Klepetalnica
Re: Klepetalnica
Kakor komu paše, jaz pač nimam neke tolerance do pijančevanja in ja, velika večina se pod vplivom (preveč) alkohola obnaša bedasto - čeprav sami tega (žal) niso zmožni videt.
Zmanjšana razsodnost/prištevnost pač vodi v neželene in čudne situacije.
se strinjam. men se je 90% bedarij nardil, ker sem bila pijana

pa pač to, da greš s svojo družbo vn, ko pazite drug na drugega.
In če se upošteva zgoraj našteto, je spit kak kozarček več, tut loh fun
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Mene tudi zanima vaše mnenje glede ene situacije oz. kako si jo razlagate.
Trenutno sem v kontaktu z enim tipom, s katerim sva imela 3 dejte (več kot do poljubljanja ni prišlo). Tip mi je kmalu priznal, da je pred kratkim (ko mi je to povedal je bilo okrog 2 meseca) končal komplicirano razmerje z žensko, ki jo je zelo ljubil (njegove besede). Situacijo sem sprejela normalno in mu povedala, da nima smisla, da se dobivava in da ne maram ljubezenskih dram. Tudi on je to sprejel, ampak po tem mi je pisal še vedno konstantno, vsake 2 dni. Vedno on, nikoli jaz. Ker mi je bil všeč njegov način pogovora (ja priznam, tudi videz mi je všeč
) sem pogovor nadaljevala. Tema je nanesla tudi na sex in enkrat sem ga tudi malo grdo zabila, da ne mislim sexati s tipom, ki je zaljubljen v drugo žensko. In je tudi to normalno sprejel in mi pisal še tudi po tem. Ni me pa več vabil na zmenke, ker je očitno tudi sam videl, da nima smisla. Ugl. to vse se je dogajalo v tujini, jaz pa se v tujino najverjetnene vračam šele konec februarja, kar on tudi ve.
Kakšna ideja, zakaj mi piše? Iz dolgčasa? V upanju, da se bom omehčala in sexala z njim?
Pa ni tip, ki si ne bi mogel dobiti druge ženske, tako da ta teorija, da mi piše zato, ker si ne more dobiti druge, odpade.
zdaj se je zgodilo že parkrat, da ni odpisal na moj zadnji sms in mi je potem zopet pisal po dveh dneh, pač kako sem itd. Torej sama predvidevam, da si trenutno dela rezervo z mano in vmes išče popestritev z drugimi, z mano pa ohranja stik, ker se mu je prijetno pogovarjati? Kaj vi mislite? 
Trenutno sem v kontaktu z enim tipom, s katerim sva imela 3 dejte (več kot do poljubljanja ni prišlo). Tip mi je kmalu priznal, da je pred kratkim (ko mi je to povedal je bilo okrog 2 meseca) končal komplicirano razmerje z žensko, ki jo je zelo ljubil (njegove besede). Situacijo sem sprejela normalno in mu povedala, da nima smisla, da se dobivava in da ne maram ljubezenskih dram. Tudi on je to sprejel, ampak po tem mi je pisal še vedno konstantno, vsake 2 dni. Vedno on, nikoli jaz. Ker mi je bil všeč njegov način pogovora (ja priznam, tudi videz mi je všeč

Kakšna ideja, zakaj mi piše? Iz dolgčasa? V upanju, da se bom omehčala in sexala z njim?

Pa ni tip, ki si ne bi mogel dobiti druge ženske, tako da ta teorija, da mi piše zato, ker si ne more dobiti druge, odpade.

The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
V bistvu ne vem kaj je poanta.
Zavrnila si ga za kaj več in zavrnila si ga za samo seks.
Al te draži zdaj, ker ti on večkrat ne odpiše?
Pusti ego in pač nehaj pisat. Če ne maraš drame in če ne seksaš s tipi, ki so zaljubljeni v bivšo.
Pač najbrž gre za tipa, ki ne more bit 5 minut sam in išče uteho v novih ženskah, čeprav še ni bivše prebolel.
Next!
Zavrnila si ga za kaj več in zavrnila si ga za samo seks.
Al te draži zdaj, ker ti on večkrat ne odpiše?

