Čevlji
densy napisal/-a:zdej pa deichmann pa bata prideta v kranjsaj neki..
A ta tut (za bato sm že vidla)?

-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
MIGRENA napisal/-a:
O, hudiča pa res... čudn mi je blo sam zato, ker še nikol do zdej nism vidla, da bi zvezdnice reklamirale kake cheap znamke.
naomi campbell al pa christina aguilera tut reklamirata svoj parfum, ki je nekaj takega cene koker tvoji cheap čevlji v deichmannu-okoli 30 evrov. sicer pa ne skrbi, gotov se jim je splačal, sej deichmann verjetno proda velik svojih cheapy čevljev

življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
no če res mislte da bo v redu za v dž..pol jih grem pa kupit..Vermilion napisal/-a:sunnydayka napisal/-a:dans sm pa v vesolju na miklošičevi vidla take lepe škornčke...tko bolj nizke res lep model pa brez pete in zlo poceni...škoda k so sam iz semiša to pa za zdele ni primerno![]()
![]()
jst sm tud tiste gledala, full so luštkani... drugač pa men se zdijo čist primerni za zdle...za v kakšn hud dež al pa kaj podobnega niso... samo za tako vreme so pa itaq samo kakšni gojzdarji al pa gumjasti škorni al pa kakšni škornji iz nepremočljivga materiala... seveda, če nočeš, da ti zadeva premoči...

Anja89 napisal/-a:js mam pa ogledane tele čevlčke, sam se nekak ne morm odločt al bi al nebi kupla, glede na to, da za zimo niso ravn najbl primerni..jih slučajno katera že ma?
luškani so sicer, ampak so čist ''papirnati'', nič jih ni skupaj. niso dovolj dobri za zimo. jaz sem jih mela namen kupit, pa jih nisem.
*Laura* napisal/-a:Anja89 napisal/-a:js mam pa ogledane tele čevlčke, sam se nekak ne morm odločt al bi al nebi kupla, glede na to, da za zimo niso ravn najbl primerni..jih slučajno katera že ma?
luškani so sicer, ampak so čist ''papirnati'', nič jih ni skupaj. niso dovolj dobri za zimo. jaz sem jih mela namen kupit, pa jih nisem.
to da so čevlji papirnati sem jst tud že ene parkrat opazla, sem mela ene full luštne nagledane v alpini, ko sem jih probala so bli pa čist papirnati... isto včeri ene gležnjarčke v clarku...čist podn material... še za torbico nebi bil dober, kaj šele za čevlje...in to zimske

jaz sem tudi mela nekaj časa eno obsesijo z rdečimi salonarčki z ubijalsko peto. na srečo jih nisem kupila
ker me je potem ta obsesija hitro minila. ker tudi sama prisegam na nekaj bolj klasičnega. kaj rjavega, morda črnega ali obvezno belega. zdaj sem nora na belo barvo. dobro da imam ene bolj šprtne škornje od lani še v beli barvi in mi še vedno sedejo, tako da zdaj ne laufam okrog po trgovinah in iščem belih škornjev
MIGRENA, tu poglej, je nekaj luškanih rdečih stvarčic http://www.humanic.si/
Lp

MIGRENA, tu poglej, je nekaj luškanih rdečih stvarčic http://www.humanic.si/
Lp

jest mam pa bele gležnarje, take z 1 cm debelo peto, pa spredi neki med špico in okroglim (to k je zdej povsod..), pa pr stran majo mašnco.. ful lepi
dala sm pa 20€
- čist smešna cena..
aja, drgač majo pa tm na trubarjevi v lj, k je outlet od bronxovih čevljov te čevlje za samo 15 € .. povem, če jih je kera polet hotla kupt (mensezdi da so bli okol 80) jest bi si jih kuj ene rjave s peto ista vrjanta k tili na slikci, sam da je prov peta (ne podplat), pa okol gležnjev je pašček - mam pa 40 nogo, majo pa sam še 39 in 41. une barvaste majo pa 38 pa še ene par cifr.

dala sm pa 20€

aja, drgač majo pa tm na trubarjevi v lj, k je outlet od bronxovih čevljov te čevlje za samo 15 € .. povem, če jih je kera polet hotla kupt (mensezdi da so bli okol 80) jest bi si jih kuj ene rjave s peto ista vrjanta k tili na slikci, sam da je prov peta (ne podplat), pa okol gležnjev je pašček - mam pa 40 nogo, majo pa sam še 39 in 41. une barvaste majo pa 38 pa še ene par cifr.