Jinxx. napisal/-a:tudi ta problem imam, vendar je frizerka rekla da ni nobenega učinkovitega izdelka. le to, da parkrat na mesec prideš v salon da ti odrežejo konice..
Če greš enkrat na mesec al pa na dva bo čist dost. Sej se ti konice ne razcepijo v dveh tednih.Kaj pa kakšne silikonske kapljice za konice, uporabljate?Ni trajna rešitev, ampak jih na videz zgladi.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
^^Ja to se meni zdi pretirano, če likaš 3x na dan. Jaz sem se kako leto vsak dan tudi likala pa sem mela grozno uničene lase potem. Da bi si jih pa že 6 let po večkrat na dan...sej to maš pomoje slamo na glavi
To je pomoje odvisno od las koliko se ti uničijo z rednim likanjem. Likala sem si lase skoraj vsak dan ene 4 leta. Kdaj tudi dvakrat pa sedaj po 4 letih nimam slame na glavi. Res imam razcepljene konice ampak jih imam tudi zaradi tega ker si nisem strigla las že skoraj eno leto. Frizerka mi je rekla da je važno da uporabljam balzam pa da si pred likanjem nanesem olje ali silikon k je namenjen temu da ti zaščiti las.
arrow napisal/-a:Kaj pa kakšne silikonske kapljice za konice, uporabljate?Ni trajna rešitev, ampak jih na videz zgladi.
Katere pa so kakšne dobre če kej veš?
Jst jih več ne uporabljam, ker mam že zaščito pred likanjem bolj mastno in si tud konice našpricam, tko da bi blo pol s kapljicami čist preveč mastno. Problem rešujem z zaščito, ionskim fenom in likalnikom, ne prepogostim likanjem in rednim striženjem konic. Zame super kombinacija. Sicer pa vem, da so Klasove full kupovale sošolke, če bi kaj bolj profesionalnega pa najboljš, da greš do kakega frizerja vprašat.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Jaz uporabljam silikonske kapljice Klas in mam to majhno stekleničko že precej časa, čeprav jih uporabljam vsak dan. Las pa niti približno ne likam vsak dan, res pa je tudi, da mam že naravno ravne lase, z likalnikom mi le lepše stojijo oz. padajo, da se konice ne vihajo. Mam pa Remingtonovega, ki je namenjen tudi kodranju, ampak jaz si jih samo priviham malo, da so valoviti, ker mi tapravi kodri niso všeč.
oj oj. mene pa zanima nekaj glede oblikovanja las... mam novi phillipsov oblikovalec. Ko sem si oprane lase "valovila", so se mi zravnali že med oblikovanjem. naslednjič sem po vzoru youtuba pramen najprej posprejala z lakom (FA), na koncu pa še celotno frizuro. od količine laka sem se skoraj zadušila, ko pa sem čez kakšno uro prišla v diskoteko, sem bila spet ravna kot običajno. V nasprotju z mano pa ima kolegica brez dodatnega laka ves večer popolne valove.
BOm kar tu vprašala, iščeem oblikovalec za lase, ki ti laske nardi take kot bi mel kitke pa si jih pravkar razpustil, ne znam najbolj opisat, pač da maš potem take "skuštrane" lase da so rahlo valoviti lasjee, ve kera za kak fain oblikovalec ki ti to naredii???
hej, js pa nameravam kupit ga.ma likalnik, ker se mi zdi da je ob vseh dobrih izkušnjah vseh kolkr sem brala na forumih še najboljši..
ampak kje se da to kupit? ker tisti link od GA.MA studia ne deluje, očitno stran ni več v uporabi..
hvala vam:)
^^Hm. Jaz tudi nič ne najdem. Se spomnim, da je bila včasih prov neka slovenska spletna stran, kjer si lahko prebral vse o GAMA likalnikih in si jih lahko tudi naročil...
Pomoje bi moral nek zlo dobr likalnik za lase zdržat kar nekaj časa, pomoje vsaj par let. Jaz imam mojega že nekje dve leti pa pol (sicer ga sedaj že par mesecev nism uporabljala) in še zmeraj zgleda kot nov.