Big Brother 2008
-
- Kofetarica
Mah ta Tjaša je prava provokatorka, pol ko je pa sranje, se pa cmeri in bogo dela. Priznam pa, da je tud Dejan provociral, pač oba sta delno kriva, sam da se mi je Tjaša zdej čist zasrala. Pa js mislim da tist od Dejana nikakor ni bil udarec, res pa je, da ga je ona usekala nazaj verjetn avtomatsko, pač v obrambi. Najbolj podlo tle je pa nardil Sandi, ki je razlagal da jo je Dejan z rokami mlatu po glavi - pa se je zlo dobr vidlo, da je mel roke ves čas na hrbtu in je nikakor ni mlatu, kaj šele po glavi. Ma gasilc mal bujno domišljijo. Sej sm zihr da ma še vedno on več možnosti da spoka, kot pa Tjaša. Eltajbu se pa vidi da ful taktizira, sam mu to pomoje ne bo neki ful pomagalo. Kaki podn od ljudi je letos v tej bajti.
Sam sej tak pač je, to je umazana igra in morš bit človek za to, da greš v neki takga.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
ja, oba sta bla kriva, sam če se js postavm v vlogo tjaše, bi js isto reagirala, pa ne bi ga sam enkrat mahnla ampak še kej več... nima noben pravice neki težit eno uro pa utrujat, če mu je pa lepo rekla da nej spoka stran in da nej da mir... pač dejan se ga je naseku in je bil sitn, je pa dobil tist kar je isku in sm po eni strani prov vesela da je šel vn, k se je tok đeka delu, da on pa že ne bo šel vn sam in ne vem kaj... mogoče mu kšn tečaj obvladovanja jeze ne bi škodu. aja, pa tiste k pravte da ga je tjaša neki ful užalila s kletvico- tko k so že pred mano povedale, to je pač običajna kletvica, k se jo uporabla non-stop, isto bi ona loh znorela k ji je začel govort kurba pa prasica debela, grda pa ne vem kaj še vse...
itak je šlo vse skupi čez vse meje dobrega okusa... bolano
itak je šlo vse skupi čez vse meje dobrega okusa... bolano

Tjašo bi tud jz ruknla brez litra vin v riti. Sama ga je sprovocirala in na posnetku se jasno vidi, da je ni udaru, una ga pa je kr orenk. Jz ga razumem, da se mu je odpelo, sploh, ker je bil pijan kot svinja, ona je pa kr skoz svoje trobla in se drla lalalala. Ta Sandi se mi je pa do konca zasral. kako lahko reče, da je Dejan Tjašo mlatu?
Tip je premaknjen. Ne vem, mogoče misli, da mu bo zarad tega zunej dala, čeprav jz si je ne bi ravno želela položit. uni so pa vsi verjeli, kot mi jo najmanj zbrcu tam zunej. Ok sej po eni strani je logično. Dejan je bil pijan, Tjaša je tulila, Sandi je pa ene bedne nabijov. Jz samo čakam, a fantje in punce pridejo ven in si pogledajo posnetek, da vidijo, kako se je Sandi zlagav in kako j una pretiraval. Pomoje se bojo vsi po vrsti opravičevali Dejanu. Kdorkoli od njiju leti ta teden bo fajno, ker sta res premaknjeni osebi. Sploh Sandi se mi zdi malo za Luno, skoz se na ene ženske pai kot, da brez tega sploh živet ne zna. Je pa Seba pokazov, da zna bit tud človek. Že s tem, ko sta edina z Naskejem podvomla v to, če je blo res tko.

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Tjaša ven.
Bitch.
Kaj mi je dol padla. Ne morm povedat. Sam izziva, pol pa dobi besede nazaj pa vsa cmerasta. Čist navadna pussy
Še mene je presenetlo, ko je dal Dejan roke prav na hrbet. Tud pipnu se je ni... Tisto ko jo je pa pošlatu po obrazu pa ona nima pogojev, da reče, da jo je udaru. Trapa. Naj leti ven z 90% podporo!!!

