Pa še neki: mene sam zanima kdo bi brzdal tistega Dejana, če ne bi blo Sebastijana not???
Naske???? Hmm... mi ne deluje glih preveč "sposoben" za take stvari.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 21. Apr. 2008 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
No jaz pa zelo iskreno mislim da je tjaša prasica,dejan pa bogi.
Se bop zdaj spravla name?
Če bi mi tjaša pod roke pršla bi ji tak šamar zabila da se ne bi tri dni pobrala.
Poleg tega ga ni namazala s peno prvič,ampak že tretjič tisti večer. ČE bi bla jaz dejan je ne bi samo "flocknila" oz "malo pobožala po licu" ampak bi jo v brivski peni utopila.
KiLLyKa napisal/-a:In če nihče ne daje Dejanu pravice da se je dotakne...kdo daje njej pravico da mu da šamar? Pa da mu govori da p***a mu materna?
NOBEN nima pravice NOBENGA udart! Al je tip al pa punca! TO je dejstvo. Oba sta enako kriva, je pa primitivno, da nekomu zelis, da ga pretepejo (in to je samo moje mnenje ).
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Smetka_ napisal/-a:No jaz pa zelo iskreno mislim da je tjaša prasica,dejan pa bogi. Se bop zdaj spravla name? Če bi mi tjaša pod roke pršla bi ji tak šamar zabila da se ne bi tri dni pobrala. Poleg tega ga ni namazala s peno prvič,ampak že tretjič tisti večer. ČE bi bla jaz dejan je ne bi samo "flocknila" oz "malo pobožala po licu" ampak bi jo v brivski peni utopila.
podpis!
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
KiLLyKa napisal/-a:Take kot men sede. Predvsem pa pišem SVOJE mnenje in mam pravico do tega da napišem kaj si jst mislm. In noben ni reku da se morš z mano strinjat ja? Če pa kje to piše mi pa pokaž
In če nihče ne daje Dejanu pravice da se je dotakne...kdo daje njej pravico da mu da šamar? Pa da mu govori da p***a mu materna? Ona pa ma pravico al kaj? In pol se joka kot da je sveta...dej dej...sam drek meša un Sandi pa tud nč bolši. Laže ko ps teče. Sam da fuflo zavoha ....
Pa kva se skoz usajate s temi "svojimi mnenji", sj vsak tle gor napiše svoje mnenje vrjetn ane! Ti si napisala svojga, jst pa svojga, end of story
jah, najhuje (vsaj meni) je, ko mora človek poslušat npr. štajerca, ko laja, ali pa dolenjca ko jamra ali pa primorca, ko frajerja špila... pokrajinski temperament in narečje naredita svoje, da se človeku ventili odprejo, če pa pogledamo, da sta tjaša in dejan konjski dozi zgoraj naštetega...
huh...mesec pa pol biti zaprt z njima, ne moreš se nikamor umaknit...pa konjske doze dobivat...
smetka pa killyka, kok sta vidve stare? 12? kako morata goji tako sovraštvo in nasilje v sebi? mislim, noro, ne moreš verjet ... zato pa vlada taka omejenost med folkom.
če mene vprašate sta kriva tako dejan kot tjaša. dejan tjaše res ni udaril, ampak njegov odnos je bil pa podn od podna. če se ne zna brzdat ko se napije potem pa tud ne vem ... če imaš take izpade, potem moraš nosit tut posledice. čisto prav je, da je šel ven. upam, da mu je to dalo lekcijo za naslednjič in da se ga ne bo več užgal k mamba ...
Smetka_ napisal/-a:No jaz pa zelo iskreno mislim da je tjaša prasica,dejan pa bogi. Se bop zdaj spravla name? Če bi mi tjaša pod roke pršla bi ji tak šamar zabila da se ne bi tri dni pobrala. Poleg tega ga ni namazala s peno prvič,ampak že tretjič tisti večer. ČE bi bla jaz dejan je ne bi samo "flocknila" oz "malo pobožala po licu" ampak bi jo v brivski peni utopila.
Dej tebe mam pa že povhn kufr! A sm se na koga spravla, če povem, kaj si mislm o vsem tem?! Če se ne strinjava še ne pomen, da sm se spravla nate (al pa na kogar kol!) ja??? A je to že pretežko zate, za razumet?!
Kaj ko se vi neb obešal na mnenja drugih? Nekateri smo mnenja, da je kriva Tjaša nekateri Dejan, kaj k***c boste pa vi govorle, da smo me tle otročje in da se ne spoštujemo, kr smo pač na Dejanovi strani? A smo otroc, da mormo potegnt z žensko, sma zato kr je ženska, čeprov mamo svoje mnenje? Pač jebiga, za nas je Tjaša kriva in tišina, kokr jz vem je dovoljen svoje mnenje podat ne pa da pol začnete debatirat o tem kakšne so me, ki podpiramo Dejana.
Meni je bil Dejan na začetku zelo ql in sem navija zanj. Tjaša mi je pa zadnje dni prirasla k srcu.
To, kar je pa danes bilo, je pa višek. Oba sta kriva, priznam. Me je pa full to zmotilo, da Dejan ni pustil Tjaše pri miru, glede na to, da se mu je izmikala in ga pustila na miru. So pa verjetno njega, poleg alkohola, znervirale nominacije. Če ne bi bil nominiran in bi bil v istem stanju, kot je bil zdaj, ne bi odšel ven.