vse v prvo, cpp in glavno

punkie_ napisal/-a:joj kaj so eni nesramni... dons grem iz šole in mimo pripelje avtošola, očitno je imel društvenga al pa glavno, ker je še en sedel uzadi. ustavi se pred železnico in ko je blo treba speljat, mu crkne avto. v tistem pridejo zraven eni južnjaki, se obrnejo proti avtu in se mu začnejo na glas smejat in kazat s prstom na avto.
eni res nimajo niti najmanjšiga občutka za sočloveka. kolkrat je men crknu predn sm se navadla lepo speljevat. če bi se men to naredl bi šla vn z avta pa jih poslala u tri krasne![]()
stran z južnjaki, rome na goričko, pa dol z drnovškom![]()
se opravičujem za grde besede, sam tole ne gre več nikamor
punkie_ napisal/-a:jst sm za to da dobimo mladi vozniki une tablce, ki jih majo tud drugje v državah. jst bi jih takoj mela, ker si sama sebi kot mladi voznici še ne zaupam, pa naj vsaj drugi vejo d mi ni treba skos za ritjo furat, tko kot mnogi radi delajo.
urszika napisal/-a:Mam pa en problem z inštruktorjem.. no ne vem če je problem, loh je blo nenamerno.. Namreč ta teden sem vozila po dveh tednih ker je mel dopust in sm neki spregledala znak in je reku: a ti zapišem? in me oplazi po joški tko spodiUbistvu jo je mal tko s členki oplazu mislm zdej ne vem a je blo namerno al ne, opraviču se mi ni, js sm takoj rekla: NE hvala, nč ni treba zapisat. pa sm grdo pogledala. Ne vem zakaj je roko tja stegnu sploh..
Zdej če bo še kdaj kej tazga ga bom nardla kokr vola, zravn mu bom pa še vrgla če bi mu blo všeč če bi njegovo hčerko en tkole k je isto stara k js..
Pismo pa se mi ni zdel tak. No sej bomo vidl, loh da je blo ponesreč loh je pa pervert
aymee napisal/-a:ma jaso bolse volje...neb rekla... no a se mi lah na zs javi kera k je padla ze večkrat ...ful doskrat.. js bom pomoje podrla rekord..
![]()
![]()
![]()
povedala pa ne bom kokrat k tle eni ne razumejo pa bo spet kaj delas za volanom