker sem čisto zasedena
*da prijateljica kupuje svojemu fantu taka čudna darila
saj bi napisala kaj, pa rajši ne bom, ker če slučajno bere ta forum, se bo takoj prepoznala, ker tega res nihče ne kupuje fantu za božička, roj. dan 
*da moram tudi sama še nalepiti vinjeto
*da bi mogla v šoping, ampak ker bom že tako en kup denarja zapravila v tem mesecu, ne vem če bo zneslo
*da me moj nekaj razvaja zadnje čase

*da vsako leto obletnico praznujeva drugače, letos bo sploh super
*da komaj čakam da bo izpitno obdobje mimo, da začnem migat, migat, migat ker sem čisto zasedena
*da prijateljica kupuje svojemu fantu taka čudna darila