Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Yazmeen napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:
aja predvidevam da tisti zgori nimajo tok velke petr spet..ampk so lepi..redki k so mi ušeč pa so na špico :p

A to na moje mislš? Moji majo peto visoko točno 10 cm...če pa to ni velik :? ?

aja, je ful mejhna fotka pa se ne vid.. k ne zgleda tok kot recmo tole k je mau čez 10cm
Slika
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

Lillu napisal/-a:Oj, ful me zanima kje pri nas prodajajo Ugg boots in koliko je cena ???

izbris ... prevelika slika

V Emporiumu..cena pa je od 150-200eurou :) pol maš pa še cenejšo različico v Humanicu pa so 30 al 40eur :razz:
Loue me..i'm ž@bic@
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

pompomGirl napisal/-a:No, a ste slisale (gotovo ste) za trgovino DEICHMANN (najvecji prodajalec obutve v Evropi)? Nekaj casa nazaj se je njihov katalog dobilo skupaj s casopisom NOVA. Nekatere njihove cevlje reklamirajo Pussycat Dolls.

Ok resno dvomim, da bi Pussycat dolls reklamirale za Deichmann :lol: :lach:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

^ Malo si oglej Deichmannove kataloge. :D
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

MIGRENA napisal/-a:
pompomGirl napisal/-a:No, a ste slisale (gotovo ste) za trgovino DEICHMANN (najvecji prodajalec obutve v Evropi)? Nekaj casa nazaj se je njihov katalog dobilo skupaj s casopisom NOVA. Nekatere njihove cevlje reklamirajo Pussycat Dolls.

mi pa ti resno povemo, da ga... :)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

MIGRENA napisal/-a:

Ja če greš v Deichmanna boš vidla da ima veliko čevljev na škatli prov njihov logotip. Meni so kr všeč no, tko v njihovem stilu, hudi škorenjčki, pa še dragi res niso... :D
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

men so tud od pcd ful lepi čevlji, sam majo res ubijalsko peto.

dans sm pa v vesolju na miklošičevi vidla take lepe škornčke...tko bolj nizke res lep model pa brez pete in zlo poceni...škoda k so sam iz semiša to pa za zdele ni primerno :cry: :cry: :cry:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Zakaj ne? Js mam semiš škornje bele oz bež in sem jih brez problema mela za v dež in vse, pa so še vedno lepi! Sicer je res da majo spredi kao kapco iz gume (kjer bi se najbl umazal) ampak je tud ta še vedno čista. Aja pa še sive mam semiš, s kao mini peto, na špico (sm pozabla da jih mam) pa sm jih tud mela v dežju pa so še vedno isti.
Predvidevam da tebe skrbi zarad zime in snega? To pa zna bit problem ja. Ampak če so ti tok všeč jih kup pa jih hitr nosi dokler sneg ne pade (js svoje bom :D )
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

^^Tud sneg ni blem za semiš škorenjčke oz čeveljčke. Js moje prešpricam z impregnacijskim sprejem za semiš in so super za sneg.
Edini minus za semiš je, da se mi je mal obarval od kavbojk :?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

astra_mb napisal/-a:http://www.deichmann.si/si/deichmann_si_prospekt.php

že na prvi strani je vidno...

O, hudiča pa res :eek: ... čudn mi je blo sam zato, ker še nikol do zdej nism vidla, da bi zvezdnice reklamirale kake cheap znamke.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

js mam pa ogledane tele čevlčke, sam se nekak ne morm odločt al bi al nebi kupla, glede na to, da za zimo niso ravn najbl primerni.. :? jih slučajno katera že ma? :razz:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

sunnydayka napisal/-a:dans sm pa v vesolju na miklošičevi vidla take lepe škornčke...tko bolj nizke res lep model pa brez pete in zlo poceni...škoda k so sam iz semiša to pa za zdele ni primerno :cry: :cry: :cry:

jst sm tud tiste gledala, full so luštkani... drugač pa men se zdijo čist primerni za zdle...za v kakšn hud dež al pa kaj podobnega niso... samo za tako vreme so pa itaq samo kakšni gojzdarji al pa gumjasti škorni al pa kakšni škornji iz nepremočljivga materiala... seveda, če nočeš, da ti zadeva premoči...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Anja89 napisal/-a:js mam pa ogledane tele čevlčke, sam se nekak ne morm odločt al bi al nebi kupla, glede na to, da za zimo niso ravn najbl primerni.. :? jih slučajno katera že ma? :razz:

Kok so hudi lih take iščem waaaa. Sam k neb dala tok keša k jih ne bi tolkrat mela. Zakaj pa ne bi bli za zimo sej ne boš po snegu brodla ;)
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

urszika napisal/-a:
Anja89 napisal/-a:js mam pa ogledane tele čevlčke, sam se nekak ne morm odločt al bi al nebi kupla, glede na to, da za zimo niso ravn najbl primerni.. :? jih slučajno katera že ma? :razz:

Kok so hudi lih take iščem waaaa. Sam k neb dala tok keša k jih ne bi tolkrat mela. Zakaj pa ne bi bli za zimo sej ne boš po snegu brodla ;)

mislim, da sem neki podobnega včeraj vidla v turbo shoesu, samo jih nisem niti probavala, ker ne upam kupit čevljev s peto za pozimi, ker nev koliko bi jih nosila ....ubistvu sem že tko dost visoka (177), pol pa še full velik hodim (od avta do železniške 15min, od železniške do faxa 30min itd...), tko, da se mi teli čevlji zdijo mal neuporabni vsaj zame... čeprav so mi full všeč...
Zaklenjeno