^^se boš morala s callilove spoprijateljiti, ona bi bila lahko ob tvojih nenormalnih urah gor, glede na to, da je v kaliforniji bolj normalna ura tedaj, vsi ostali spimo...
Sirova, odkrivaš toplo vodo. Sem že zdavnaj sam povedal, da znam biti čisto prijazen človek, ko se mi da. Ko se mi ne da, pa pač ne. Filozofiraš okoli povsem normalne zadeve, ne poznam nobenega človeka na svetu, ki je čist vedno prijazen.
Ti si enodimenzionalna oseba? Vedno do vseh ista, v vseh situacijah? Ne obstaja 5 ljudi na svetu, ki bi te opisali popolnoma drugače? Če si taka, si dolgočasna in ti nič ne zavidam. To ti pravim, ker praviš, da sem zlagan. Mislim, da bi bila slab psiholog. Upam, da ne študiraš psihologije.
Te debate, kakšen sem in kakšen nisem, sploh ne mislim nadaljevati, zato se ne trudi z repliko, izzivala pa si sama.
Če si me mislila odvrnit od nadalnjega poglobljenega sodelovanja na forumu, ti je uspelo. Ne pravim, da ne bom več nič napisal, ker sem enkrat že pojedel zarečen kruh, pravim pa, da bom pisal zelo malo in jedrnato.
s svojim spretnim veleumom ti hoče povedati, da zna spretno opazovat tvoje pisanje in iz tega prebrat vse na tebi stvar je pa taka. Ima rang Cosmopsiho in misli da si pač zasluži več rešpekta in vrednosti kot drugi. zato tudi vsakemu novemu uporabniku vrže naprej nekaj gnilega, ko išče pomoč. da bi občutil njeno pomembnost, izkušenost in nadvlado