Pusti ego in pač nehaj pisat. Če ne maraš drame in če ne seksaš s tipi, ki so zaljubljeni v bivšo.
Pač najbrž gre za tipa, ki ne more bit 5 minut sam in išče uteho v novih ženskah, čeprav še ni bivše prebolel.
Next!

No saj ravno zaradi tega, ker sem mu direktno povedala, da nima smisla, da se dobivava, če zraven sanjari o bivši, me zanima, zakaj si želi ostati v kontaktu z mano. Ker če išče uteho, potem jo itak lahko dobi v roku parih dni všečkanja žensk na tinderju.
Če bi si sama želela prebolevati bivšega z neko novo osebo, zagotovo po zavrnitvi ne bi več pisala znova in znova, ampak bi iskala drugega moškega, ki se bi sprijaznil s tem, da se mi gre samo za sex, glavo imam pa nekje drugje.
Trenutno je pač moja edina razlaga ta, da ni našel nobene druge ženske za redno dopisovanje, razen mene.
Še kakšen moški komentar na to situacijo?
Če bi si sama želela prebolevati bivšega z neko novo osebo, zagotovo po zavrnitvi ne bi več pisala znova in znova, ampak bi iskala drugega moškega, ki se bi sprijaznil s tem, da se mi gre samo za sex, glavo imam pa nekje drugje.
Trenutno je pač moja edina razlaga ta, da ni našel nobene druge ženske za redno dopisovanje, razen mene.
Še kakšen moški komentar na to situacijo?

The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Jah, če mu še vedno odpisuješ, bo pač pisal. Tipi so taki.
Če ne želiš bit z nekom kot je on, s čustveno prtljago, ne vem zakaj se sploh še ukvarjaš z njim. Če zase veš kaj hočeš in nočeš, ne vem zakaj želiš prit do dna kaj hoče on. Škoda energije, ali kaj?
Če ne želiš bit z nekom kot je on, s čustveno prtljago, ne vem zakaj se sploh še ukvarjaš z njim. Če zase veš kaj hočeš in nočeš, ne vem zakaj želiš prit do dna kaj hoče on. Škoda energije, ali kaj?

Jah saj čist štekam, kaj hočeš povedat, ker je v bistvu logično, da s tem, da mu odpisujem, kontradiktiram temu, da z njim ne bi nič imela, ali pač ne, ker se samo pogovarjava?
Mogoče on čuti, da mi je všeč in upa, da si premislim za sex.
Odpisujem pa mu zato, ker je fajn sogovornik. In po mojih izkušnjah sodeč je zelo težko najti fajn moškega sogovornika, s katerim se lahko pogovarjaš o različnih temah.
In tudi kar se tiče čustev do bivše partnerice, ga poznam premalo, da bi vedela, kako počasi on preboleva. Ne maram drezati v človeka, ki ga ne poznam dobro, zato sva se o tej njegovi zvezi pogovarjala bore malo. Samo osnovne stvari, zakaj je situacija tako težka (šlo je za malo starejšo žensko od njega, ki je že imela otroka in mu ga po dveh letih ni predstavila). Ne vem, mogoče bi vseeno ga mogla malo blj izprašat, ker zdej lahko samo ugibam, ali se jokca vsak dan za njo in ji piše patetične smse, ali gre pač res za bolečino, ker je bil izigran in je manipulirala z njim toliko časa in bo šel vseeno kmalu dalje.
Samo firbec me matra, če se mi splača ukvarjat se z njim in vem, da tega ne morem izvedet, če ne ostaneva v kontaktu in greva še na kakšen zmenek.
Ah ta firbec.

Mogoče on čuti, da mi je všeč in upa, da si premislim za sex.
Odpisujem pa mu zato, ker je fajn sogovornik. In po mojih izkušnjah sodeč je zelo težko najti fajn moškega sogovornika, s katerim se lahko pogovarjaš o različnih temah.

In tudi kar se tiče čustev do bivše partnerice, ga poznam premalo, da bi vedela, kako počasi on preboleva. Ne maram drezati v človeka, ki ga ne poznam dobro, zato sva se o tej njegovi zvezi pogovarjala bore malo. Samo osnovne stvari, zakaj je situacija tako težka (šlo je za malo starejšo žensko od njega, ki je že imela otroka in mu ga po dveh letih ni predstavila). Ne vem, mogoče bi vseeno ga mogla malo blj izprašat, ker zdej lahko samo ugibam, ali se jokca vsak dan za njo in ji piše patetične smse, ali gre pač res za bolečino, ker je bil izigran in je manipulirala z njim toliko časa in bo šel vseeno kmalu dalje.
Samo firbec me matra, če se mi splača ukvarjat se z njim in vem, da tega ne morem izvedet, če ne ostaneva v kontaktu in greva še na kakšen zmenek.
Ah ta firbec.

