Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Anjachan
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Anjachan »

Ja saj tiste res suhe ženske (po mojem mnenju) niso lepe. Tiste s športno postavo pa po mnenju nekaterih že veljajo za debele ali pa za "bolj močne". Dejstvo pa je, da če imaš natrenirano telo, se ti noge in trebuh ne bodo tresli, ker bodo mišice opravile svoje, suhe netrenirane ženske pa mišic nimajo, zato se, če ne druga, trese koža in potem ti res ne pomaga suha postava, ker vseeno ne izgleda lepo. Tako da, če hočemo lepo telo, mimo športa ne moremo :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Saj je tudi suha ženska lahko natrenirana (toliko, da je postava čvrsta), kako da ne. Jaz sem slučajno omenila takšne tipe suhic, ki niti urice na teden ne namenijo športu in jim nič ne pomaga, da imajo malo kil.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Ni lepšega kot natrenirano telo! Pa ne mislim ono, ko ima ženska večje 6-packe kot moški ... ampak toliko, da se pokažejo oblikovane mišice.

Btw, jutri začnem z Insanity... Je še kdo tu, ki bi se pridužil v naslednjih 60 dneh, da smo si malo v oporo? ;)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

jst, jst!

moj cilj je 55 kg (začenjam s 60). sem imela že par let tako težo pa sem v zadnje pol leta uspela pridobiti tako nemarne prehranjevalne navade, da bo res treba neki naredit. nujno! ker mi nič več ni prav :cry:
no, za začetek sem se odpovedala čokoladi (že več kot en mesec). ta mesec grem naprej: nič čipsa, nič bonbonov. 4-5 obrokov na dan. po 7. uri zvečer ničesar. s telovadbo bo zdele bolj kriza, ker se na polno učim, ampak zaenkrat sem se odločla, da pešačim namesto trole. ko bo malo topleje, bi začela tečt.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

somebody napisal/-a:po 7. uri zvečer ničesar.

Tole pravilo je čist neupravičeno zaslovelo kot zlato pravilo hujšanja. Pa je čist zgrešeno. Ker, če hodiš spat npr. okol polnoči boš tok lačna, da ne boš mogla spat. Čist ok je, če ješ zadnji obrok 2-3 ure pred spanjem ampak naj bojo to beljakovine (kuhana jajca, skuta, ribe, piščanec) ali zelenjava.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

somebody napisal/-a:jst, jst!

moj cilj je 55 kg (začenjam s 60). sem imela že par let tako težo pa sem v zadnje pol leta uspela pridobiti tako nemarne prehranjevalne navade, da bo res treba neki naredit. nujno! ker mi nič več ni prav :cry:

Exactly! Isto pri meni ... sicer sem že shujšala kar nekaj, ampak sem si preprosto rekla, da se moram malo bolj zraven spravit ... tudi jaz mam cilj 60 kg (pri 177 cm)... kaj manj mislim, da je čist nerealno, glede na mojo višino :) sicer pa ni toliko pomembna teža in cifra na vagi, kot pa sam izgled oz. ko vidiš, da je teža ista, a vsa oblačila začnejo viset na tebi :)
boš vseen začela z Insanity? prvi dan je itak ''samo'' Fit test :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Meni se že 60 kg zdi še glih na meji za normalno oz. že skoraj malo premalo glede na kr fajn višino.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Men tut. Jst mam 171cm pa mam mejo tam nekje 58 kg. Ene pou leta nazaj sm jih mela mal pol 58, pa mi je folk začeu govort, da sm presuha. Tko da mensezdi 60 kil na tvojo višino čist premal (razn če nimaš res nič mišične mase).
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Dioniz napisal/-a:Meni se že 60 kg zdi še glih na meji za normalno oz. že skoraj malo premalo glede na kr fajn višino.

Sem že imela 60 kg, ko sem vsaj 5x na teden hodila eno uro "hitre hoje"... res pa je, da takrat nisem delala nič na mišicah (dvigovanje uteži recimo)...in nisem zgledala nič "podhranjena"...imela sem čisto normalno postavo. Ampak kot sem napisala: ni važna cifra na tehnici, pravo merilo so ti kavbojke, majice, ...Tam najhitreje vidiš, kako efektivno delaš ;)
TajaTanita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TajaTanita »

To, kar se enemu zdi malo kg, se nekomu drugemu lahko zdi dosti oz. je vse odvisno od posameznikove konstitucije, zato se tukaj ne zanašajte na podatke o višini in kg, ker dva človeka pri isti višini in z enako težo lahko izgledata precej drugače. :wink:

Tudi meni je kdo pri 46kg (pri 160cm) rekel, da sem presuha, pa sem bila normalne postave in tudi jedla sem skoraj vse, le količinsko manj in večkrat na dan, tako da sem se počutila boljše kot tisti, ki mi je to rekel (močnejše postave, a z neurejeno prehrano). Itak pa ponavadi o kg sodijo ljudje, ki imajo več kg kot ti, v nekaterih primerih tudi kontra. Recimo ko sem se zredila za nekaj več kot 10kg (zdravstvene težave in skrbi povezane z drugimi stvarmi), so me taisti ljudje vsakič opominjali, da sem pa zadnje čase pridobila kar nekaj kg.

Mislim, a je res treba posebej poudarjati in opominjati na nekaj, kar človek sam že tako ali tako opazi in se tega zaveda? Kot da doma nimam ogledala in nisem opazila, da sem takrat težje zlezla v kavbojke 34 oz. sem morala kupiti št. 36.
Nekateri dajejo pripombe ne glede na težo človeka, kateremu so namenjene, ker se s tem pač "hranijo" in se sami počutijo boljše od njih. Edino važno je to, da je človek zadovoljen sam s sabo in se dobro počuti, pa četudi ima po ITM-ju prenizko težo (ali izgleda večini ljudi presuho). :)
Jaz še v življenju nisem rekla nobenemu, sploh pa kolegici, da bi bil čas, da se spoka v fitnes (karikiram), ker bi lahko izgubila nekaj kg. Teža je za večino ljudi z malo več kg ali z nečvrsto postavo precej delikatna tema, zato se mi ljudje, ki pikajo v to, prav smilijo. :?

Pa še to. Dajte se raje slikajte in merite obseg (prsi, pasu, bokov), ker so to bolj verodostojni podatki in dokaz o uspešnosti izgubljanja kg.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

A se mogoče da kje dobit 90-dnevno ločevalno dieto od Mojce Poljanšek? :)
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Še jaz bi malo update-ala svoje stanje. Pred parimi leti sm shujšala 45kg (ločevalna+fitnes), to težo držim že teh nekaj let (spremenjen lifestyle), bi pa mogla še kakih 5-10kg it dol, za motivacijo (in zato ker po 20ih letih raztezanja koža enostavno ne gre nazaj) sem prejšnji teden šla še na abderoplastiko in malo liposukcije, zdaj na "bolniški", potem pa še športat za zadnjih 5-10kg. :D
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Waw, Tammy, maš kakšen before-after pic? (brez glave afkors :))
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Bom dala takoj, ko se rana zaceli :) (pred in po operaciji)

Drgač glede hujšanja pa:

Slika
Slika[/img]
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Aaaaaaaa, awesome!! :)
It was forever..but it didnt last long..
Odgovori