Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

:jump: jeeej dons sem nardila glavno =) =)

vse v prvo, cpp in glavno :) čist vesela :)
....non sholae sed vitae discimus....
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

oooo...kdaj bom pa js sploh cpp-je mela :? ? :)
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

nekaj uporabnega za vse voznice in voznike (če še niste seznanjeni):

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 099396.php
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

joj kaj so eni nesramni... dons grem iz šole in mimo pripelje avtošola, očitno je imel društvenga al pa glavno, ker je še en sedel uzadi. ustavi se pred železnico in ko je blo treba speljat, mu crkne avto. v tistem pridejo zraven eni južnjaki, se obrnejo proti avtu in se mu začnejo na glas smejat in kazat s prstom na avto.
eni res nimajo niti najmanjšiga občutka za sočloveka. kolkrat je men crknu predn sm se navadla lepo speljevat. če bi se men to naredl bi šla vn z avta pa jih poslala u tri krasne :evil:

stran z južnjaki, rome na goričko, pa dol z drnovškom :evil:
se opravičujem za grde besede, sam tole ne gre več nikamor
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

punkie_ napisal/-a:joj kaj so eni nesramni... dons grem iz šole in mimo pripelje avtošola, očitno je imel društvenga al pa glavno, ker je še en sedel uzadi. ustavi se pred železnico in ko je blo treba speljat, mu crkne avto. v tistem pridejo zraven eni južnjaki, se obrnejo proti avtu in se mu začnejo na glas smejat in kazat s prstom na avto.
eni res nimajo niti najmanjšiga občutka za sočloveka. kolkrat je men crknu predn sm se navadla lepo speljevat. če bi se men to naredl bi šla vn z avta pa jih poslala u tri krasne :evil:

stran z južnjaki, rome na goričko, pa dol z drnovškom :evil:
se opravičujem za grde besede, sam tole ne gre več nikamor

se strinjam ja... jaz sem tudi rped rkatkim naredila izpit, dobila novi avto in valda še nisem tkao navajena na njega. in potem s emi je zgodilo, da sem hotela zaviti iz križišča, pa mi avto crkne in ena baba za mano začne trobit kot zmešana, čerpav je mela dovolj placa, da bi šl amimo mene... ne moreš verjet kako so eni nestrpni, da ne omenjam kako me grejo rpehitevat pri polni črti v nepregledni ovinek, če se pač peljem v naselju po omejitvah... oz. se včasih peljem celo 60, pa me grejo neki tipi z mercedezami prehitevat češ poglej mene :roll: :roll: :roll:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ja sej to pa tud. in kaj je posledica? d velik mladih voznikov začne zavedno vozit čez omejitve, ker nočejo bit edini, ki bodo furali v nasleju 50 km/h. in vsi čudni odzivi folka če kdaj kj narobe nardiš ... jst sm za to da dobimo mladi vozniki une tablce, ki jih majo tud drugje v državah. jst bi jih takoj mela, ker si sama sebi kot mladi voznici še ne zaupam, pa naj vsaj drugi vejo d mi ni treba skos za ritjo furat, tko kot mnogi radi delajo.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Js sm se dans prjavla na CPP teste.. počas bo, upam da pred faksom jeseni. Eni so se na glavne prjavlal in je rekla da je edino frej 18. in 20 avgust!! :eek: O faaak... hehe ne vem kje se bom js vmes vrinla konc poletja :D

Mam pa en problem z inštruktorjem.. no ne vem če je problem, loh je blo nenamerno.. Namreč ta teden sem vozila po dveh tednih ker je mel dopust in sm neki spregledala znak in je reku: a ti zapišem? in me oplazi po joški tko spodi :eek: Ubistvu jo je mal tko s členki oplazu mislm zdej ne vem a je blo namerno al ne, opraviču se mi ni, js sm takoj rekla: NE hvala, nč ni treba zapisat. pa sm grdo pogledala. Ne vem zakaj je roko tja stegnu sploh..
Zdej če bo še kdaj kej tazga ga bom nardla kokr vola, zravn mu bom pa še vrgla če bi mu blo všeč če bi njegovo hčerko en tkole k je isto stara k js..
Pismo pa se mi ni zdel tak. No sej bomo vidl, loh da je blo ponesreč loh je pa pervert :evil:
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