Ja, mal mešane signale en drugemu dajeta.
Verbalno ga zavračaš, dejanja pa so, da mu še vedno pišeš (nekateri tipi si to razlagajo, da se delaš "hard to get", tudi če to ni tvoj namen), on pa tebi daje mešane signale s tem, da ti da vedet, da je bivša ful pomembna ženska v njegovem lajfu, a še vedno piše tebi (hej, mogoče še 5-im drugim) in nekaj hoče.
Mislim, da ti odgovor lahko da le on ali pa čas (če si ga pripravljena vložit vanj).
Samo mislim, da ni ravno pozitivna stvar, če nekdo s katerim dejtaš omenja bivšo/bivšega in močna čustva do nje. To se lahko sicer vidi na dva načina - prvi je ta, da hoče bit iskren in fer, ko ti daje vedet, da nima čisto razčiščeno, ker mogoče vidi nek potencial v tebi za prihodnost, drugi pa ta, da ti s tem, ko ti omenja bivšo, mogoče posredno hoče dat vedet, da naj ne pričakuješ nič globjega/resnega.
Težko reči.
Verbalno ga zavračaš, dejanja pa so, da mu še vedno pišeš (nekateri tipi si to razlagajo, da se delaš "hard to get", tudi če to ni tvoj namen), on pa tebi daje mešane signale s tem, da ti da vedet, da je bivša ful pomembna ženska v njegovem lajfu, a še vedno piše tebi (hej, mogoče še 5-im drugim) in nekaj hoče.
Mislim, da ti odgovor lahko da le on ali pa čas (če si ga pripravljena vložit vanj).
Samo mislim, da ni ravno pozitivna stvar, če nekdo s katerim dejtaš omenja bivšo/bivšega in močna čustva do nje. To se lahko sicer vidi na dva načina - prvi je ta, da hoče bit iskren in fer, ko ti daje vedet, da nima čisto razčiščeno, ker mogoče vidi nek potencial v tebi za prihodnost, drugi pa ta, da ti s tem, ko ti omenja bivšo, mogoče posredno hoče dat vedet, da naj ne pričakuješ nič globjega/resnega.
Težko reči.
Ja kar js vidim iz te situacije je tudi to, da ni dobro se z nekom zapletat, ki je še navezan na neke bivše. Kaj točno nekdo misli, je pa mal težko sigurno rečt, mogoče je malo osamljen, pa se mu je všeč dopisovat, mogoče se tudi ti njemu zdiš 'nadpovprečno zanimiva sogovornica', samo se še ni pripravljen spuščat v zveze..
Ne vem no, jaz zase vem, da se s takim, ki nima razčiščeno za nazaj, ne bi zapletala, pa ni važno kako zelo je lep.

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
No saj hvala bogu se še nisva nič kaj zapletla. Vse ostaja pri pogovoru.
Danes mi je spet pisal po štirih dneh. Sva imela neko debato in ni odpisal na moj zadnji sms, potem danes je pa napisal kar nek ''fora sms'' v zvezi s tisto debato. Ne vem, kaj je smisel tega. Se mi včasih zdi, da mi piše takrat ko je boljše razpoložen in ni toliko slabe volje zaradi bivše.
Ne vem, al naj ga ignoriram (se mi zdi malo otročje).
Danes mi je spet pisal po štirih dneh. Sva imela neko debato in ni odpisal na moj zadnji sms, potem danes je pa napisal kar nek ''fora sms'' v zvezi s tisto debato. Ne vem, kaj je smisel tega. Se mi včasih zdi, da mi piše takrat ko je boljše razpoložen in ni toliko slabe volje zaradi bivše.