Bitch.
Kaj mi je dol padla. Ne morm povedat. Sam izziva, pol pa dobi besede nazaj pa vsa cmerasta. Čist navadna pussy

Še mene je presenetlo, ko je dal Dejan roke prav na hrbet. Tud pipnu se je ni... Tisto ko jo je pa pošlatu po obrazu pa ona nima pogojev, da reče, da jo je udaru. Trapa. Naj leti ven z 90% podporo!!!
Mater, ene ste se pa res vživele
Ma oba sta kriva. Tjaša je pač otročja in rada provicira. koker sem jst vidla, se mu je skušala umaknat, ker s pijanim človekom se enostavno ne da pogovarjat. Dejan je pa kr rinu in rinu in nalagu. Sploh ni važno kok jo je udaru al pa ni, nima je kej pipat. Enako kot Tjaša nima njega nazaj. On je popizdu, ker mu je kao mater jebala??? Ma dej no, pač kletvica. Itak ni letelo direkt na njegovo mamo. On je njej reku 10krat hujše stvari. S svojim izbruhom je samo dokazu, da je res sinček in bo vedno ostal. Jst bi popizdila s takim tipom, ki mu je mama vse. Mislim halo, nej si že obriše mlek okol ust in odraste.

Ma oba sta kriva. Tjaša je pač otročja in rada provicira. koker sem jst vidla, se mu je skušala umaknat, ker s pijanim človekom se enostavno ne da pogovarjat. Dejan je pa kr rinu in rinu in nalagu. Sploh ni važno kok jo je udaru al pa ni, nima je kej pipat. Enako kot Tjaša nima njega nazaj. On je popizdu, ker mu je kao mater jebala??? Ma dej no, pač kletvica. Itak ni letelo direkt na njegovo mamo. On je njej reku 10krat hujše stvari. S svojim izbruhom je samo dokazu, da je res sinček in bo vedno ostal. Jst bi popizdila s takim tipom, ki mu je mama vse. Mislim halo, nej si že obriše mlek okol ust in odraste.
Se strinjam, da sta oba delno kriva. Ampak, sorry, sem na Dejanovi strani, ker je na koncu on nastradal in odšel ven. Zakaj? Ker je na koncu res verjel, da jo je mogoče res mlatu (kot je rekel lažnivi
Sandi) - in s tem na vesti ni hotel ostati v hiši. Torej je odšel iz hiše zaradi Sandijeve laži, katero so vsi zagrabili, kot pes kost.
Tjaša se je totalno zasrala, ker bo po hitrem postopku letela ven. Če ne ta teden, pa naslednji. Priljubljenost je šla pa pa.

Tjaša se je totalno zasrala, ker bo po hitrem postopku letela ven. Če ne ta teden, pa naslednji. Priljubljenost je šla pa pa.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Mah men je vse skup kr neki
bedna sta oba. Sam zakaj je pa Sandi lagal...to bi ga pa res rada prašala!!
Drgač pa zdele gledam v živo in so mi tok smešni k plešejo pa sestavljajo koreografije...pa BB jim daje "uradne vaje", pa musko jim daje...kva so smešni!
Sam tale Mateja se mi zdi k ena taglavna v skupini podložnikov..skos govori kaj je treba nrdit, pa glede korakov...po mojm ona v zvezi nos hlače
ajaaa pa zdele je blo konc vaje in si Sandi neki poje...Sara ga pa začne zajebavat: "sandi je pa zaljubljen, sandi je pa zaljubljen" pa "Sandi ma pa novo punco, novo punco sandi maaa"!
on pa sam deej no...nehiiii
loooool

Drgač pa zdele gledam v živo in so mi tok smešni k plešejo pa sestavljajo koreografije...pa BB jim daje "uradne vaje", pa musko jim daje...kva so smešni!
Sam tale Mateja se mi zdi k ena taglavna v skupini podložnikov..skos govori kaj je treba nrdit, pa glede korakov...po mojm ona v zvezi nos hlače

ajaaa pa zdele je blo konc vaje in si Sandi neki poje...Sara ga pa začne zajebavat: "sandi je pa zaljubljen, sandi je pa zaljubljen" pa "Sandi ma pa novo punco, novo punco sandi maaa"!

loooool
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
In zdej Tjaša Dejana krivi..da je on kriv za vse skupi...ker se ona boji da bo v petek ven letela...
Uboga revca...upam da pride Dejan v studio ko bo oddaja pa ji pove svoje (zdej k je pogledu posnetek in komentarje na BB strani, ki so večinoma v njegovo dobro)
Uboga revca...upam da pride Dejan v studio ko bo oddaja pa ji pove svoje (zdej k je pogledu posnetek in komentarje na BB strani, ki so večinoma v njegovo dobro)

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.