punkie_ napisal/-a:jst sm za to da dobimo mladi vozniki une tablce, ki jih majo tud drugje v državah. jst bi jih takoj mela, ker si sama sebi kot mladi voznici še ne zaupam, pa naj vsaj drugi vejo d mi ni treba skos za ritjo furat, tko kot mnogi radi delajo.

jst pa ne vem če bi bla to glih pametna ideja. k zihr bi se najdli kakšni k bi prou iskal take voznike in jih j**** v glavo. sm 100 %.

pač sprejet morš dejstvo, da so na cesti vse sort ljudje. taki k ti vozjo čist v riti, taki k majo špegle v in na avtu sam za okras, taki k prehitevajo v škarje (aja to se mi je v zadnjem tednu mogoče zgodil 10x, da mi je en v škarje prehiteval!!!) ... en drugmu se mormo prlagajat. tko pač je! :roll:
mimoidoca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mimoidoca »

urszika napisal/-a:Mam pa en problem z inštruktorjem.. no ne vem če je problem, loh je blo nenamerno.. Namreč ta teden sem vozila po dveh tednih ker je mel dopust in sm neki spregledala znak in je reku: a ti zapišem? in me oplazi po joški tko spodi :eek: Ubistvu jo je mal tko s členki oplazu mislm zdej ne vem a je blo namerno al ne, opraviču se mi ni, js sm takoj rekla: NE hvala, nč ni treba zapisat. pa sm grdo pogledala. Ne vem zakaj je roko tja stegnu sploh..
Zdej če bo še kdaj kej tazga ga bom nardla kokr vola, zravn mu bom pa še vrgla če bi mu blo všeč če bi njegovo hčerko en tkole k je isto stara k js..
Pismo pa se mi ni zdel tak. No sej bomo vidl, loh da je blo ponesreč loh je pa pervert :evil:

jao jst sm tut mela ene travme, ceprav je blo verjetno vse nenamerno.
Pri kateri avtosoli pa vozis, ce smem vprasat?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz sem tudi kooončnooo začela z vožnjami. :D Mam že 4 ure, in sem čist navdušena. Inštruktor pa je tudi reden car. Tak da res, ne bi moglo biti boljše.

V sredo že pišem cpp. Upam da mi rata. Do zdaj še nisem nič kaj preveč delala. Si bom šla 3x max pole skozi, pa upam da bo šlo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Sej pri nas nismo taki, ne? To je prov ze zalostno.

http://www.mediablog.cz/story.php?id=2525
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

ma jaso bolse volje... :twisted: neb rekla... no a se mi lah na zs javi kera k je padla ze večkrat ...ful doskrat.. js bom pomoje podrla rekord.. :cry: :cry: :cry: :cry: povedala pa ne bom kokrat k tle eni ne razumejo pa bo spet kaj delas za volanom :roll:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: a

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

aymee napisal/-a:ma jaso bolse volje... :twisted: neb rekla... no a se mi lah na zs javi kera k je padla ze večkrat ...ful doskrat.. js bom pomoje podrla rekord.. :cry: :cry: :cry: :cry: povedala pa ne bom kokrat k tle eni ne razumejo pa bo spet kaj delas za volanom :roll:

Pa ne sekirat zarad tega kaj si drugi misljo..res se ne smeš. Jst tud dele delam izpit..in se mi zdi d bom žuvčn zlom doživela :lol: Men je to res en tak stres..pa še med počitncam.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

ŽuŽa, kdaj bo glavna padla? :)
LiL*PrinceSS
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ¤[MaRiBoR]¤

Neprebrana objava Napisal/-a LiL*PrinceSS »

jaz pa mam v četrtek izpit, praktični del :) držite pesti :D
To see a world in a grain of sand