lahko bi bil popularen kot Robbie Williams!!! Hjooo, tolk načrtov za njega še...

pa še to je zanimivo slišat >
Menda naj bi se za kratko pevčevo življenje in uspešno kariero že zanimala velika filmska podjetja in o makedonski legendi posnela film.
Menda naj bi se za kratko pevčevo življenje in uspešno kariero že zanimala velika filmska podjetja in o makedonski legendi posnela film.
*AngeL* napisal/-a:zalostno ja...drugac sm pa brala v smrklji,da je toseta preden je zaspal tezil obcutek da obcinstvo njegove zadnje pesmi ni sprejelo tko dobr kot bi si sam zelel
...joooj k bi on vedu
...upam d vid kok nam je pomenu....oz.kok nam se zdej pomeni
..
drgac je pa kle se en clank o tem kasne nacrte so mel zanj..ce kera se ni vidla..
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/gl ... 109660.php
& se mal,pa bo premiera njegovga videospota..ne zamudit! a bo kera posnela??
NeGrA napisal/-a:so še kaki posnetki z groba pa da je ljiljana tam?? sej drži se res tok sklonjeno k drgač k je bla v šoku pa zlomljena ... tok da možno je, itak... sam z unga posnetka pa res ni neki jasno vidt!
kar se tiče, brat pa to... a ni to slika z myspace-a? ... un fotograf? unu zna bit njegov brat, kr mu je tut folk sožalje izrekoval pa tut Proeski se piše...
tle sicer limam link če je kera prjavlena klik
če ne pa slikco prlagam
je kera brala dons Obraze?
NeGrA napisal/-a:joj toše... k bi ti vedu ja!!!! "Moja" je bla itak hit... oz. veliko navdušenje nad pesmijo... kar se tiče pa komada k naj bi bil zadnji "Makedonija naviva za vas" al kaj je že... so pa itak tut navdušeni, vsak kokr je vidt tu pa tam...
js bom prek neta gledala spot... mam Papriko že zagnano da se ogrejeje kera brala dons Obraze?
nop, kaj je jej blo not??
*inkica* napisal/-a:kaj pa mislite, če se tisti posnetek, ko je z živo vadnov v oddaji bomboniera kuhal sarmo, da kje dobit??? to je ziher zlo zanimivo za videt...
mogoče bom pa jaz na tv papriko pisala naj dajo še enkrat, čeprav jaz nimam tv paprike, pa bi pač kera posnela?
NeGrA napisal/-a: ta posnetek je pa dokaj žalosten... komad nardi svoje... pol pa če se še osredotočiš na besedilo...![]()
klik