Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Očitno taprvo. Mene to ne pritegne, imam en svoj stil stvari, ki so mi všeč, grem potem rajš še enkrat skozi Flesh and bone.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Videl par delov te serije, ni švoh.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ta serija mi je itak čisto zlezla pod kožo...vsa napetost, temačnost, balet, glasba v njej. :hearts: Sem kar pozabila na lajf, ko sem gledla in vsakič, ko je blo ene epizode konec, sem imela filing, da sem čisto izgubljeno spet treščila na realna tla. Seveda sem jo v prvi vrsti začela gledat zaradi baleta in sploh zato, ker so v njej pravi plesalci, ne kot v kakem Black swanu (kjer je itak vse zmontirano, da samo izgleda kot, da Natalie pleše, v posnetkih od daleč) Pač odrasel igralec se ne more kar preleviti v baletnika, medtem ko v obratno smer to gre, ob dobrem vodenju. Res škoda, da obstaja samo ena sezona. Pa še glavna igralka Sarah je tako lepa in bi njo in njej ples kar gledala in gledala. Oseba, ki je napisala serijo, je tudi ena od scenaristov v Breaking bad, čeprav samam zgodba je v nasprotju s plesnimi vložki imela tudi nekaj negativnih kritik, zaradi stranskih zgodb, mogoče nekaj stvari ostane malo nepojasnjenih..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Led Zeppelin napisal/-a:-* sem si kupil tri karte za kino po zvezdami, sploh se veselim Nolanovega Dunkirka.

Kaj pa greš al si šou gledat poleg Dunkirka?
..lih sm se lotla malo čekirat ta spored, če me kaj posebi pritegne. :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

En nasvet potrebujem. Imam sodelavko, ki se skos ponavlja. Nekaj reče, in to v roku petih minut stokrat ponovi. če jo hočem zaustavit, oz prekinit pogovor, me kr preglasi in spet ponavlja že izrečeno.

in to mi gree rees na živce :D ma kdo kak nasvet, kak ji povedat oz dosežt, da se ne ponavalja tko :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Firestorm »

Jaz imam eno takšno sestrično :D
Edina stvar, ki pri njej učinkuje je, da jo zelo očitno nehaš poslušati. Niti prikimavaš ne več in se kar malo obrneš stran in mogoče začneš pogovor s kom drugim. Takrat potem po še nekaj stavkih ponavadi utihne. Drugače je pa kot mlinček, kar melje in melje isto, že premleto, zadevo.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaa. and its sooo annoying :D mislim ful je zlata, ampak omg :D razumem, če mi enkrat poveš :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Exit, to sploh ni letelo na problem moralnih vrednot, ker mi je za to res vseeno. :D Želela sem povedati, da sama za one night stand oz. avanturo rabim nekoga, ki me je ža prvi uč simpatičen (vizualno in karakterno). Nikoli se mi še namreč ni zgodilo, da bi mi zaradi alkohola kar vsak ratal privlačen, kot nekateri pravijo. :P (ravno pred parimi dnevi mi je prijateljica rekla, da je spala z enim grdim tipom in da se zdaj noče spominjat. :lol: No, tega jaz ne bi mogla, mi pa iz vidika morale res dol visi .)

ah to pa je huda :D mislim... da ti dejansko tok alkohol zamegli razum, da spiš z nekom, ko ti sploh ne potegne... :D
mah men osebno so tut ONS mimo. Moram osebo vsaj malo bolje poznat, ne pa kr spat z nekom, ki sem ga isti večer v klubu spoznala.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Mogoče je tvoji prijateljici nerodno, da je spala z nekom, ki ji ga mogoče ne bi pripisali ampak jo je nekaj na njem privlačilo.
Če ne to, pa punca nima nobenega samospoštovanja in ima zaradi nečesa nekoč resne probleme s samopodobo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Ah včasih se ne da pripisat vsakega take dogodka tok globokim psihološkim dejavnikom. Pač mlada pa pijana :D upsi dejzi
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Moj kolega- družinski terapevt se ne bi strinjal s tem. Vsaka nepremišljena stvar je v bistvu plod nečesa in alkohol ni dober izgovor za to, da seksaš z nekom kar tako.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odvisno kolk zelo si pijan, mogoče pa ni imela takrat nobenega pri sebi, ki bi pazil nanjo, je napol zakomirala in je potem en to izkoristu...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

V tem primeru bi to jaz poimenovala posilstvo, ne "spala sem z grdim tipom".
The world is as you are.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Globji ali manj globji vzroki...za začetek bi bilo dovolj razčistit že to, da se ne napiješ toliko, da se potem obnašaš kot opica.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja js nimam pojma kaj se je zgodilo, sam eno možnost sem dodala, kaj bi lahko blo.

To s to opico zgori mi je tudi malo mimo, prvo ku prvo, ni nujno, da je vsak, ki se je napil, spil pol soda nevem česa, lahko kakšna punca ni tolk vajena alkohola in se ji enkrat to zgodi, lahko ti tudi kaj podtaknejo v pijačo, ki zelo poveča učinek tistega, kar si spil.., pa sploh ne rabiš nič opičjega počet, da se kak tip prilima zravn, ugotovi, da nisi najbol pri sebi in to izkoristi..
Odgovori