Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

zdej pa deichmann pa bata prideta v kranj :) saj neki..
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

densy napisal/-a:zdej pa deichmann pa bata prideta v kranj :) saj neki..

A ta tut (za bato sm že vidla)? :D to predvidevam da bosta v temu ta noumu centru? no poj bom pa počakala s telimi alpininimi čevlčki.. (mam namreč podobne pomisleke kt Vermilion,sam da js hodm ene 5 minut do faksa,k z auto hodm.. sam usen..so mi tooook ušeč :flamingdev: ) sj kdaj točn se pa odpre ta centr u kranju? :oops:
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

Anja 89

jaz ma tudi ogledane te čevlje, ker so mi zelo všeč, tudi probala sem jih že. jutr grem pogledat še v Bato in Humanic in če ne najdem kakih zame si grem v Alpino po tele gležnjarčke :cool:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

MIGRENA napisal/-a:
O, hudiča pa res :eek: ... čudn mi je blo sam zato, ker še nikol do zdej nism vidla, da bi zvezdnice reklamirale kake cheap znamke.

naomi campbell al pa christina aguilera tut reklamirata svoj parfum, ki je nekaj takega cene koker tvoji cheap čevlji v deichmannu-okoli 30 evrov. sicer pa ne skrbi, gotov se jim je splačal, sej deichmann verjetno proda velik svojih cheapy čevljev :wink:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

Vermilion napisal/-a:
sunnydayka napisal/-a:dans sm pa v vesolju na miklošičevi vidla take lepe škornčke...tko bolj nizke res lep model pa brez pete in zlo poceni...škoda k so sam iz semiša to pa za zdele ni primerno :cry: :cry: :cry:

jst sm tud tiste gledala, full so luštkani... drugač pa men se zdijo čist primerni za zdle...za v kakšn hud dež al pa kaj podobnega niso... samo za tako vreme so pa itaq samo kakšni gojzdarji al pa gumjasti škorni al pa kakšni škornji iz nepremočljivga materiala... seveda, če nočeš, da ti zadeva premoči...
no če res mislte da bo v redu za v dž..pol jih grem pa kupit.. :D
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

jaz pa zdaj kupujem ene čeveljčke za k črni volneni oblekici in belim štumfkom...
*Laura*
Debatorica
Debatorica

Anja89 napisal/-a:js mam pa ogledane tele čevlčke, sam se nekak ne morm odločt al bi al nebi kupla, glede na to, da za zimo niso ravn najbl primerni.. :? jih slučajno katera že ma? :razz:

luškani so sicer, ampak so čist ''papirnati'', nič jih ni skupaj. niso dovolj dobri za zimo. jaz sem jih mela namen kupit, pa jih nisem.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

*Laura* napisal/-a:
Anja89 napisal/-a:js mam pa ogledane tele čevlčke, sam se nekak ne morm odločt al bi al nebi kupla, glede na to, da za zimo niso ravn najbl primerni.. :? jih slučajno katera že ma? :razz:

luškani so sicer, ampak so čist ''papirnati'', nič jih ni skupaj. niso dovolj dobri za zimo. jaz sem jih mela namen kupit, pa jih nisem.

to da so čevlji papirnati sem jst tud že ene parkrat opazla, sem mela ene full luštne nagledane v alpini, ko sem jih probala so bli pa čist papirnati... isto včeri ene gležnjarčke v clarku...čist podn material... še za torbico nebi bil dober, kaj šele za čevlje...in to zimske :evil: ...mislim, kaj to vse prodajajo, saj razmem, da ma clark take čevlje, samo alpina si pa tega nebi smela privoščit :roll:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jazsem danes pomerjala neke okrogle gležnarje, pa je tko grdo zgledal, d asm jihprav hitr dol zbrcala, :D
tko da še vedno iščem špičake z nizko petko, pa da so kao gležnar varianta
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest pa ne najdem rdečih škornjev :cry:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MIGRENA, a si ziher, da bi jih nosila :) ?
Jaz sem tud imela pred časom eno obsesijo, da bi si ene rdeče salonarčke nabavla, pa pol nisem in mi ni prav nič žal,
ponavad se še za nošenje rjavih odločim po dolgem in tehtnem premisleku, hehe.
Sem bolj za univerzalne zadeve... :cool:
*Laura*
Debatorica
Debatorica

jaz sem tudi mela nekaj časa eno obsesijo z rdečimi salonarčki z ubijalsko peto. na srečo jih nisem kupila :D ker me je potem ta obsesija hitro minila. ker tudi sama prisegam na nekaj bolj klasičnega. kaj rjavega, morda črnega ali obvezno belega. zdaj sem nora na belo barvo. dobro da imam ene bolj šprtne škornje od lani še v beli barvi in mi še vedno sedejo, tako da zdaj ne laufam okrog po trgovinah in iščem belih škornjev :D

MIGRENA, tu poglej, je nekaj luškanih rdečih stvarčic http://www.humanic.si/

Lp :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jaaa, :) jst sm tud nora na bele čevlje, zdej imam ene bele nizke gležnarje,
pa tud drugače imam za vsak letni čas kake bele - salonarje, sandale...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jest mam pa bele gležnarje, take z 1 cm debelo peto, pa spredi neki med špico in okroglim (to k je zdej povsod..), pa pr stran majo mašnco.. ful lepi :)
dala sm pa 20€ :D - čist smešna cena..

aja, drgač majo pa tm na trubarjevi v lj, k je outlet od bronxovih čevljov te čevlje za samo 15 € .. povem, če jih je kera polet hotla kupt (mensezdi da so bli okol 80) jest bi si jih kuj ene rjave s peto ista vrjanta k tili na slikci, sam da je prov peta (ne podplat), pa okol gležnjev je pašček - mam pa 40 nogo, majo pa sam še 39 in 41. une barvaste majo pa 38 pa še ene par cifr.

SlikaSlika
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

tole so pa moji:
Slika
Free your mind...
Zaklenjeno