Ne vem, al naj ga ignoriram (se mi zdi malo otročje).
Moje mnenje je,da si po nepotrebnem zapletaš življenje in si posledično misli zaposliš z nekom, ki ti govori o čustvih,ki jih je imel do svoje bivše. Ok. Večina ljudi ima bivše ampak zagotovo ni zdravo, da potencialnemu partnerju izpoveš jokcavo zgodbo o ljubezni. Tu bi se ti naj prižgali vsi alarmi. Čustveno zrel človek se niti ne spušča v nove ljubezenske zadeve,če še ni prebolel niti ne govori na tak način o bivšem. Jaz bi ga lepo odstranila iz družbenih omrežij, izbrisala št in šla dalje.
The world is as you are.
Ni se mi sam izpovedoval, ampak sem ga grobo vprašala sama, tudi on je mene vprašal o moji zadnji resni zvezi. Kar mene osebno ne moti, vsakemu svoje. Tako da jokcal pred mano ni. Sem mu tudi rekla, da se ne bom vmešavala v to in mu bila rama za jokanje, zato sva o tem govorila res par minut, toliko da sem izvedala najosnovnejše stvari. Ne vem, me zanima situacija z bivšimi če spoznavam nekoga, me tudi ne moti, če nekoga zanima moja preteklost.
To glede čustvene nezrelosti se pa popolnoma strinjam in me tudi najbolj odbija...pač da je še tak otrok, da ne more samostojno preboleti neke osebe in že išče pozornost pri drugih.

To glede čustvene nezrelosti se pa popolnoma strinjam in me tudi najbolj odbija...pač da je še tak otrok, da ne more samostojno preboleti neke osebe in že išče pozornost pri drugih.
S tem, ko sem napisala, da se ne bi zapletala, sem mislila, da se na splosno ne bi ukvarjala z njim na noben nacin, tudi z dopisovanjem ne.
Je emanuela lepo napisala, kaj je za naredit.
Je emanuela lepo napisala, kaj je za naredit.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Eh. tip bo itak pisu, če ne druga, tudi njemu paše pozornost, pa pogreša to textanje skoz cel dan itd, in ubistvu s tem na nek način nadomešča komunikacijske vzorce k jih je mel z bivšo.
ti pa odpisuješ pa hočeš vedet zakaj ti piše, ker hočeš slišat, da si mu zihr nvm kak fajna, da potrp, ker se bo zihr zaljubu vate
ego ego.
moj nasvet: RUN BITCH RUN.
ni hujšga na tem svetu, k pa čustveno nestabilni tipi, k so ravnokar končali razmerje. sam bejž
ti pa odpisuješ pa hočeš vedet zakaj ti piše, ker hočeš slišat, da si mu zihr nvm kak fajna, da potrp, ker se bo zihr zaljubu vate

moj nasvet: RUN BITCH RUN.
ni hujšga na tem svetu, k pa čustveno nestabilni tipi, k so ravnokar končali razmerje. sam bejž
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Če bi jaz pričakovala, da se bo zaljubil vame, ga definitivno ne bi zavrnila in mu povedala v obraz kaj si mislim, ampak bi bila lepo tiho in po možnosti še sexala z njim v upanju, da ga s tem bolj priklenem nase.
Jaz sem mu takoj povedala, da ne bom njegova čustvena opora, zato sva se o njegovi bivši pogovarjala 1x, pa še to zaradi mojega vprašanja. Odpisujem mu tudi na vprašanja po dveh dneh, tako da me še sam dodatni sprašuje, če je vse ok.
se mi zdi pa čisto logična tvoja razlaga, da s tem, ko poskuša voditi reden pogovor, nadomešča z mano pogovore, ki jih pogreša od prej. 
Pač meni je situacija čudna, zato ker bi lahko od katere koli druge dobil veliko več kot od mene (sploh glede na to da sva zdaj 1000km narazen)...verjamem da so tudi ženske, ki bi debatirale z njim o bivši in ga tolažile.
Jaz sem mu takoj povedala, da ne bom njegova čustvena opora, zato sva se o njegovi bivši pogovarjala 1x, pa še to zaradi mojega vprašanja. Odpisujem mu tudi na vprašanja po dveh dneh, tako da me še sam dodatni sprašuje, če je vse ok.

Pač meni je situacija čudna, zato ker bi lahko od katere koli druge dobil veliko več kot od mene (sploh glede na to da sva zdaj 1000km narazen)...verjamem da so tudi ženske, ki bi debatirale z njim o bivši in ga tolažile.